BiP Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 SB, będzie cierpliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Mewe, nie podadzo :<Also, pochwalę się, że dodawanie tła mi zadziałało, wybrałem obrazek nie zastanawiając się nad jego wagą i wymiarami - poszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 (edytowany) Mewe, nie podadzo :<Also, pochwalę się, że dodawanie tła mi zadziałało, wybrałem obrazek nie zastanawiając się nad jego wagą i wymiarami - poszło.A ja, i nie tylko ja, chcem \sb/ Edytowano Sierpień 30, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Nah, wszyscy chcą. Może kiedyś będzie Also x2, dodawanie postów wydaje się być dziwne. No i ten, chciałbym, żeby informacja o tym, że ktoś dodał post do wątku, który mam akurat otwarty, nie znikała tak szybko, i np. pojawiała się nawet wtedy, kiedy mam włączoną akurat inną kartę. To byłoby dobre. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 A ja, i nie tylko ja, chcem \sb/ No to zróbcie SB Ewentualnie na innych forach też można coś takiego dorwać i tam śmiało też można popisać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 No to zróbcie SB Ewentualnie na innych forach też można coś takiego dorwać i tam śmiało też można popisać xDA ty cfaniaku ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Ja nie płaczę za czymś takim Ps koniec spamu.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 (edytowany) A ja chcę milion dolarów i 99% akcji Microsoftu :/ Pisanie "gdzie jest, kiedy wróci, ja chcę, [tutaj prośba, groźba itp.] sb" nie ma sensu. Będzie. Widzieli te prośby. Cierpliwości. A tak przy okazji też o coś zapytam. Błąd z brakiem możliwości edycji pierwszych postów w tematach, jest na liście ASAP czy ma mniejsze znaczenie? Pytam z ciekawości ponieważ mam kilka zabaw, które wymagają edycji pierwszych postów (o liście fanów nie wspominając). Edytowano Sierpień 30, 2015 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 To już przesada... ta ilość dodanych treści świruje. Zauważyłem użytkownika który ponoć ma 0 dodanych treści a odpowiedział w nie jednym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 To już przesada... ta ilość dodanych treści świruje. Zauważyłem użytkownika który ponoć ma 0 dodanych treści a odpowiedział w nie jednym temacie. A odpowiadał w offtopie czy działach kucykowych? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Znalazłem rzecz której mi brakuje. Nie wiem czy już było to pisane ale na starym silniku była taka tablica z ogłoszeniami, że cośtam w jakimśtam dziale się stało albo że jest nowe Ogłoszenie Wielkiego Avatara czy coś. Można by wprowadzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Znalazłem rzecz której mi brakuje. Nie wiem czy już było to pisane ale na starym silniku była taka tablica z ogłoszeniami, że cośtam w jakimśtam dziale się stało albo że jest nowe Ogłoszenie Wielkiego Avatara czy coś. Można by wprowadzić?Była i będzie. Kiedy? Jak będzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Triste u mnie działa, więc jakbyś chciał to mogę te posty edytować, wiem, że to trochę kłopotliwe prosić innych ale jako tymczasowe rozwiązanie może działać... Tylko prześlij mi na pw co i jak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 A odpowiadał w offtopie czy działach kucykowych?W obu... a co? w offtopie posty się nie liczą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 W obu... a co? w offtopie posty się nie liczą ?No nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 (edytowany) To zależy... Czasem offtop podlicza... Bez niego nie miałbym 800 postów... Edytowano Sierpień 30, 2015 przez Hoffner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 No to dzięki, nie wiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Triste u mnie działa, więc jakbyś chciał to mogę te posty edytować, wiem, że to trochę kłopotliwe prosić innych ale jako tymczasowe rozwiązanie może działać... Tylko prześlij mi na pw co i jak Dzięki, ale nie będę nikogo "zamęczać" takimi pierdołami Domyślam się, że u ciebie działa ponieważ masz niebieski kolor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Czy można usunąć ogłoszenia z poddziałów lub innych podstron, jak np z ekranu logowania, w szczególności z wersji mobilnej. Przez nowy silnik często mnie wylogowuje, a takie ogłoszenia jednak przeszkadzają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) Czy można usunąć ogłoszenia z poddziałów lub innych podstron, jak np z ekranu logowania, w szczególności z wersji mobilnej. Przez nowy silnik często mnie wylogowuje, a takie ogłoszenia jednak przeszkadzają. Akurat to, że ogłoszenie widnieje wszędzie to wina moja, a nie silnika, bo nie ogarnąłem. Postaram się naprawić najszybciej jak się da Edytowano Sierpień 31, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Akurat to, że ogłoszenie widnieje wszędzie to wina moja, a nie silnika, bo nie ogarnąłem. Postaram się naprawić najszybciej jak się da Ok.Do silnika mam pretensje jedynie że mnie wylogowuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) Tak jak na poprzednim forum, w panelu moderatora, który jest nad każdym tematem.W takim razie ja tej funkcji nie mam :"))))Ja to mam tak jakoś Błagam napraw ktoś bo chcę dział normalnie prowadzić ;_; Edytowano Sierpień 31, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Faktycznie, u mnie jest tak...Jak chcesz, to napisz mi na PW, co i jak, a poukładam ci te tematy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Wyjaśni mi ktoś czemu nie mogę wykurwić z wydarzenia meeta krakowsko jakiegośtam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Masz tam być i chuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts