pepeh Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 hmmm jak dla mnie to rarity i fluttershy :N9EAZ: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alikorn Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 A według mnie Lyra. Druga Apple Jack. Trzecie miejsce Luna. Dlaczego Lyra bo podoba mi się kolor i ogólnie kucyk Apple Jack podoba mi się bo jest takim klasycznym kucykiem. Nie wiem jak to opisać. Luna bo tak mi się widzi. Na czwertym miejscu postawił bym Trixi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Więc Fluttershy. Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Fluttershy, potem Luna, następnie Octavia. Czwarta byłaby Trixie (mimo że nie lubie jej jako postaci). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 For the glory of the night Princess! Oczywiście że Luna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 W mojej opinii Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cherry Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 1. Luna 2. Rarity 3. Cadence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 (edytowany) Dla mnie: 1.Luna 2.Twilight 3. Eris Edytowano Maj 7, 2013 przez Mani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 1. Luna 2. Luna 3. Luna 4. Luna 5. Luna ... 998. Luna 999. Luna 1000. Luna No, może się trochę zagalopowałem... Dobra, jeszcze raz: 1. Luna 2. Fluttershy 3. Applejack Tak dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 1. Vinyl i Cloudchaser 2. Fiddlesticks 3. WIĘ JESTĘ CHORY: Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Just Octavia, stay classy. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Pytacie naprawdę o wyjątkowo trudny wybór. Dla mnie każda jest piękna i urocza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śliwa Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Ło bosz... no to tak 1. Vinyl... Vinyl! <3 I teraz juz zaczyna się trudnyyy wybór :< Dam po 2 bo nie wiem którą bym dał na które miejsce 2 i 3. Applejack i Fiddlesticks (skrzypaczka z Raise This Barn, lub koncertu na Nightmare Night) 4. Rainbow Dash Może tylko top 3 poprę argumentami: Dlaczego Vinyl? Umm cóż, de gustibus etc etc, ale wg mnie biała sierść doskonale współgra z odcieniami niebieskiego w grzywie i ogonie + te widowiskowe czerwone (lub tez fioletowe, jeśli rozpatrywać serialową wersję) dają w sumie powalający efekt... Do tego dodać fakt w jaki zawsze jest ona pokazywana... taka ,,na luzie" po prostu mi się to podoba ^ ^ A dlaczego AJ? Tak samo - kolory, styl... po prostu odpowiada mi ta klaczka ze spiętą blond grzywą, kapeluszem i źdźbłem sianka w pyszczku :3 No i Fiddle... tak, wiem, że to ,,bliźniaczka" octavii, ale w czerwonej chuście, białym kapeluszu i z tym umaszczeniem jest po prostu piękna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 No fiddlesticks jest niczego sobie ale fiddlesticks kojarzy mi się z LeagueOfLegends Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nie znacie się na urodzie... jeśli w ogóle można pisać o urodzie w przypadku postaci z kreskówki. Tak czy siak Pigpen wymiata. No dobra. A tak na serio to moim zdaniem to Flitter za kokardę i Apple Fritter (chyba dobrze napisałem) bo wygląda na pozytywnie zakręconą wariatkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Twilight Sparkle, bo plot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Twilight Sparkle' date= bo plot. Approved Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 nie znacie się! pierwsze miejsce oczywiście fluttershy! potem daleeekoo za nią lyra. trochę za nią fiddlesticks i applejack a potem rainbow dash. a teraz oficjalnie. 1. Fluttershy 2. Lyra 3. Applejack 4. Fiddlesticks 5. Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Jeśli to było by zorganizowane w Equestrii, to księżniczki raczej nie brały by udziału. Po za tym to konkurs piękności, a nie na ulubioną postać. Tak więc najprawdopodobniej będzie to starcie pomiędzy: Rarity, Fluttershy, Fleur de Lis, może Octavia(?). A jako, że mógłbym być nieobiektywny nie mogę wybrać tej jednej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 1 Fluttershy 2 Luna 3 Octavia 4 Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 według mnie Flutter Shy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annabeth Wolfrose Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 1.Luna 2.Rainbow dash 3.Rarity 4.Octavia No ale luna niezaprzeczlnie nr.1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neon Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 #1 Luna #2Fluttershy #3Cadance #4Celestia (ale jest troche za wysoka nie sądzicie) #5Applejack po nr.1było już ciężko wybrać reszte ale mniej wiecej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 I wy dalej sie nad tym zastanawiacie przecież oczywiste jest że najpiękniejsza jest Celestia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 1. Octavia/Fiddlesticks 2. Twilight Sparkle 3. Lyra 4. AJ 5. Luna Czemu? Ciężko powiedzieć. Kwestia gustu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts