Sun Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Dobra, biorąc pod uwagę kto startuje, raczej nie liczę na wysokie miejsce, ale co mi tam. Najwyżej będę ostatni i oberwę po łbie tą paczka żelków. Zatem, nie przedłużając, krótka scena o tym jak Luna spędza sylwka: Sylwester z księżycem [Normal] Jak będę miał jeszcze jeden pomysł, to może coś drugiego napiszę. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Mordecz również pragnie wystąpić w konkursie, jednak jego komputer odmówił współpracy i uniemożliwia mu dostęp do forum. Tak więc w zastępstwie wrzucam jego opowiadanie: Autor: Mordecz Tytuł: Zebranie Tagi: [Oneshot], [Slice of Life][{bo ja wiem)Comedy] Słowa: ~500 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Gotowe, 394 słowa, [Slice of Life]. https://docs.google.com/document/d/1Io_Iygr_yKOqERTAj_OuhZdF-l4ci0YkjOKwpTsn_bw/edit?usp=sharing 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 10, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2016 Przypominam, że dzisiaj jest ostatni dzień oddawania prac - keep 'em coming! ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Cytuj Najwyżej będę ostatni i oberwę po łbie tą paczka żelków. Ty sobie nie zdajesz sprawy z kim przyszło ci walczyć. Ja jestem ostatni i to już tradycja. LECHAIM 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Baw się dobrze: https://docs.google.com/document/d/17NsKY0cDT_E5vbF4CYHnbpF8QH0mjyxmmMN8sJRnHws/edit?usp=sharing 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 6 minut temu Cahan napisał: Baw się dobrze: https://docs.google.com/document/d/17NsKY0cDT_E5vbF4CYHnbpF8QH0mjyxmmMN8sJRnHws/edit?usp=sharing O @%$#@... Boki zerwałem, seryjnie. NALAĆ JEJ PIWO! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 offtop Cytuj NALAĆ JEJ PIWO! Jakie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 4 minuty temu Accurate Accu Memory napisał: NALAĆ JEJ PIWO! Jestem abstynentem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 10, 2016 Share Napisano Styczeń 10, 2016 Właśnie teraz Cahan napisał: Jestem abstynentem. UJ!! Nie wiedziałem, sorry za ten... faux pas :( Bardziej nie mogłem się rabnąć :( Ale... TO BYŁO ŚWIETNE! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 7 godzin temu Cahan napisał: Jestem abstynentem. NALAĆ PIWA BEZALKOHOLOWEGO Z ŁEZ WROGÓW! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 1 minutę temu Niklas napisał: NALAĆ PIWA BEZALKOHOLOWEGO Z ŁEZ WROGÓW! Albo utulać. Wtedy, o ile dobrze słyszałem. Nasza słodka Cahan, sama naleje tych łez. Jak ktoś tulący ją, dostanie po pysku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 11, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2016 Ale proszę mi tu tematu nie zaśmiecać :/ Dziękuję wszystkim za fanfiki, wyniki będą w przeciągu dwóch-trzech dni. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Właśnie teraz Accurate Accu Memory napisał: Albo utulać. Wtedy, o ile dobrze słyszałem. Nasza słodka Cahan, sama naleje tych łez. Jak ktoś tulący ją, dostanie po pysku Nie polecam. Zanim zdążysz się zbliżyć, zostaniesz zjedzony przez rosiczkę obronną. No i ten tego, Poor Sleep, powodzenia w czytaniu :> 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 1 minutę temu Niklas napisał: zostaniesz zjedzony przez rosiczkę obronną. Kogo?! Tooooooo... jakiś żart? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 11, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2016 Bardzo proszę o przeniesienie się z offtopem gdzie indziej. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Kolejny offtopowy post zostanie skasowany a zamieszczający otrzyma ostrzeżenie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 11, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2016 Przybywam z wynikami, moje małe fanfikorożce! Muszę przyznać, że nie spodziewałem się aż takiego odzewu - dostałem aż 22 fanfiki do ocenienia Do tego poziom był bardzo wyrównany, wybór nie był łatwy, a zwycięzcę zmieniałem kilka razy, zanim ustaliłem ostateczną kolejność. Oby tak dalej, ludziska! WINCYJ! Nie przedłużając, oto pierwsza trójka: 1. Mordercz „Zebranie” - pomysł, wykonanie, wielki tyłek Celestii na zakończenie - czego można chcieć więcej? 2. White Hood „Lechaim” - ciekawy zamysł, broniący się pomimo lekkich niedostatków stylistycznych. No i ta wspaniała pętla na zakończenie 3. Arkane Whisper „Lyra” - najbardziej „osadzony w serialu” fanfik pośród zgłoszeń. Pamiętajmy, dlaczego tu wszyscy jesteśmy ;] Dodatkowo, wyróżnienia otrzymują Ampere i DJSzklaż - piszcie więcej, jest moc, jest potencjał! Przypominam, że oceniałem całkowicie subiektywnie i można się z wynikami nie zgadzać. Poniżej znajdziecie skrótowe notatki odnośnie wszystkich dzieł: Kinro "Ciężkie jest życie tłumacza" - trochę chaotyczne formatowanie – minus - fanfik mający na celu użalanie się nad sobą, żadnej puenty ani ciekawego pomysłu - minus - circlejerking – minussss - ogólnie przyzwoita forma – plus Foley "Noworoczne fajerwerki" - drobne literówki i powtórzenia – minus - poza tym dobra forma – plus - scena z okopów, wycinek żołnierskiego życia w stylu I wojny – plus Dolar84 „A Masz” - forma bez zarzutu - zabawne całkiem - aspołeczna scenka – aprobuję - „piórwa” - minus OneTwo „Postanowienie” literówki - nie widzę związku z tematem - minuussss - pomysł z potencjałem, ale na nieco dłuższy fanfik ~1000 słów Arkane Whisper „Lyra” - dobra forma - parę powtórzeń i nadprogramowych przecinków, ale nic strasznego - kilka fajnych nawiązań do serialu Jockerpolish „Przemyślenia noworoczne” - kilka literówek - ogólnie dobra forma - słaby związek z tematem – minus - ciekawy pomysł, chciałbym zobaczyć kontynuację Ampere „365 dzień” - „kuc ziemski” urgh - jedna literówka, ale poza tym spoko - fajny pomysł, z potencjałem na rozwinięcie - trochę za mało „zamknięte w sobie” jak na tekst tej długości Ziemowit Dash „Zachód Słońca” - słabe formatowanie i stylistyka - pomysł bez ładu i składu Foley „Podejście Drugie” - dobra forma i stylistyka - życiowe i codzienne – plus Ampere „Pod Kryształem” - prosty, ale zabawny pomysł - fajny język – plus - fajne nawiązanie do obecnej sytuacji politycznej Jockerpolish „Chybiony Plan” - fajny pomysł - forma trochę słabsza - kim jest ten Gold? DJSzklaż „Koniec Zmartwień” - dobra forma, stylistyka - interesujący pomysł, przydałaby się kontynuacja Lord High Protector „Przesłuchanie nr 38” - stylistyka i forma bez zarzutu - tag [Slice of Life] zupełnie nie pasuje, bardziej pasowałby [Dark] - trochę przesadzone zachowanie Luny – przydałby się tag [Alternate Universe] Dayan „Tango” - powtórzenia - kilka wpadek stylistycznych - zerowy związek z tematem – szkoda, bo jest potencjał Dayan „Pod jabłonią” - stylistyka kuleje niestety - formatowanie się rozjechało trochę - strasznie łopatologicznie opisana reakcja Cheerilee – szkoda, bo znowu zmarnowany potencjał OneTwo „W poszukiwaniu dobrej rady” - pachnie mi to tagiem [Random] – minuusssssss - poza tym spoczko Arkane Whisper „Słodka Celestio” - bardzo fajna forma – plus - przyjemne i konkretne – plus - jedno czy dwa potknięcia stylistyczne Sun „Sylwester z Księżycem” - forma bez zarzutu - użalająca się nad sobą Luna – minussssssss - link w tekście – nie pasuje zbytnio, łamie klimat Mordercz „Zebranie” - forma bardzo dobra - ciekawy, nieszablonowy pomysł - tyłek Celestii x] - czekam na kontynuację :3 Falconek „Nocny Wymarsz” - forma/stylistyka miodzio - bezczelne napisane pod sędziego + circlejerking – minuuuuuuuuuuuusssssssssssss (no hate bro) White Hood „Lechaim” - parę literówek - interesujący pomysł, bardzo fajna klamra łącząca początek z końcem - łacina – plusik - momentami ciężko się zorientować, kto akurat mówi Cahan „Spokój” - forma spoczko - circlejerking i pośrednie użalanie się nad sobą – MINUS :O 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Ja zająłem jakieś miejsce? Khe??? Tak czy inaczej gratuluje wszystkim. @Poulsen znalazłeś odpowiedź na ostatnie pytanie w moim opowiadaniu? Nie jest łatwo na to wpaść, ale może... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Pierwszy raz od bardzo dawna jestem zadowolony. Jestem zadowolony z tego, że prace zasługujące na wyróżnienie zostały wyróżnione. Również zadowolony jestem z tego, że tak wiele osób zdecydowało się napisać prace - nieco jednak zbyt krótkie ze względu na kryteria. Zadowolony jestem z tego, że idea pisania dla samego bytu wciąż jest aktualna - Evviva l'Arte! W końcu, jestem zadowolony z tego, że zostałem utwierdzony w swoim przekonaniu, że nie powinienem brać się za twórczość niezależną. Co prawda, zniesmaczyło mnie przeczytanie, czym jest ów "circlejerking"... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJSzklaż Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Ładnie... Naprawdę była przyzwoita frekwencja. Gratuluje oczywiście wszystkim uczestnikom i czekam na kolejną edycję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Gratulacje dla wyróżnionych i pozostałych uczestników A taką miałem nadzieję, że za mój troll-fik zostanę zdyskwalifikowany. Poulsen zawiódł me nadzieje.... 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 30 minuty temu Dolar84 napisał: Gratulacje dla wyróżnionych i pozostałych uczestników A taką miałem nadzieję, że za mój troll-fik zostanę zdyskwalifikowany. Poulsen zawiódł me nadzieje.... hahaha @Dolar84, a ja ci uwierzyłem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Styczeń 11, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2016 46 minuty temu Dolar84 napisał: Gratulacje dla wyróżnionych i pozostałych uczestników A taką miałem nadzieję, że za mój troll-fik zostanę zdyskwalifikowany. Poulsen zawiódł me nadzieje.... Jestem prostym człekiem, byłeś za subtelny ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 11, 2016 Share Napisano Styczeń 11, 2016 Właśnie teraz Poulsen napisał: Jestem prostym człekiem, byłeś za subtelny ;p Poulsen strollowany tak że się nie zorientował. Achievemnt unlocked Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts