Gubryś Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 zrobiłem test jeszcze raz http://c.wrzuta.pl/wi8047/91f374ba001cd52d50ab9b40/ee4ef84d14ee81b8245fb3eae28aed48 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Paczaj ludu prosty, jestem pinkaczem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 20% cooler in ten seconds flat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 no i się zgadza ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaLaskaXD Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Najbardziej jestem Twilight i Pinkie, potem Rarity trochę mniej. Później Rainbow Dash, i Applejack, i w ogóle brak Fluttershy :c jakto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Jak widzicie jestem bardziej Twilight, a zaraz potem Rarity... Jestem zaskoczony wynikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Muszę przyznać że robię ten test trzeci raz. Za pierwszym razem wyszła mi zdecydowanie Rainbow i byłem zadowolony ;] Potem wyszły Pinkie i Rainbow na podobnym poziomie, ale Pinkie miała lekką przewagę. Natomiast to dzisiaj... Jestem w szoku ;] Po pierwsze dlatego, że zaznaczam zawsze że jestem leniwy, a po drugie dlatego, że nie raz zdarza mi się kłamać. No ale cóż, Rainbow na drugim miejscu ex aequo z Pinkie, tyle dobrze. Twi czwarta może być. Reszta jak najbardziej pasuje ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Twi, odrobinę Flutti i Pinkuś ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Wrzucam i swój (100% prawdziwe odpowiedzi + robiony kilkakrotnie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Wrzucam i swój (100% prawdziwe odpowiedzi + robiony kilkakrotnie) Czy dobrze będzie jak nazwę ciebie Hikikomori? A co do mojego testu: Wszystkiego po trochu. I powyżej średniej. Nie dziwię się. Lubie poznawac nowych ludzi i do wszystkiego staram się podchodzić z uśmiechem na ustach ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 @up Nic z tego! Jestem trochę nieśmiały co prawda, a mój charakter przypomina Fluttershy, ale Hikikomori to nie jest. Staram się poznawać nowych ludzi, jednak podchodzę do tego trochę nerwowo i zanim coś powiem sporo się zastanawiam, żeby nie palnąć głupoty. Jeśli jednak temat mnie w znaczącym stopniu dotyczy np. mowa o czymś, czym się interesuję, to mogę "nawijać" godzinami. Możesz mnie więc nazwać Introwertykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 MI wyszła Rainbow dash.. I nic dziwnego *_*Spodziewałam się, trochę też do Twielie, bo mam wysokie średnie, ale ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizi Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 No cóż... I tak nie wiedziałam czego mam się spodziewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Hmmm... Wiedziałam że jestem po trochu pinkie... ale tego się nie spodziewałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Croolik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Szczerze się zdziwiłem, patrząc na odpowiedzi byłem święcie przekonany iż wyjdzie AJ, a tu taka niespodzianka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorak Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Niezbyt zdziwiony wynikiem - Twily z dozą Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=OTkyNHw1Njc2OTg Cóż, mogłam się tego spodziewać... ale AŻ taka ilość AJ mnie zaskoczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinokuba Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MDc3OHw1Njc3MTQ Twilight praktycznie na równo z Fluttershy, z dużą dozą Pinkie Pie, domieszką RD i odrobiną Rarity. Nawet się zgadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MzQzNnw1NjQ4NzY Czyli jestem połączeniem prawie wszystkich postaci(poza Pinkie Pie) xD Dla leniwych: Kto mi pomoże wymyślić imię dla tego połączenia?xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaaay Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=NzAzM3ww nawet ładnie wyszło, tylko szkoda, że tak mało fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 http://th06.deviantart.net/fs71/200H/f/2012/174/7/2/pony_personality_test_by_invisibleguy_ponyman-d54jiqk.jpg Ciekawe czy ktoś będzie miał Pinkamene xDDD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulquiorraschiffer0420 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Kurde - Jestem Połączeniem i . Mi pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arroyo Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Zrobiłem ten teścik, oto wynik: Osobiście uważam, że test jest trochę wadliwy. Fakt, jestem nieśmiały w rzeczywistości, co ten test pokazał, ale skąd u takiego lenia jak ja tyle podobieństw do Applejack? Mimo to, takie testy są świetną zabawą i myślę że niedługo je polepszą, aby lepiej oddawały charakter wypełniającego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmezan Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Test wskazał na Twi..,ale ja wolę Fluttershy! W kązdym razie o to pełne wyniki: http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2012/366/3/b/pony_test_by_carmezan-d5pymgo.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts