BiP Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Jaka jest różnica między introwertykiem a ekstrawertykiem? Albo nuda albo oszołom. Ba dum tss. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnergySky Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 -Jaka jest ulubiona czekolada Anny Marii Wesołowskiej? -z adwokatem http://www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Jasiu ma urodziny i wygląda przez okno na gości. -Mamo idzie wujek i ciocia. -Jasiu mówi się wujostwo. Później Jasiu widzi kuzyna i kuzynkę. -Mamo idzie kuzyn i kuzynka. -Jasiu mówi się kuzynostwo. Potem Jasiu zauważa dziadka i babcię. -Mamo idzie dziadostwo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilas Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Kolejny wymyślony przeze mnie: - Nie stać mnie na to... - To usiądź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Co robi Fidel Casro? Je banana! Jaki jest cel członka rodziny kazirodczej? Dopiąć swego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bałtek Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Wymyślony przeze mnie. -Czy jadą z nami korki? -Nie, wysiadły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkamena(!) Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Jak nazywa się więzienie dla książek..? . . . . . . . . . . . . . Bookareszt 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Przychodzi baba do pierdla a tam Airlick. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Jak się nazywa klaun w języku kanibali? Happy Meal 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Co mówi prostytutka do księcia z bajki? - Czy mogę pogłaskać pana konia? 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Jak ma na nazwisko królewski brony? Poniakowski. Da bum tss. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Polska wygrała z Niemcami. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 (edytowany) Trochę chamskie więc w spoilerze Dlaczego Ania nie może otworzyć prezentu? bo nie ma rączek A dlaczego ania nie ma rączek? a kogo to obchodzi? Co się stanie jak autobus pełny żydów spadnie w przepaść? nic Co najgorszego może usłyszeć polak od cygana? dzień dobry sąsiedzie i na zakończenie http://www.chamsko.pl/demot/0_1_58705_Do_roboty_smieciu!_przez_nowit09.jpg Edytowano Październik 16, 2014 przez thornix 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Ile murzynów potrzeba by wyciąć las? jeden, niech zapie*dala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 wulg 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Pony Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Jak się nazywa znienawidzony przez kobiety magazyn? . . . . Miesięcznik Huehuehue 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Jak czuje się człowiek, któremu amputowano ręce? niezręcznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 "Zapytałem w markecie, czy mogę zapłacić kartą. Ekspedientka powiedziała, że tak. Wyjąłem asa karo, położyłem na ladzie, zabrałem zakupy i wyszedłem." 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolerianG Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 suchar do suchara mówi że jest suchy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deszczu Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Jak się nazywa ząb basisty?Kiełbasa Jak się nazywa gość bez lewej ręki, nogi, lewego ucha i lewego oka?All right Jak królewna Śnieżka budzi siedmiu krasnoludków?7-UP Siedzą dwa gołębie na gałęzi, jeden grucha drugi jabłko. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Jak nazywa się środkowa część łosia? Łośrodek. Co robi stary żyd, patrzący się na mydło w sklepie? Spotyka krewnych. Jak nazywa się cygan, który ma mieszkanie? Paradoks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Co mówi Kowalski gdy widzi sąsiada? - - - - - - - - - - -Dzień dobry! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się