Cirth Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - No nie wiem, nie pozostawimy wątpliwości, że ktoś tu grzebał. Na moje to jest ostateczność - powiedział cicho. - Nie znalazłeś nic innego? U mnie jak na razie nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - Dobra, wygląda na to że już do końca zgłupiałam... - mruknęła Emi krążąc między stoiskami. - Daaave! - zawołała w ostateczności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - Postaram się - uśmiechnęła się do Cindy wyciągając swoje kosmetyki. - Makijaż... - mruknęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Dave usłyszawszy zawołanie rozejrzał się. A raczej zaczął szukać kierunku z którego nadbiegł dźwięk. - Tu jestem Emi! - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Emi odwróciła się i poszła tam gdzie usłyszała głos Dave'a. Gdy zobaczyła chłopaka podeszła do niego i go przytuliła. - Przepraszam że sobie poszłam. Głupia jestem. Nie powinnam sobie iść, przepraszam. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Dave zdziwił się ale przytulił Emi. - Ale co? Przecież nic się nie stało. Nie mam trzech lat. - powiedział i uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Emi zaśmiała się. - No przecież wiem, ale i tak... No i tak... - mruknęła. - Meh, nie ważne już. Idziemy do domku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Zack doskoczył szybko di kolejnej szafk i zerknął do środka. - "Listy po cukierki", "Lamus Lamus Portamus", "Gorące numery"...- chłopak wydawal sie lekko zirytowany - Dobra, mam coś. "Karty personalne nauczycieli" Bez pieczeci. Otwieramy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - A nie chciałaś czegoś przypadkiem kupić? - zapytał Dave. - Ale jeśli chcesz to chodźmy. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - Nieee... Jestem zmęczona... Chcę do dooomu... - powiedziała Emi. - Chodźmy do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - Dobrze, chodźmy. - powiedział i uśmiechnął się do Emi po czym pogłaskał ją lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Emi uśmiechnęła się i zabrała siatki. Chwyciła Dave'a za rękę i wyszła z nim ze sklepu kierując się do domu. - Na co masz ochotę na obiad? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - Jasne, jeśli nie są zabezpieczone - powiedział, rozglądając się jeszcze pobieżnie po pokoju. Nic tam jednak ciekawego nie znalazł. - Szukamy Marie Mjolnir. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 -Marie, Marie, Marie...-Zack skupił się szukając wychowawczyni - Marie...Mjolnir. Mam. Dobra, co my tu mamy...- podał teczkę Almurowi - Masz. Czyń honory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 29, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - Zjadłbym coś z ryżem. - powiedział. - I kurczakiem. - dodał po chwili. - Chociaż wszystko co ugotujesz będzie pyszne. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 Najpierw nie było nic, ciemność, nox. Później pojawiły się jakieś zamglone obrazy, po krótszym czy dłuższym czasie, ciężko określić, wizja się wyostrzyła. Był porcelanowy, różowawy czajnik, był obrus w kwiecistym wzorze, był zegar tykający na ścianie, i ciemne drzewo uginające się pod naporem wiatru za oknem. Były też dwie postacie - stara, zsiekana zmarszczkami babunia, u której się gościliśmy, i mama, ta jedyna, przy której zawsze można czuć się bezpiecznie. Właśnie podawano do stołu. Na kolację była... ... na kolację był omlet z serem i szynką. Jego intensywny zapach przywrócił Romualda z powrotem do rzeczywistości. To był ostatni dzień - pomyślał. Ostatni przed wyruszeniem w szeroki świat. I ostatni, kiedy to mama opiekowała się mną. Jak to role się paranoidalnie odwracają: teraz to ja muszę opiekować się nią. Jeśli tylko uda mi się do niej jeszcze kiedyś wrócić... Romek rozejrzał się rozkojarzony po pokoju, natrafił wzrokiem na jakąś piękność - ach, to przecież Sasha z którą dzielił więcej niż mieszkanie. - Co to za nowość, ryby w puszce się skończyły? - zagadnął nieco zadziornie - Przez ostatni tydzień jedliśmy tylko ryby w sosie pomidorowym. Ale, szczerze ci powiem, że pasuje mi taka odmiana - powiedział zasiadając do stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 (edytowany) - Ja bym wolała zrobić coś zdrowego, ugotować - Odpowiedziała i postawiła mu talerz z jedzeniem. Nalała sobie oraz Romkowi kakao i usiadła przed nim, położyła nogę na jego krześle pomiędzy nogami uśmiechając się podstępnie. - Smacznego. Edytowano Kwiecień 29, 2015 przez Draft RedLine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Jest dobrze. - Cindy stwierdziła patrząc na Therę. - Chcesz to się delikatnie pomaluj, byleby nie przesadzić. Na którą jesteście umówieni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 - Przyjdzie najpóźniej o 19:30. - powiedziała lekko zestresowana. - Trochę się denerwuję - mruknęła siadając przed toaletką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 - To zrobię Risotto~ - powiedziała z uśmiechem. - Lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2015 - Lubię wszystko co ugotujesz. - powiedział do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 - Owww dziękuję~ - powiedziała przytulając Dave'a. Gdy weszli do mieszkania Emi od razu poszła do kuchni niosąc siatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Dave zdjął buty, poszedł do kuchni. - Hej Emi, skoro jesteśmy parą to mogę nazywać cię Myszką? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 -Nie ma czym. Martwisz sie że nie przyjdzie? - zapytała dziewczyna czyszcząc okulary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 - Może... trochę? - powiedziała cicho. - Kurczę... ty czytasz w myślach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts