Arkane Whisper Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 12 godzin temu, GlaceCordis napisał: Poleci mi ktoś jakiś fanfik z Starlight i Trixie ? Nie wiem w jakich klimatach szukasz opowiadania, ale Emanacja mojego skromnego autorstwa; że się tak samowypromuję Jeśli natomiast nie czytałeś tego powyżej, to polecam. Bardzo fajny tekst. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 @GlaceCordis Dotychczas było chyba trudno znaleźć „Miotłę i jej Trixie”, ponieważ nie miała własnego tematu, ale zmotywowana poleceniem przez Cahan wrzuciłam ją w końcu na forum wraz z innym opowiadaniem o tym cudownym duecie: „O dwóch takich, co bawiły się magią”. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Październik 3, 2018 Share Napisano Październik 3, 2018 Hej! Szukam jakiegoś ff z Thoraxem, najlepiej po polsku. Klimat może być mroczny, zwykły, obyczajowy lub nieco śmieszniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trikster Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 (edytowany) Hmmm. Mógłby ktoś polecić jakiś fanfik - poza vinyl i tavi na uniwerku - z tymi dwoma w roli głównej? Po przeczytaniu istniejącego fragmentu tłumaczenia, oraz doczytaniu kilku rozdziałów dalej w oryginale stwierdzam, że przeczytał bym więcej fików z naszymi muzyczkami. Preferuję polski, ale angielski mógłby być w ostateczności. ktoś coś by miał? Edytowano Październik 26, 2018 przez Trikster 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 1 godzinę temu, Trikster napisał: Hmmm. Mógłby ktoś polecić jakiś fanfik - poza vinyl i tavi na uniwerku - z tymi dwoma w roli głównej? Po przeczytaniu istniejącego fragmentu tłumaczenia, oraz doczytaniu kilku rozdziałów dalej w oryginale stwierdzam, że przeczytał bym więcej fików z naszymi muzyczkami. Preferuję polski, ale angielski mógłby być w ostateczności. ktoś coś by miał? Bez dwóch zdań warto poznać Plasterek Życia. I po lekturze skomentować, żeby autor, ta buła leniwa, pisał go dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
casia33 Napisano Listopad 4, 2018 Share Napisano Listopad 4, 2018 (edytowany) hej, jestem tu 1 raz nawet nie wiem czy w dobrym miejscu to pisze hehe xD poszukuje jakiegoś ff do poczytania z shipem twidash, - happy end -sad end -lub inne wszystko przyjme Edytowano Listopad 4, 2018 przez casia33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McO Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Witam, szukam kopii usuniętych fanfików: "Uwięziony" autorstwa klimuk777 oraz "Zaśniedziałe Srebro" od Cyris. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Luty 13, 2020 Share Napisano Luty 13, 2020 Poszukuję czegoś o Sweetie Bot, czegoś na początek (jakiejś genezy), ewentualne tłumaczenie mile widziane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitsGlow Napisano Listopad 16, 2022 Share Napisano Listopad 16, 2022 Witam. Czy ktoś posiada na dysku fanfic z 2013 r. Przyjaźń Według Kiepskich? Oryginalny został usunięty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulture Napisano Listopad 18, 2022 Share Napisano Listopad 18, 2022 Proszę bardzo. http://puu.sh/JrYEe.rar Prolog i 3 rozdziały, czy było więcej to nie wiem, zapisałem dawno temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef B Napisano Marzec 5, 2023 Share Napisano Marzec 5, 2023 Witam czy ktoś posiada zapisane fanfici: Pokryte Czerwienią Zepsuta zabawka Gdyż linki na forum są aktualnie martwe, z góry dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Lord High Protector Napisano Marzec 11, 2023 Share Napisano Marzec 11, 2023 Dnia 5.03.2023 o 15:03, jozio31 napisał: Witam czy ktoś posiada zapisane fanfici: Pokryte Czerwienią Zepsuta zabawka Gdyż linki na forum są aktualnie martwe, z góry dziękuje. Pokryte Czerwienią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominiox29 Napisano 28 Maj Share Napisano 28 Maj Poszukuję jednego dzieła autorstwa Lyra57N który stworzył PonyDead - Dziedzictwo Księżyca czy może znajdzie się ktoś to posiada jeszcze jego kopię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się