Marcinek Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Yyyy..... :załamka: zapomniałem?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Witam wszystkich nowych, chwile mnie nie było, ale wiecie, nowa szkoła itd. Tradycyjnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Witam wszystkich nowych na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrettBlade Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Serdecznie witam wszystkich. Mam lat 17 i przybyłem tu w celu zapoznania się z Bronies, gdyż w mojej okolicy wszyscy tylko mnie wyśmiewają iż oglądam bajkę dla małych dziewczynek. (Wow, ale oficjalnie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Witaj! Dobrze trafiłeś. Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Witam wszystkich, którzy przybyli od czasu mojego ostatniego posta tutaj. Bawcie się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Witajcie nowi dla każdego po cydrze i życzę miłego pobytu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Serdecznie witam wszystkich. Mam lat 17 i przybyłem tu w celu zapoznania się z Bronies, gdyż w mojej okolicy wszyscy tylko mnie wyśmiewają iż oglądam bajkę dla małych dziewczynek. (Wow, ale oficjalnie ) A u mnie w okolicy wszyscy mnie podziwiają(dziwne). We rule this road... Nie martw się tu cie nikt nie wyśmieje A jak by mieli jakie wąty, (to do ortodonty) to zaproponuj im oglądać, od razu zmienią zdanie, mi się udało już 4 wciągnąć. Witam i tradycyjnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Nie martw się tu cie nikt nie wyśmieje No to chyba jasne. Chyba, że chcesz się śmiać też z samego siebie, ale ja tego nie mam w zwyczaju... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 No to chyba jasne. Chyba, że chcesz się śmiać też z samego siebie, ale ja tego nie mam w zwyczaju... No ja też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Zapomniałam dopisać,że Flutterkę uwielbiam tak samo jak Twi,bo do Fluttershy jestem najbardziej podobna .A i już powiem o tych moich ulubionych z drugiego planu...są ta Derpy i doctor Whooves @EDIT Nikt mnie nie doceniał.Tutaj się niewiele zmieniło Ale dobra rozumiem.Zawsze Ci bardzo,ale to bardzo podobni do Fluttershy są tak samo jak ona prawie,że niewidoczni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Hello everypony! Have a nice day Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Hejka.Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakonis Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Hejo wszystkim Nazywam się Kamil i mieszkam w woj. mazowieckim, moja ulubiona postać to oczywiście Luna. Interesuje się informatyką, grami i wszelkimi takimi rzeczami O czy mogę jeszcze wspomnieć...lubie słuchać rapu, oglądać TV no i oczywiście jestem uzależniony od MLP Mam tam jakąś małą nieśmiałość, w sumie to nawet nie małą czasami ciężko ją przełamać ale pewnie tutaj dam rade To by było na tyle jeśli chodzi o zarys ogólny, poznać mnie można tylko przez dłuższą rozmowe ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Siemasz dla wszystkich nowych ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Witaj. Ciekawe czy więcej jest fanów Luny czy RD... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Witaj Drakonis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Witam wszystkich których nie powitałem i których nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankesss Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Witam jestem Robert Interesuje sie wieloma rzeczami ale napewno jestem uzależniony od MLP. Jestem dość nieśmiały ale przez internet to jakoś inaczej. Aby mnie poznać trzeba mnie wciągnąc w dłuższa rozmowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Wrzesień 20, 2012 Share Napisano Wrzesień 20, 2012 Witam wszystkich nowych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 hey hay hello everypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Witam jestem Robert Interesuje sie wieloma rzeczami ale napewno jestem uzależniony od MLP. Jestem dość nieśmiały ale przez internet to jakoś inaczej. Aby mnie poznać trzeba mnie wciągnąc w dłuższa rozmowe witam cię Yankesss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabłko Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Witam wszystkich Dominik, lat 16 województwo lubuskie, najbardziej lubię Applejack oraz Rainbow Dash, słucham Elvisa Presleya oraz w wolnych chwilach lubię sobie postrzelać i pooglądać kuce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 A witam wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się