Skocz do zawartości

Aktualizacja silnika - temat zbiorczy

Siper

Recommended Posts

Dnia 30.08.2015 o 07:39, Warmen napisał:

Mewe, nie podadzo :<

Also, pochwalę się, że dodawanie tła mi zadziałało, wybrałem obrazek nie zastanawiając się nad jego wagą i wymiarami - poszło.

A ja, i nie tylko ja, chcem \sb/ :octcry:

Edytowano przez MewTwo

Nah, wszyscy chcą. Może kiedyś będzie :rainderp:

Also x2, dodawanie postów wydaje się być dziwne. No i ten, chciałbym, żeby informacja o tym, że ktoś dodał post do wątku, który mam akurat otwarty, nie znikała tak szybko, i np. pojawiała się nawet wtedy, kiedy mam włączoną akurat inną kartę. To byłoby dobre.

• +1 1

A ja chcę milion dolarów i 99% akcji Microsoftu :/ Pisanie "gdzie jest, kiedy wróci, ja chcę, [tutaj prośba, groźba itp.] sb" nie ma sensu. Będzie. Widzieli te prośby. Cierpliwości. A tak przy okazji też o coś zapytam. Błąd z brakiem możliwości edycji pierwszych postów w tematach, jest na liście ASAP czy ma mniejsze znaczenie? Pytam z ciekawości ponieważ mam kilka zabaw, które wymagają edycji pierwszych postów (o liście fanów nie wspominając). 

Edytowano przez Triste Cordis
  • +1 2

Znalazłem rzecz której mi brakuje. Nie wiem czy już było to pisane ale na starym silniku była taka tablica z ogłoszeniami, że cośtam w jakimśtam dziale się stało albo że jest nowe Ogłoszenie Wielkiego Avatara czy coś. Można by wprowadzić?

Dnia 30.08.2015 o 08:46, MewTwo napisał:

Znalazłem rzecz której mi brakuje. Nie wiem czy już było to pisane ale na starym silniku była taka tablica z ogłoszeniami, że cośtam w jakimśtam dziale się stało albo że jest nowe Ogłoszenie Wielkiego Avatara czy coś. Można by wprowadzić?

Była i będzie. Kiedy? Jak będzie :P 

• +1 1

Dnia 30.08.2015 o 08:50, Sosna napisał:

Triste u mnie działa, więc jakbyś chciał to mogę te posty edytować, wiem, że to trochę kłopotliwe prosić innych ale jako tymczasowe rozwiązanie może działać... Tylko prześlij mi na pw co i jak :v

Dzięki, ale nie będę nikogo "zamęczać" takimi pierdołami :P Domyślam się, że u ciebie działa ponieważ masz niebieski kolor. 

Dnia 31.08.2015 o 04:58, Chief napisał:

Czy można usunąć ogłoszenia z poddziałów lub innych podstron, jak np z ekranu logowania, w szczególności z wersji mobilnej. Przez nowy silnik często mnie wylogowuje, a takie ogłoszenia jednak przeszkadzają.

Akurat to, że ogłoszenie widnieje wszędzie to wina moja, a nie silnika, bo nie ogarnąłem. Postaram się naprawić najszybciej jak się da :v

Edytowano przez Sosna

Dnia 29.08.2015 o 21:52, BRONIESiPEGASIS napisał:

Tak jak na poprzednim forum, w panelu moderatora, który jest nad każdym tematem.

W takim razie ja tej funkcji nie mam :"))))
Ja to mam tak jakoś

Odkryj ukrytą treść

Błagam napraw ktoś bo chcę dział normalnie prowadzić ;_; 

Edytowano przez Szeregowa WWhite Fox

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...