Future Pony Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Witaj wszechpotężna Bogini mroku. Czy za pomocą starożytnych magicznych ksiąg, starożytnych magicznych ziół i innych starożytnych da się wychodować w sobie coś "na twój wzór i podobieństwo" ? No i czemu nie lubisz słońca, zrobiło ci coś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 W każdej kosmogonicznej baśni, w księgach genezis większości religii, nawet we Władcy pierścieni najpierw była noc. Wobec tego dlaczego jesteś młodsza od Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Czy podczas twojej 1000 letniej banicji na księżycu natknęłaś się na coś ciekawego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Czy na księżycu spotykałaś kosmonautów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Oślizgłe, oplątujące me ciało macki... i to przeszywające spojrzenie. Wzniosłem łeb... -Koszmarna Klaczy! Wiedz, że wzbudzasz we mnie niepomierny strach. Przyszedłem tu jednak z powodu tego, co przeraziło mnie bardziej od Ciebie! Jest nią przyszłość, którą - jak się obawiam - w snach zobaczyłem. Widziałem Twoje alter ego oddzielające się od Ciebie, lecz zarażone Twoimi myślami i ambicjami. Pod jej wpływem narodzi się nowe wcielenie Celestii - Koszmarne Słońce. Pakt zawarłszy, zaczną niweczyć świat, a jedynymi, które będą w stanie się im przeciwstawić będziecie - Ty oraz Luny siostra. Pytaniem jednak nie to, czy będziesz w stanie na chwilę zapomnieć o tym co Cię z nią różni, tak by móc im wspólnie dać odpór. GORZEJ! Jedyną nadzieją okaże się użycie wraz z nią Elementów Harmonii - ze wszystkim co się z tym wiąże! I od Ciebie będzie zależeć jak potoczą się losy świata! Powiedz mi - co wybierzesz!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Od razu mówię jak pytania były to nie odpowiadaj. -Czy czułaś się samotna na księżycu? -Czy lubisz muzykę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haryozborn Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Witaj Nightmare Moon! Chce ujrzeć Eqestrie we krwi, w kuczych trupach i innych fantastycznych mrocznych obrazach,czy spełnisz moje marzenie?,by wszystko płonęło skwierczało itd.Z wielka przyjemnością ujrzę twe mroczne królestwo,przybądz do ludzkiego świata,u nas naładujesz baterie szybciej niż u tych pacyfistów.Przybywaj ma królowo!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SGT. RAMPAGE Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Witam o wielmożna Nightmare Moon! mam do Ciebie jedno stanowcze pytanko: - Czy kojarzysz może typa który się nazywa Paxton Fettel? A jeśli tak to nie wiesz może gdzie go znajdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Witaj Bogini Ciemności! Mam tu oto dwa pytania: 1) Czy ta cała żądza czynienia zua ciebie nie męczy? 2) Czy na księżycu naprawdę jest ser? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Plothorse: -Koszmarna Klaczy! Wiedz, że wzbudzasz we mnie niepomierny strach. Przyszedłem tu jednak z powodu tego, co przeraziło mnie bardziej od Ciebie! Jest nią przyszłość, którą - jak się obawiam - w snach zobaczyłem. Widziałem Twoje alter ego oddzielające się od Ciebie, lecz zarażone Twoimi myślami i ambicjami. Pod jej wpływem narodzi się nowe wcielenie Celestii - Koszmarne Słońce. Pakt zawarłszy, zaczną niweczyć świat, a jedynymi, które będą w stanie się im przeciwstawić będziecie - Ty oraz Luny siostra. Pytaniem jednak nie to, czy będziesz w stanie na chwilę zapomnieć o tym co Cię z nią różni, tak by móc im wspólnie dać odpór. GORZEJ! Jedyną nadzieją okaże się użycie wraz z nią Elementów Harmonii - ze wszystkim co się z tym wiąże! I od Ciebie będzie zależeć jak potoczą się losy świata! Powiedz mi - co wybierzesz!? Lukiner: /OOC/ " Ty oraz Luny siostra" - rozumiem że tu miało chyba być "Ty oraz Luna/Ty oraz siostra Celesti " skoro to Celestią zawładnęło oddzielone ego NMM Właśnie nie... żadnej pomyłki nie było. Pytam o decyzję NMM, w sytuacji, w której istnieje osobno Ona, Celestia, zła Luna i Nightmare Sun... z tym dwoma ostatnimi pragnącymi chwilowo zniszczenia świata. Nightmare Sun narodziłaby się za sprawą podszeptów Luny, która to zbliżyłaby się do swej siostry, nie podejrzewającej ją o bycie istotą złą.. z racji tego, że oddzielona od niej NMM byłaby na wolności... Nightmare Sun nie opętałaby jednak ciała Celestii - z częścią jej mocy, odeszłaby pod własną, ,,prywatną" postacią... Pytam, czy w momencie, w którym Nightmare Sun oraz Luna niszczyłyby świat, to Królowa Nocy byłaby skłonna połączyć siły z Celestią, po to, by uratować świat/Lunę (nie jestem pewien co do jej pobudek. Wszak może jej nie zależeć ani na jednym, ani na drugim aż tak... kto wie? Może byłaby bezpieczna w świecie Cieni, a do szczęścia wcale nie potrzebowałaby żywych ofiar? Może i ma inne światy do swej dyspozycji...?) Pytam także o to, czy - jeśli zaistniałaby taka sytuacja - to byłaby w stanie użyć wraz z Celestią Elementów Harmonii przeciwko Lunie i Nightmare Sun... Oczywiście, to pytania czysto teoretyczne, w dodatku pewnie niezbyt sensowne... niemniej jednak, chciałbym poznać odpowiedź NMM, której to wyznanie, jak sądzę, choć trochę pomogłoby mi ją zrozumieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 witaj NMM , co sądzisz o Discordzie i czy rozważałaś połączenie sił ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 O Władczyni Ciemności !!! Słyszałam, że cydr podnosi moc duchom, więc przyniosłam Ci całe dwie beczki i kubek do nabierania [stawia delikatnie na ołtarzu]. I mam pytanie: Czy mogłabyś dać mi trochę mocy, abym mogła się zmieniać w Moonsun (avatar) w świecie kucyków (do pomocy) i znowu w człowieka w świecie ludzi? Bardzo Cię proszę o odpowiedź, a jeśli Ci cydr pomoże w regeneracji to następnym razem przyniosę o wiele więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Pani NMM , czym się interesujesz , jakie masz plany na przyszłość i czy spotykasz się czasami z Celestią lub innymi kucykami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Witaj Mam dla cie cydr *kładzie powoli na ołtarzu* i pytania: 1.Znasz króla Sombra?( http://mlp.wikia.com/wiki/King_Sombra ) 2.Cieszysz się że jest noc ofiarowana tobie? (Nightmare Night) 3.Co myślisz o naszym świecie? 4.Jak chcesz się zemścić na Celestii? 5.Czy to z Past sins jest Prawdą? Przyjmiesz formę źrebięcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 *przed ołtarzem pojawia się cień przypominający kucyka* Witaj pani wiecznej nocy. Nazywam się Shadow Veritas Dark i jestem ostatnim ze swojego przeklętego rodu. Nie wiem czy słyszałaś ale zostałem uwięziony z powodu używania nekromancji, teraz czekam na osad. I tu pojawia się moje pytanie. Czy jeśli zostanę uznany za winnego i uda mi się uciec z więzienia to czy mogę służyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Witaj o Pani Prawdziwej Nocy [kłania się]. Zwą mnie Shadow Star. Czy pozwoliłaś by mi dołączyć do twojej Gwardii? Jestem gotów aby służyć Ci do końca mojego żywota, Pani ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 jesteś zła to wiem.... więc zadam może troche szokujące pytanie.... Co mnie czeka po śmierci.... jak tam jest po drugiej stronie?.... dobrze ,źle czy to co widze dookoła to częśc tego co mnie tam spotka? Jak to jest być złym? Co zrobić by stać się tak samo złym jak ty? CZy honorem jest walczyć dla ciebie i umierać? To tyle jak narazie... czy możesz już mnie puścić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Witaj władczyni! Jestem Beautiful Nighte... Z chęcią będę twoją sługą, oczywiście jeśli mi na to pozwolisz. Uważam że noc jest piękna, a ty jeszcze piękniejsza! Nie daje Ci żadnego cyfra zrobionego przez rodzinę Apple, bo na co Ci to? Podarowuję Ci ciastko l. Ale to nie byle ciastko... To magiczne ciastko czasu skradzione Celestii, które pozwala Ci zatrzymać czas na od jednej sekundy, aż do dziesięciu godzin. Lecz mojej wizyty to nie kres, mam kilka pytań: To pytanie może się wydać dziwne. Lubisz Lunę? Czy mogłabyś połączyć siły z Chrysails? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Przestrzeń euklidesowa jest jak unormowaną rzeczywistą, skończenie wymiarową przestrzenią ortogonalną? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Czy podzielisz się z nami twoją wiedzą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessCelestia Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Witam droga ma pani.... Chciałabym nauczyć się od Pani wiele strasznych rzeczy *szyderczy uśmiech* 1.Jak być taką straszną? 2.Nauczy mnie Pani czegoś? 3.Mogę być twoją prawą ręką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Witaj moja pani.! Nazywam się... z resztą to nie jest istotne. Chciałabym zadać kilka pytań na które może tak, a może nie byś może na nie odpowiedziała. 1.Masz jakiś przyjaciół.? Jeśli nie, to dlaczego.? 2.Jak to jest być takim postrachem wśród kucyków.? 3.Jaka jest twoja moc, umiesz ją opisać jednym słowem.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFly Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Witaj Pani Nocy Nightmare Moon przyszłam tu aby zadać Pani jedno pytanie.. 1.Czy chciałabyś być taka sama jak Celestia? A dokładniej Wyglądać tak jak ona, mówić tak jak ona... Rządzić tak jak ona??? Zawsze chciałam się ciebie Pani tego zapytać..A teraz już kłaniając się odejde... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Nie wiem czy jesteś godna mi pomagać. Nightmare Moon robi na ogół wszystko samotnie. Mam pomysł. Przynieś mi pokonaną Twilight Sparkle, a porozmawiamy poważnie. Pokonaną Twilight? Tylko tyle? Otrzymasz ją, Pani Nocy. Postaram się ci ją teleportować już niedługo. Mam jej zaufanie, więc pójdzie gładko. I uwierz mi, nie ma nikogo, kto tak bardzo pragnie wiecznego panowania Twego jak ja i moja siostra. Może jednak jakoś mogłabym pomóc? Jestem na wezwanie i piszę już FanFic o twoim powstaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 O wielka i potężna królowo czy zwykły arrancarn unicorn używając różnych morderczych, odrażających zabronionych etc metod może zmienić się w Alicorna. No i mam takie trochę...może się wydawać głupie....pytanie. U nas na ziemi jest coś takiego jak światłowody. Czy w postępie cywilizacyjnym ta technologia będzie zakazana ? Za odpowiedzi bardzo dziękuję o kwiecie północy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts