Halucynowaa Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Tu mój http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=NTIxNHwxMDUyNDY5 Tam pod spodem pisze results i jest Fluttershy i Rarity ale to testy mojej siostry i przyjacióki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Jak na tą chwile wychodzi mi: W sumie patrząc na ich osobowości, to się zgadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnergySky Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Wyszło mi: http://zapodaj.net/b436748e3a6e7.jpg.html W sumie trochę się nie zgadzam z tym. ponieważ bliżej mi do Fluttershy niż Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=NDIxNnwxMDcxNzU3 Fluttershy, jak zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Nie miałem nic do roboty to zrobiłem to...tak,znowu. No i odrobinkę się pozmieniało. Ciągle dużo RD a i troche więcej Rarity. Chyba zdżentelmeniałem albo coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Rarity !!! WHAT !!! przecież ona jest moim przeciwieństwem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Flutterka i 85% TS. Sam myślałem, że będzie na odwrót, ale najmniej znaną ci osobą jesteś ty sam i tym podobne bzdety. Oprócz tego zgadza się wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 (edytowany) AppleJack! ( i nie nierobiłem wszystkiego pod nią xD, to był szczery test ) Edytowano Sierpień 31, 2014 przez ApulDżak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tergos11 Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Twilight!Jej! .Chociaż byłem też blisko AJ Nie wiem czemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Spodziewałem się zwycięstwa Fluttershy , ale nie wiedziałem, że mam w sobie tyle z Pinkie i Rarity , a tak mało z Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) No cóż, wszystko się zgadza, Najwięcej Rarity i Pinkie , ale z każdą mam cechy wspólne. Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez Tempest Gale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnkp Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Wow nie spodziewałem się takiego wyniku! Najbardziej wyszedłem na twilight ale nie porównywałbym się do niej ... Miałem tez mardzo duże stężenie pinkie i rarity, ale tego sie spodziewałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k9i9 Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Tutaj jest mój wynik: http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=Mjk4NXwxMDk4NjQy Wyszła mi Applejack, nie dziwię się kompletnie jednak wysoko Rarity.. Szok miesiąca. I brak Pinkie Pie, reszta nic dziwnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Przeprowadziłem test po raz kolejny - wynik ten sam. Wielka igła idąca w stronę Fluttershy. Pojawiło się trochę Pinkie oraz Twilight (w sumie się zgadza - opowiadania). Ale, że Pinkie? Niestety, z drugiej strony, pytania ułożono tak, że można być w 100% ulubioną postacią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 mi wyszedł Pinkacz co mnie nie dziwi ale miałam bardzo dużo z RD co jest niesamowitym zaskoczeniem, zdziwiło mnie terz to, że małam tylko 1/3 Twalota ale tak jest git ;D też* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar_Isbre Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 No i wyszła TS Link do wyniku na dole. http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=Njk4OHwxMTE1NzMy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 (edytowany) Ale jaki jest sens odpowiadania tak, żeby wyszła twoja ulubiona postać Ludzie (chyba) robią ten test po to aby sprawdzić do jakiego kucyka mu/jej najbliżej, a nie np "bo chcę AJ"...Nie o to mi chodziło. Pytanie - ulubione zwierzę:Odpowiadam pies = punkcik dla AJ. Gdybym chciał 100% Fluttershy, wybrałbym królika. Edytowano Listopad 8, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 (edytowany) Apuldźak, ze skłonnościami do Pinkacza, Tłalota i Flutterki. Praktycznie wszystko się zgadza. A u Rainboł i Rarłoka wielka przepaść. Edytowano Listopad 8, 2014 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cymcyrymcy Napisano Listopad 8, 2014 Share Napisano Listopad 8, 2014 Jak robiłem to za pierwszym razem to mi wyszła najpierw Rarcia, a potem Fluttershy. Za to teraz trochę inaczej. (nie, nie odpowiadałem byle jak) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Mam tylko link: http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MjcyNHwxMTQxNDk1 Jestem wszystkimi, tylko nie Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Crotchet Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Mam Dash! yey! Rainbow Dash najwięcej potem AJ, Rarity, Pinkie i Twi. Shy nie mam wcale^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 @up Widać, że to fake. Nie nabierzesz nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorelei Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Zdecydowanie nie spodziewałam się takiego rezultatu - stawiałam na Twilight lub Fluttershy. Ale bardzo podoba mi się ten sposób prezentacji wyniku . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 (edytowany) http://www.bronyland.com/pony-personality-test/?q=MDI4MHwxMjA0MDY3 Jestem zdziwiony ze jestem najbardziej podobny do Rarity. Ps. Co oznacza norma(average)? Edytowano Maj 20, 2015 przez krystian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts