Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Tak,z całym M6 :3 Masz zeszyt z flagą Anglii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 tak!!! Masz bluzkę, która nie jest bluzką/? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Um,nie. Masz zeszyt z flagą Litwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 nie Znasz wszystkie polskie piosenkarki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Teraz nie. Masz bansuri? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Nie Masz wiertarkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Tak. Masz "żydowski włos"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Nie Masz wiatraczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Nie masz pejsiki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Nie. Masz godło PRLu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Nie Masz osobistą szczotkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Zdecydowanie tak. Masz ulubioną książkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Tak Masz figurkę małego podpitego, grubego krasnala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nie. Masz może w twoim pokoju ołtarz poświęcony Chaosowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Mój cały pokój to chaos Masz vital region? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nie, cały wyćpałam Masz Archimedesa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Tak Tak bynajmniej myślę Masz dużo wolnego czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nie Masz jakiś plakat w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Mam. Masz w jakąś flagę ( poza biało-czerwoną )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Tak, flagę naszego podobozu Ansuz ;3; Masz przyjaciół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 mam nadzieję masz jakiś sprzęt (ex)wojskowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Tak. Masz prawdziwego przyjaciela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Mam Masz zmywarkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moposable Napisano Wrzesień 13, 2013 Share Napisano Wrzesień 13, 2013 Nie mam. Masz ochotę na kebsa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 A mam. Masz angstrom miejsca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się