Cirth Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 ((Cały dzień miałem utrudniony dostęp do forum, sorry. Zalecałbym pisanie bardzo powoli )) - W porządku, korytarze obsadzone. Ktoś musi odciągnąć nauczycieli, jakoś zwrócić ich uwagę. Ktoś chętny, jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Dziewczyna wyjęła z szafy pięć par butów. Beżowe i czarne na obcasie, brązowe na niskiej koturnie, białe balerinki i biało-złote na obcasie. - Nie wiem, ty wybierz. - uśmiechnęła się do niej szczerze. - Dokończ mój outfit - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) -Weź te biało-złote. - powiedziała po chwili namysłu. - No możesz tę muszlę którą Ci dał zabrać, zrobi mu się na pewno miło. - widząc minę Thery zaśmiała się. - Byliście tak zapatrzeni w siebie że nie zauważyliście mnie jak biegałam po plaży. Zack zastanowił się. - Najlepiej jak do biura dyrektora wejdą tylko dwie osoby. Almur, pójdziesz ze mną? Kean chciał pilnować korytarzy, Issei i Felix mogą też poszukać w szkolnych kronikach. Jak nam się poszczęści to każdy coś znajdzie. Zgadzacie się? Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Kean z Issei'em pokiwali głowami na zgodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Są takie niebieskie, takie jak... Hmm.. Niebo iii i niezapominajki~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Czyli chyba ładny kolor. - stwierdził drapiąc się po brodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Właśnie zdziwiłam się, skąd o niej wiesz - uśmiechnęła się. - A odbiegając od tematu, myślisz, że będę dobrze wyglądać? - spytała z niepewnością w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Tak naprawdę ubieram Cię najgorzej jak się da, żeby zniechęcić Zacka. Bo jestem zazdrosna. - Cindy uśmiechnęła się - Oczywiście że będzie dobrze głuptasie. Zaifaj mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) Dziewczyna odetchnęła cicho. - Najwyżej powiem, że zdałam się na twój umysł - zaśmiała się. - A tak serio to dziękuję, nie zebrałabym się chyba dzisiaj. A jak już to w dresach. - powiedziała wesoło. Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Mi tam pasuje, tak myślę - stwierdził Felix, wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 -Pozostaje jedynie liczyć że on w dresach nie przyjdzie. - powiedziała delikatnie Cindy - Ja też dziękuję. Miałam taką potrzebę z kimś z klasy pogadać, ileż można siedzieć na słuchawkach. -Zatem ruszamy do akcji? - zapytal krótko Zack - czas działa na naszą niekorzyść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Cóż, mam jedynie nadzieję że nie pójdziemy do jakiegoś fast fooda - zaśmiała się. - To by było straszne - stwierdziła. - Ah, jeśli miałabyś kiedyś ochotę z kimś pogadać to wpadaj. - dodała z uśmiechemm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 -Ja..dzięki. Serio - odpowiedziała skonsternowana - Fast food nie jest w jego stylu. Spodziewaj się raczej łowienia ryb. Gołymi rękoma. - dodała rozbawiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) - Jasne, nie ma co dłużej zwlekać - powiedział do wszystkich. - Więc ja z Zackiem przeszukamy biuro, Felix z Isseiem kroniki i papiery w bibliotece. Kean pilnuje korytarzy - mówił, w miarę zbliżania się do szkoły. Do roboty - powiedział po rozejrzeniu się przez szybę w bocznych drzwiach. Popchnął je. Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez Lepus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Zack poszedł przodem na ugiętych nogach na górę. Gdy zostali we dwóch poszli do kolejnego korytarza. Rozejrzał się po korytarzu i gwałtownie cofnął siebie i Almura za róg. - Woźna. - syknął - Co robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Czekamy. W korytarzu jest półmrok, szansa, że nas zauważy jest niewielka. - Przylgnął bliżej do ściany i cofnął się z towarzyszem w kąt. - Poza tym, jest zajęta - szepnął, słysząc nawet z tej sporej odległości nucenie woźnej. Po paru chwilach skręciła gdzieś w bok, nie rozglądając się. - Jesteśmy coraz bliżej, uwaga na woźną - powiedział cicho przez krótkofalówkę. - Co u was? ((Dobra, na dzisiaj tyle ode mnie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) - Łowienia... ryb?! - spytała zaniepokojona. - Żartujesz. Błagam, powiedz, że to żart... ja mam tak iść? - spytała. ((Lucjana też już dzisiaj nie będzie )) Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 -Dobra, to chodź jak droga czysta. - szepnął Zack i ruszył korytarzem po cichu. Po chwili stali przed gabinetem dyrektora. - Gotowy? - zapytał -Oczywiście że żart. To że Zack większość życia spędził w wodzie, nie znaczy że nie ma obycia. - powiedziała jednocześnie zażenowana i rozbawiona Cindy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 ((Ale tam nie ma gabinetu dyrektora .-. jest sala śmierci dyrektor to śmierć więc po co mu gabinet? https://animecultureclub.files.wordpress.com/2008/10/animepaperwallpapers_soul-eater_nosvii133_1024x768_76489.jpg )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Dziewczyna zaśmiała się. - Ulga - powiedziała zawstydzona. - No cóż... to chyba muszę się tylko umalować i na niego czekać? - spytała się Cindy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 ((Serio? Zanim ta sesja miała 10 stron juz o tym pisalismy, troche pozno informujesz)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) ((Mam ostatnio sporo na głowie, a wy wyskakujecie z takimi planami, byłem pewny że to pisałem. No i dlaczego ktoś odważyłby się wbić się do gabinetu śmierci?! Śmierci!)) Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez Mephisto von Pyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 ((Mamy 16 lat i jesteśmy bezczelni. Serio myślisz że to jakichś większy kłopot dla narwanych nastolatków xD?)) -Na to wygląda. Ale nie przesadź z makijażem. Pamiętaj. Naturalność. - przypomniała jej dziewczyna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Ja muszę po coś iść na chwilkę dobra? Zostawię cię tutaj i obiecuję że zaraz wrócę~ - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 28, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2015 ((Czy ja wiem. To mimo wszystko śmierć. )) - W porządku. - powiedział Dave, ciekawiło go po co dziewczyna mogła pójść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts