BiP Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 N: Znany mi już dobrze A: Jakiś zdecydowanie nowy xD S: Fajowa, a jaką prędkością jedziesz? U: Spoko kolega z forum i offtopu, fajnie się pisze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N: Średnio oryginalny. (ale podoba mi się!) A: Fleur de Lis. Nawet fajny kucyk!(chociaż za dużo nie mówi.) S; Bardzo fajna! Można z niej dużo się dowiedzieć(o postaciach z serialu) U: Bardzo fajna dziewczyna która często pisze w off topie. ( dał bym jej 8/10) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N: Kojarzy mi się z zawracaniem. A: OC prawdopodobnie. S: Lubi Pinkie i taniec, logicznie. U: Myli płeć BiPa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N: Bardzo mi znany! A: Znowu nowy S: Nowa, lepsza od poprzedniej xD U: Jeden z nowych w ekipie, ale znamy się już dobrze xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N: brzmi jak ogół fandomu A: zajefajny S: Jedna z lepszych jakie widziałem na tym forum U: Uwielbia emotkę z liżącą Celestią i jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N: Lubię sosny. Są po prostu fajne. I ładne. I ładnie pachnie ich żywica. A: Przyjemny. Każdy awatar z Luną jest przyjemny. S:Ten tekst kojarzy mi się z hasłem "A kto umarł, ten nie żyje" U: Wydaje mi się że jest uprzejmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N: Nocturnal Light A i S: Dave Mustaine z Megadeth U: Niestety nie znam, ale wydaje się być spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) N: Szarikszarikszarik. A: Ossom. S:Roseluck, ładna jest. U: Nie widuje za często, więc się nie wypowiem. Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N:Indyja approved A:Furansu wie że ćpiesz? S:Kochany,artystyczny nie ład ♥ U:Osom pipul,nie hejci mnie (chyba) za to żem ja Otaku + wkurza Sakure. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N: Proszę Pani...? A: Ten lizak na pierwszy rzut oka wygląda jak język S: Cóż... Wolę długie włosy. Grzywunie nie w moim typie U: To żeby może nie było zbyt różowo, zarzucę hejtem za bycie Otaku. #HEJT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N- Fajny A - Chyba nie jestem sama.... :3 S- Te mrugniecie! U- Szczerz mowiac nawet ja lubie, slucha dobrej muzyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N:Taki...pospolity A:Mhroczny,zawsze taki sam S:Chwilowo nie ma bo Levi ;o; U:Lubię ją chociaż tak bardzo różnią nas gusta,ossom psychopatic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 N: Dat Octavia xD A: S: Te włosy xD U: Spokojna Pegasis, do rozmowy i nie tylko xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 N: Już świetnie mi znany, oznacza nas wszystkich tutaj. A: Avatar od Cioci Un, sweet. S: Jak już mówiłem, jedna z lepszych na forum całym. U: Spoczko user, często piszemy na gg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 N: Kaczor. Zastanawiam się skąd pomysł i jakie ma znaczenie. A: Kiedyś robiłam moim koleżankom walentynki (forever alony) i ten obrazek znalazł się na jednej z nich S: Zawsze znajduje się w niej jakiś cytat U: Fajny gościu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 N Gdzieś coś dzwoni, tylko nie wiem w jakim kościele. Ciekawostka. "Wzrokowo" przeczytałem "night" A Bardzo mroczny. Hardcore'owa wersja Silent Hill (nie miałbym nic przeciwko takiej grze)S Pewnie powinienem go znać, pewnie znam utwory, ale twarzy nie kojarzęU Tak jak w nicku. Na forum widziałem nie raz, ale nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 N: Nadal kojarzy mi się z muzyką A: Rysunek, nie wiem od kogo, ale zaraz wpełznę na profil i się dowiem S: Po co mieć AIDS? Zatańczmy ! U: Bardzo go lubię i szanuję, prawdopodobnie lubi serię "Obcy" co już jest +10 Respect. Zajął 1 miejsce w konkursie literackim, podziwu warte. Nagroda changeańskiego artysty sugeruje że jest kreatywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 S: Po co mieć AIDS? Zatańczmy ! Dance4Life m.in skupia artystów z całego świata. Część dochodów z płyt, występów, koncertów etc jest przekazywana na rzecz tej właśnie organizacji. Tiesto (pierwszy link) ją wspiera. Więcej info w drugim linku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) N: Łacina, drugi człon w nicku związany z sercem. Nie wiem więcej, bo łacinę dopiero od roku mam. Albo dwóch. A: Ładny rysunek, nie wiem czyj. OC? S: Użyteczne linki, reklama akcji antyAIDS. I tak wszyscy umrzemy. U: Nie znam, pamiętam, że chyba prowadził dział Cherilee, sypie poradami, nieczęsto zagląda do offtopu. Odkąd da się zmieniać nicki niczego nie mogę być pewien. Edytowano Lipiec 26, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 N: Prosty, swojski, a jednak wyjątkowy bo jedyny taki na forum. A: I don't have idea. S: Wojna jest pokojem tak? Wolność jest niewolnictwem? Nie chce mi się odpalać google tłumacza U: Kojarzę z off-topu, lubi robić własną falę postów w zabawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 N: Inny niż na gg... A: Best Fluttershy S: Ten dziadek i ta mina xD U: Znany mi od jakiegoś czasu, ale Jego dział jest mi obcy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 N: Taki.. Fandomowy XD A: Ładny jest, Ukeziowi się podoba c: S: Luna. Luna jest zawsze fajna, więc jest gut ^^ U: Hymm.. Tak właściwie to nie znam :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 N:Uroczy A:Bierze go od tyłu S:Jakie to uroczę U:Nie znam,lubi yaoi,jak mnie pamięć nie myli to farbuje włosy na różne kolory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Nick: Oktawia, Oktaweńka, a właściwie Mrs. Octavia, mało oryginalnie, chociaż co ma tutaj do gadania Kaczor Daffy, ogólna ocena 7/10. Awatar: Nie znam człowieka, lubi lizaki? Tło fajny kolorek. Sygnatura: Prawdopodobnie nadal japoniec szpanujący grzywką. User: Znam, pisałem z nią, lekko zwariowana, chce zostać lodówką i oponą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Nick: Duffy pls 5/10 Avatar: "To arms, under one banner!!! Together we stand, and united we fall !" 8/10 Sygna: Jakaś "mondrość" i obrazek z ulubioną postacią z jakiegoś serialu. Standard. 5/10 User: W sumie to nie znam. Wait. Kolorowy ? Kim ty jesteś zią? OMG półtora roku na forum a nie znam połowy kolorowych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się