Gość Exterminatore Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Witaj, Rarity. Mam następne pytania: 1)Bałaś się kiedyś? 2)Masz zamiar założyć szkołę szycia? 3)Dodajesz soli do potraw? 4)Lubisz sałatkę warzywną? 5)Jaki rodzaj tańca najbardziej lubisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Droga Rarity! 1) Czy chciałabyś mieć asystenta? 2) Ile razy w życiu byłaś w Canterlot? 3) Kim z zawodu są twoi rodzice? 4) Czy od zawsze nie lubisz campingów? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Oficjalny regulamin działu: *liczba pytań w jednym poście- max. 10 *nie przeklinamy *nie trollujemy *zachowujemy się uprzejmie Wszelkie posty z odstępstwami będą usuwane. Magenta Von Fabulous Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Pianka, wiesz o tym, że sweete belle jest bardziej ładniejsza urocza niż ty? ..ale skąd.. przecież damy nie znają zazdrości. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astoria Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Cześć ^^.Chciałam się spytać: 1.Jak wyglądasz bez sztucznych rzęs? 2.Czy Twoje przyjaciółki też noszą sztuczne rzęsy, czy tylko Ty? Lubię Cię najbardziej i po prostu chciałabym się dowiedzieć, jak wyglądasz bez nich. Ogólnie jestes bardzo piękna i zadbana, dlatego Ciebie lubię najbardziej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Droga Rarity... Mam do Ciebie kilka pytań. Powiedz mi kochana jaki kolor sukni pasowałby do brązowej sierści i grzywy koloru słomianego? Jak powinna zachowywać się klacz "na poziomie" tak aby nie zrobiła z siebie pośmiewiska? Często jesteś zapraszana na różne wielkie przyjęcia do Canterlotu? Czy cały makijaż i robienie siebie na bóstwo zajmuje Ci dużo czasu? Oraz jaki smak ciasteczek(o ile jesz takowe) Jest twój ulubiony? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Panzerschreck Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Witaj gospođo Rarity, miałbym kilka pytań dot. ubioru. 1. Czy masz zamiar wprowadzić do sprzedaży mundury? Jeśli tak, to mógłbym Ci je sprowadzać 2. Bardziej podobają Ci się mundury tzw. polowe (czyli wszelkiego rodzaju ciapki, łaty itp.) czy raczej jednokolorowe? 3. Jak myślisz, ładniejsze mundury miał Wehrmacht czy Armia Czerwona? Pozdrav, Panzerschreck. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Kogo z twojej 5 przyjaciółek lubisz najbardziej? Ale nie że wszystkie lubisz najbardziej, musi być jedna :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity2002 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Rarity! Jestem twoją fanką a więc chciałabym cię zapytać kochaniutka, jak pielęgnujesz swoją grzywę? Moje koleżanki mówią mi że cię przypominam. Tak jak ty boję się ubrudzić, dbam o swoje włosy i jak ktoś mnie zdenerwuje staram się ukryć złość. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracy Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Droga Rarity! Tutaj twoja wielka fanka, Mentos. Mam do Ciebie dwa pytania: Co robisz jak Sweetie Belle Ci dokucza? Jakie są twoje relacje z siostrą? Pozdrawiam, Mentos Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minor Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Witaj ponownie droga Rarity Dziękuję za ostatnią poradę, dzięki tobie uniknąłem modowego faux pas Dziś mam do ciebie pytania odnośnie ciasta, które przyniósł ci ostatnio Spike: 1. Czy było tak okropne, jak wyglądało? 2. Do czego można by porównać jego smak? 3. Co zrobiłaś z resztą tamtego wypieku? Zaciekawiony pożeracz ciastek alias Minor Sax Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Dzień dobry, moja droga Rarity. Przybyłam zapytać, jak Ci idzie interes? Coś się pogorszyło? Polepszyło? Czy twe suknie są lepsze niż kiedykolwiek? Czekam i z góry dziękuję za odpowiedź, Luna-Willow Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Witaj Rarity. Mam jedno pytanie: Co byś zrobiła gdyby Sweetie Belle zrobiła sobie taką fryzurę http://i29.photobucket.com/albums/c273/werewolf2000ad/album2/3896020-20Sweetie_Belle20mohawk20rarity.png Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Hello Rarity. Czy byś mi zrobiła jakiś fajny strój na party? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Mam do ciebie parę pytań Darling! 1. Jaki według ciebie jest najlepszy materiał do robienia sukni? 2. Od kiedy masz swoją kotkę Opal? 3. Lubisz śnieg? 4. Ulubiony napój? 5. Kojarzysz tego ogiera? Na razie wystarczy Darling! A mogę się zapytać co was z Elusivem łączy jeśli oczywiście można się dowiedzieć Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fluttershy.. Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 1.Podoba ci się jakiś kucyk? 2.Gdybyś mogła chciała byś byc człowiekiem? 3.Co sądzisz o Fluttershy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Witaj Władczyni Stylu *klęka na jedno kolano* Chciałbym zadać Ci parę kolejnych pytań: 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Co sądzisz o ludzkiej muzyce? 3. Czy podoba Ci się ten utwór ? 4. Czy chciałabyś grać na jakimś instrumencie? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cię gorąco. Nikern Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Witaj Rarity oto kilka moich pytań 1 Jak się czułaś kiedy Sweetie Belle powiedziała że woli by Applejack była jej starszą siostrą ? 2 Jak to jest być najładniejszą klaczą w Ponyville ? 3 Który z czarnych charakterów wydaje ci się najstraszniejszy: Nightmare Moon, Discord, Królowa Chrysalis czy Król Sombra ? 4 Czytałaś "Romeo i Julia" ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 1. Przyznaj się, paliłaś kiedyś marihuanę ? 2. Jakby spike przyszedł pod twój dom na kolanach z kwiatami i zaprosił Cie na super randke czy coś tego rodzaju, to byś poszła ? 3. Czy podoba Ci się big macintosh ? 4. Jeśli nie bigmac, to kto inny ? 5. Czy spike ma jakieś sekrety o których mówił tylko tobie, jeśli tak to jakie ? 6. Mam dziś urodziny, dostanę od ciebie buziaka ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Witaj panno Rarity oto kilka moich pytani 1 Czy przeszkadza ci fakt że ludzie jedzą mięso ? 2 Jak się czułaś kiedy pies na diamenty klepną cie w znaczek i krzykną "wiśta wio mule" ? 3 Czy gdyby Sweetie Belle chciała z tobą wsiąść udział w kolejnych siostrzanych zawodach zgodziła byś się ? 4 Czy gdyby Sweetie Belle w szkole znalazła sobie kogoś bardzo specjalnego(very special somepony) to była byś zazdrosna że ona kogoś ma a ty nie ? Przepraszam jeśli jakieś pytanie się powtórzyło Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Hej pianka! 1. Co sądzisz o Wonderbolts? 2. Nie chciałabyś kiedyś zmienić ten fryz? ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eba2002 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 wszystkiego najlepszego w dniu kobiet Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Droga Rarity! Powracam z kolejną porcją pytań do Ciebie. Mam nadzieję że okażą się godne Twej uwagi. 1. Jakie jest Twoje największe marzenie?( lub jedno z tych wielkich marzeń) 2.Lubisz czytać? Jakie są Twoje ulubione książki? 3.Pytanie podobne do pytania numer 2 tylko miast książek tu pytam o filmy. 4. Znasz osobiście naszą kochaną Panią Avatar Magentę^^? To by było tyle. Pozdrawiam: Mistrz Jedi Nikern Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Witaj Rarity! Mam do ciebie trzy pytania? Co powiedziałabyś swojej siostrze czym powinna się zająć aby zdobyć swojego CM? Czy umiałabyś uszyć skórzaną zbroję ze srebrno-stalowymi elementami? I jak byś ją upiększyła by była elegancka a wręcz wyjściowa? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Witaj. Ja zapytam dziś tylko o jedno, bo mnie to ciekawi. 1. Potrafiłabyś uszyć mundur wojskowy? 2. Wiąże się z powyższym. A sztandar lub chorągiew? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts