Niklas Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Sosnę, chyba że miałby większy zasięg swojej pięści niż wynikałoby to na logikę, coś jak młot Reina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Chciałbym zobaczyć jak to rozwiążą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 (edytowany) Działanie pięści Doomfista ukazano nam w trailerze Overwatch. Można uznać to za mieszankę ultów Reinhardta i Sombry - powala przeciwników i rzuca wielką bańkę energii. Pewne to zmienili jak redesign Symmetry. Edytowano Grudzień 16, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 http://i.imgur.com/BooUN5Z.jpg Tak się pochwalę, bo mogę tylko skrin za wcześnie złapany, temu medali nie ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 @Sosna Ja tam mainuję Roadhoga: Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 a to mój rozkład grania poszczególnymi postaciami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Spoiler To i ja się pochwalę swoją karierą 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Wyciekł nowy legendarny skin dla McCree, zwany McTree! Twórcy mówią, że nie są wystarczająco usatysfakcjonowani jego świąteczną epicką skórką i już zabrali się za nową Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Sosna - Mercy i D.Va, dwie postaci którymi bardzo chciałbym skutecznie grać i bardzo mi to nie wychodzi Zazdroszczę! Uszatka - 15 godzin Bastionem brzmi jak utopia, mi się prawie nigdy nie trafia teamcomp w którym byłby użyteczny :C Sprawa u mnie ma się zaś tak: Ostatnio mi spadła forma i zacząłem uskuteczniać Reinhardta, toteż mi procent wygranych spadł :/ Ale dla wielkiego Niemca było warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurric4nePL Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Co to za strona ? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 (edytowany) Master Overwatch (http://masteroverwatch.com/) Ma sporo rozbudowanych statystyk, choć czasami mam wrażenie, że nie nadąża za graczem. Ale następnego dnia po partyjce wszystko jest już na niej raczej aktualne Edytowano Grudzień 17, 2016 przez Ever3Tree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 Jak ktoś chce zagrać w miarę zgranym teamie to niech doda mnie na battle necie: Szonszczyk#2927 . Jedyne wymaganie to posiadanie ts3 i sprawnego mikrofonu (chęć do gry + ranga 1800+). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Grudzień 17, 2016 Share Napisano Grudzień 17, 2016 15.12.2016 at 07:34 Sosna napisał: Oczekiwanie, że ktoś z foruma będzie grał o 23.30 15.12.2016 at 07:35 PervKapitan napisał: No ja często tam o tej gram. Ja raz wróciłem z pracy o 24:00 i grałem do 3:00 Warto było >:3 10.12.2016 at 18:53 Niklas napisał: Pokaż ukrytą zawartość Co jak co, ale Amol mnie pięknie tutaj wyratował xD Szanuję takie hooki :'D Nigdy nie zapomnę jak ktoś mi kiedyś odciągnął szarżującego Reinhardta dosłownie pięć centymetrów od twarzy, kiedy grałem Zenyattą i szykowałem się na wyrok śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 Byłoby odjazdowo, gdyby Terry Crews został Doomfistem. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Super promocja, a sprzęt dla każdego fana tej gry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Co to jest 100 jewro. Tzn jeśli to w ogóle promocja a nie ściema. Prawdziwa cena może być te 369 xD Nawet na ow jest 25% promocji na święta ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 20, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2016 (edytowany) Łapcie komiks "Magia Świąt": http://comic.playoverwatch.com/issues/overwatch/10/pl-pl/pdf/comic-overwatch-tracer.pdf http://comic.playoverwatch.com/pl-pl/tracer-reflections Mi się komiks podobał, bardzo przyjemny, taki magiczny (no może oprócz 1 sceny). Jak przeczytasz: Spoiler Niech płaczą ci którzy myśleli, że Smuga była wolna. No w końcu Blizz obiecał, że postacie mogą mieć różną orientację seksualną : Edytowano Grudzień 20, 2016 przez Cheese Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 To oficjalny komiks? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Grudzień 20, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2016 Właśnie teraz Sosna napisał: To oficjalny komiks? Nie, randomowe logo w górnym, lewym rogu okładki, pewnie podróba z Chin !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 W sumie tak obstawiałem, że Tracer jest zajęta i że jest homoseksualna. Drugim moim typem była Fara, acz tu miałem sporo wątpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 Najlepiej święta spędzają Prosiok, Junkrat i Makri tbh :3 A komiks bardzo fajnie się czytało, jeszcze trochę i zacznę się jarać rzeczami jak człowiek Kłaliti, o. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 20, 2016 Share Napisano Grudzień 20, 2016 (edytowany) Klimatyczny, podoba mi się. Chociaż chyba najsmutniej patrzy mi się na tego samotnego Hanzo. Ciekawa jestem ile bólu dupy wywoła wątek Tracer. Edytowano Grudzień 20, 2016 przez PervKapitan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Maskotka Overwatch - Smuga została lesbijką. Moim zdaniem dobrze przeprowadzone rozwiązanie wobec LGBT, gdyż: - skończą się bóle dupy o tyłek Tracer - lesbijki są bardziej tolerowane niż geje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 3 minuty temu Lucas napisał: skończą się bóle dupy o tyłek Tracer Tak tylko wtrącę. Ciekawe, że akurat o tyłek Tracer pojawiały się bóle dupy skoro wdowa ma o wiele lepszy, a o tym, że cała postać jest 100 razy bardziej seksowna nie wspomnę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 (edytowany) Francuska jest seksowniejsza, a jednak o Brytyjkę zaczepiły feministki. Edytowano Grudzień 21, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się