Sosna Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 (edytowany) Więc tak zwycięzcą potyczki w CS 1.6 Został Reedman_PL. A teraz słówko wyjaśnienia, jak zliczyłem i przyznałem punkty. Uznałem, że pierwotny podział na Antyterrorystów i Terrorystów nie ma sensu, bo i tak szafowało graczami jak chciało zwłaszcza na początku. Dlaetgo też postanowiłem wziąć pod uwagę ogólną wartość współczynnika Score po danej mapie oraz liczbę zgonów na danej mapie. Następnie wyciągnąłem średnią ze wszystkich, w których dany gracz brał udział i wziąłem stosunek średniej współczynnika Score do średniej liczby zgonów. A teraz punktacja ogólna po Ceesie: 1. Reedman_PL 10 punktów 2. Peros 9 punktów (8 za zajęcie 2 miejsca i 1 za obecność w dwóch rozgrywkach) 3. Onyx 6 punktów ( 5 za trzecie miejsce i 1 za obecność w dwóch rozgrywkach) 4. Bury 2 punkty 5 Triste Cordis 1 punkt ( za obecność w dwóch rozgrywkach. Serdecznie gratuluję i dziękuję za cierpliwość. Następną grą w naszej walce o Pizzę będzie Heroes of the Storm http://eu.battle.net/heroes/pl/. Wybrałem MOBĘ, nie strategię z tego względu, że co do strategii to muszę jeszcze coś sprawdzić i przetestować. Termin rozgrywek to 3 lipca 2016 (niedziela) godzina 18. Regulamin dla tej konkretnej gry pojawi się jutro około godziny 18. Wszelkie uwagi i sugestie proszę kierować na PW. Edytowano Lipiec 1, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Just now, Sosna said: SMITE HAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA To w takim razie grajcie sobie sami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 (edytowany) Mogę wybrać LoLa jak tak bardzo nie pasuje... albo DOTĘ2 mnie tam bez różnicy MOBA to MOBA wszystkie z grubsza polegają na tym samym, ale SMITE wybrałem bo jest tam bogini Sol i Nox, co by w zasadzie pasowało do rozgrywek Edytowano Czerwiec 30, 2016 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Z kategorii MOBA potrafię grać tylko i wyłączcie w HOTS'a (bo najłatwiejsza). Przepraszam, ale ta kategoria gier po prostu nie jest dla mnie Dobra, ale jeśli chcecie w Smite'a to może dam radę ... dam wam możliwość rozwalenia mnie w nierównej walce . Ps. Nie brałem udziału w bijatyce, ponieważ nie zgadzałem się z wyborem gry. Z cs'em tak samo, ale jeszcze jeden argument mam: od pewnego czasu nienawidzę cs'a ogólnie (głównie przez cs:go). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 1 minutę temu MasterOfRainbows napisał: Ps. Nie brałem udziału w bijatyce, ponieważ nie zgadzałem się z wyborem gry. Z cs'em tak samo, ale jeszcze jeden argument mam: od pewnego czasu nienawidzę cs'a ogólnie (głównie przez cs:go). No niestety ale innej bezpłatnej bijatyki nie znalazłem więc sory memory A co do CSa... cóż wybrałem, bo popularne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ok, skipnąłem je bo mi się nie podobały ... sorry. Ps. Musi być ten SMITE? Bo ja w niego grałem może z godzinę jakieś 2 lata temu (chyba) ... i mi się jeszcze totalnie nie spodobał ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 SMITE być nie musi ale musi być MOBA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Just now, Sosna said: SMITE być nie musi ale musi być MOBA To pobawmy się w demokrację: Ankieta: W jaką MOBĘ chcecie zagrać? -DOTA 2 -League Of Legends -SMITE -Heroes Of The Storm Co dostanie więcej punktów do jutra (albo pojutrza) w to gramy. Pasi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Przyznam się, że w Smite nie grałem. Ale jeśli będą liczone głosy, to jestem za HOTSem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 No OK może być i tak. Więc głosowanie pod tym postem do jutra do godziny 15. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 dota pls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Lol... wole Lola. Bo Lol to Lolowa gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Poziom trudności w grach moba: HOTS - 5 lvl SMITE - ??? LOL - 10 lvl DOTA 2 - >999999999 lvl Dlatego z braku niczego lepszego biorę hotsa ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 A nie lepiej pograć w warcrafta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Just now, Decaded said: A nie lepiej pograć w warcrafta? A nie lepiej rzucić wszystko i wyjechać w Bieszczady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 A ja nigdy w żadnego MOBA nie grałem :| Mam nadzieje, że wszyscy tutaj nie są zawodowymi pro graczami a tym gatunku, bo w tym wypadku nie wiem czy będę brał w tym dział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 > Forum o kolorowych salcesonach > Zawodowi gracze w MOBY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 (edytowany) No ale wiesz... z mojego punktu widzenia, kiedy to ja nigdy w MOBA nie grałem, to większość dla mnie mogą sprawiać wrażenie niezwykle doświadczonych Co się równa temu, że będę się błąkał po mapie i klikał przypadkowe przyciski, tak jak tak duży % ludzi robi w grach typu: Mortal Kombat/Takken Edytowano Czerwiec 30, 2016 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Mapa będzie taka, że nie sposób będzie się zgubić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Noo... to w końcu nie cs xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Z tej listy MOBów to HOTS jest chyba najprostszy (nie bawisz się w kasę i przedmioty + poziom bohaterów jest wspólny dla drużyny). I według mnie samouczek też był spoko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Mam do wyboru Heroes Of The Storm lub LOLa. Reszta stopi mi laptopa. W takim razie głosuję na: - HOTS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 To dla zasady, by była wojna zagłosuje na lola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 15 godzin temu Onyx napisał: No ale wiesz... z mojego punktu widzenia, kiedy to ja nigdy w MOBA nie grałem, to większość dla mnie mogą sprawiać wrażenie niezwykle doświadczonych Co się równa temu, że będę się błąkał po mapie i klikał przypadkowe przyciski, tak jak tak duży % ludzi robi w grach typu: Mortal Kombat/Takken Ja miałem tak samo w CSie. Ok, grałem w FPSy, ale CS to dla mnie nowość (zasady, mapy). Mogę się mylić, ale byłem chyba jedynym "noobem", który nie znał map, broni etc. Gdy gra zostanie wybrana będzie można poćwiczyć, zapoznać z zasadami. Jeżeli padnie na HOTS będzie jeszcze lepiej - Reedman_PL napisał, że jest tam samouczek. Poza tym, to tylko zabawa. A jeśli ktoś będzie się z ciebie nabijał = debil, który myśli, że każdy urodził się z myszką w zębach i klawiaturą w (_!_) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 24 minutes ago, Chief said: To dla zasady, by była wojna zagłosuje na lola. I tak ją przegrasz W znaczeniu hots wygra (na szczęście). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts