Gość Snajper202 Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 A ja się spytam czy jest jakiś fik o romansie z Celestią bo z Lunom znalazłem kilka ale żadnego związanego z Celestią, jak ktoś coś znajdzie może podać tytuł ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Przymierze I więcej normalnych nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 (edytowany) @Dorregaray: Bezczelnie polecę "CRISIS:Euqestrię". Główny antagonista oraz jego, hem, hem, podwładne to zgraja jednych z najlepszych postaci, jakie widziałem w fikach. Całkiem nieźle zapowiadają się też antybohaterowie we "Wiedźmie" Zodiaka. Edytowano Czerwiec 4, 2014 przez aTOM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Szukam fanfika o shippingu TwiDash.Ale nie ten z chmurą bo to już czytałam.(Jeśli ktoś ogarnia o co chodzi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 W tłumaczeniu "Authored for adoration" jest TwiDash, ale raczej jako wątek poboczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Ostatnio przeszukiwałem wiki My Little Pony i znalazłem zdjęcie przedstawiające Discorda z jego córką Bellą, czy jest o tym jakiś fanfik czy tylko arty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) http://www.quotev.com/story/2181873/Daughter-of-Discord-MLPFIM-story/1/ To inna Bella. Twoja to tylko fanfiki :( Edytowano Lipiec 30, 2014 przez Discordia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Szukam jakiegoś fanfika o kucyku Minuette , kiedyś gdzieś widziałam ale nie pamiętam tytułu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madeleine Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Szukam jakiegoś fanfika o kucyku Minuette, kiedyś gdzieś widziałam ale nie pamiętam tytułu Jedyny, jaki przychodzi mi do głowy, to "Chronomistrzyni" (do znalezienia w MLN - do tej pory nie wiem, czemu on tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 o to mi chodziło dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 A Minuette's Lament? W prawdzie na razie po angielsku, ale jak znajdę po polsku, dam link. https://www.fanfiction.net/s/9563479/1/Minuette-s-Lament Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 jest jakiś fajny cross z Potterem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 (edytowany) To folder grupy na FIMFiction, opowiadania są OK. http://www.fimfiction.net/group/197441/folder/27753/1/a-pony-goes-to-hogworts Edytowano Sierpień 1, 2014 przez Discordia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Witam i znów poszukuje fanfików. Tym razem zainteresował mnie temat wojny domowej NLR vs SE... "Zawód Diamentowy Pies" już mam. Czy polecilibyście mi jakieś jeszcze? Poproszę o PW i z góry dziękuję! Mogą być po ENG, ale wolałbym PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Słucham sobie Derpy adn Carrot Top's Epic od Carbon Maestro i się zastanawiam, czy istnieje do tego jakiś fanfik. Jeśli tak to byłabym wdzięczna gdyby ktoś podał link i nazwę. Po prostu muzyka jest super, a te obrazki przedstawiają logiczną historię. Jeśli nie ma opowiadania, to no cóż... Napisze się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Według Likaona nie ma. Ja sama też nie znalazłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 9, 2014 Share Napisano Sierpień 9, 2014 Dziękuję serdecznie . Choć wolałabym po polsku, ale mówi się "trudno". Niestety widzę, że ktoś to chyba porzucił prędko i już raczej nie wznowi. No i ilość słów też nie wygląda zachęcająco. Znalazłam sama coś innego, ale miało tylko jeden rozdział. Szkoda, bo chętnie poczytałabym do tego porządnego wielorozdziałowca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Szukam czegoś z RD w głównej roli oczywiście oprócz My Little Dashie i Rainbow Factory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffner Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Trzymaj siostro. Mam nadzieję że ci się spodoba. http://mlppolska.pl/watek/6040-moja-ma%C5%82a-dashie-reloaded-comedy-crossover-human-z/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 ...but the kitchen sink Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madeleine Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 (edytowany) Kurde, Cahan, to samo chciałam napisać. No to ja może Rise and Fall of One R. Dash. Edytowano Sierpień 15, 2014 przez Madeleine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) Witam po raz kolejny. Szukam fanfika o człowieku w Equestrii, ale inaczej napisanego niż "typowy człek, który dostał ostro w tyłek od świata za to że jest Bronym i z tego powodu się powiesił albo umarł z głodu i dostał się do Equestrii". Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Hameryiu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Polecam "O tym jak wszystko poszło absolutnie źle i co z tego wynikło" autorstwa Ghatorra. Bardzo ciekawe spojrzenie na tę tematykę. Nie pożałujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Mogę prosić o link do tego fika, bo nie mogę go znaleźć (albo jest tylko oczywiście jak to ja go nie widzę) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghatorr Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 http://mlppolska.pl/watek/4006-czterogodzinki-tcbseriarandom/ - numer 9. Dodam, że to krótkie opowiadanko, na kilka stron - satyra na "typowy człek, który dostał ostro w tyłek od świata za to że jest Bronym i z tego powodu się powiesił albo umarł z głodu i dostał się do Equestrii" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się