Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Witam. Dzisiaj będziemy mówić o znakach zodiaku. Ja mam strzelca : A wy ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ja mam pannę 20 IX. Opisy tegoż znaku, cechy charakteru itp. średnio mi pasują, mówi się że "panna" jest zorganizowana i sumienna a nawet pedantyczna...taaaa...jasne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 a ja mam wagę - 25 września. I sprawdza się idealnie. Ciągle wahania nastrojów, brak zdecydowania w jakiejkolwiek sprawie. Jednym słowem- pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Jak już napisałem Strzelec to mój znak ale napisze coś więcej : Strzelce kochają wolność i nie znoszą rutyny. Wydają się być ciągle w ruchu, w poszukiwaniu nowych doświadczeń, okazji do zdobycia wiedzy i poszerzenia horyzontów. Mają szczere i bezpośrednie podejście do życia i ludzi. Ich optymizm i niefrasobliwość sprawiają, że są miłym towarzystwem. Lubią filozofować i mędrkować. Mają poczucie sprawiedliwości, prawdy i moralności. Strzelce są zdolne do autoinspiracji i automotywacji. Są bardzo otwarte na świat i liberalne, a ich plany i cele są dalekosiężne. Zarażają wszystkich swoim entuzjazmem. Jest wesoły, bezpośredni, spontaniczny i energiczny. Kawalarz lub filozofie. Przyjazne znaki: Baran, Lew, Waga, Wodnik Jowisz jest władcą Strzelca. Wady : Strzelce mogą zbyt łatwo uwierzyć w swoją mądrość i nieomylność, skąd tylko krok do wymądrzania się i pozerstwa. Uwaga też na świętoszkowatość i obłudę, postawę typu “modli się pod figurą, a ma diabła za skórą”. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 10.X - waga. Mam urodziny tego samego dnia co moja siostra cioteczna. Do znaku kompletnie nie przywiązuję uwagi. Ani do tego co oznacza. Opisy są uniwersalne, zrobione tak aby znaleźć cokolwiek co do nas pasuje. A często różne źródła podają różne rzeczy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 A skąd brałeś info o swoim znaku, Red? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 A z takiej stronki a co ?? Ta strona : http://www.astrolabium.pl/astrologia/zodiak/znaki-zodiaku/259-strzelec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Jeste strzelcę Z opisy Reda pasuje prawie, że w 100% oprócz może dalekosiężnych pomysłów(w pewnej części, ale małej nawet to sie zgadza) i dat moja automotywacja,raz wyjdzie raz nie XD Te cechy zodiaku na prawdę bardzo często pasują do ludzi, trochę to dziwne wg mnie, ale co ja tam wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Mamy już 2 strzelców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Są strzelcy niech więc dołączy do nich Skorpion (11.11). Podobno Skorpiony są wredne - to by się zgadzało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 No to ja robię za dwóch bo wchodzą Bliźnięta. Główną sferą zainteresowania Bliźniąt jest zbieranie informacji i przekazywanie ich. Są zmienne i elastyczne. Sprytne i błyskotliwe, lubią intelektualne konwersacje i szybko się nudzą, gdy nie otrzymują wystarczającej stymulacji dla swojego umysłu. Umieją się oddzielać emocjonalnie od innych, dzięki czemu są obiektywne, ale moga być odbierane jako chłodne i zdystansowane. Łatwo zdobywają wiedzę, lecz nie zawsze jest ona głęboka i wyspecjalizowana, gdyż Bliźnięta nie potrafią się dłużej koncentrować na jednym zagadnieniu i szybko zmieniają zainteresowania Ps. za bardzo to do mnie pasuje.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Wiem coś o tym xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 tak czy owak jeśli będzie jeszcze jeden bliźniak to mamy przewagę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Oj tam oj tam xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Lew - 26 lipca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 tak czy owak jeśli będzie jeszcze jeden bliźniak to mamy przewagę Czas podbić świat Bliźniak nadchodzi 06.06 =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 (edytowany) XD Ja też mam znak Bliźnięta- 12.06. :3 Edytowano Lipiec 30, 2013 przez Kicia Rarity :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 9 IV - Baran Z tego, co przeczytałem, to niewiele się zgadza jeśli chodzi o moją osobę, a co zostało napisane o moim znaku zodiaku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcyone Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Byk - 3 maja Tego, co gdzieś tam w necie napisali nie traktuję poważnie, bo jakiś tam układ gwiazd powstały miliardy lat przed moim narodzeniem nie ma wpływu na mój charakter. Zwykle to wszystko jest zresztą po protu wymyślone. To tak, jakby ludzie ze swoimi charakterami dzielili się na 12 kategorii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 01.02 - Wodnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 19.09. Losse to Panna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Lew - 7 sierpnia. Lwy są pewne siebie, dumne i obdarzone radością życia. Zachowują się w sposób ekspresyjny i dramatyczny, jakby były aktorami na scenie. Bardzo im zależy na akceptacji innych i zwróceniu na siebie uwagi, co może być brane za próżność i pompatyczność. We wszystko, co robią, angażują się bardzo silnie, a ich poczynania charakteryzuje wielki idealizm, graniczący czasem z łatwowiernością. Po prostu mają z reguły dobre intencje i nie potrafią uwierzyć, że kimś mogłyby kierować inne, bardziej pokrętne motywy. Wolą myśleć i działać w sposób globalny zamiast koncentrować się na detalach. Prawie zero w tym prawdy. Jeśli chodzi o główne zalety, to może się nawet zgadzać(Lwy sa optymistyczne i zdecydowane, potrafią działać na wielką skalę. Mają wielką wiarę we własne siły i przekonania, zdolności organizacyjne.) Wady(Lwy mają skłonność do próżności i egoizmu. Mogą mieć trudności w odróżnieniu tego, co robi wrażenie, ale jest powierzchowne i błahe, od tego, co naprawdę istotne. Łatwo uzależniają się od podziwu i akceptacji innych.) - te wady się w ogóle ze mną nie zgadzają. Reszta też się ze mną nie zgadza tak bardzo. Nieźle odstaję od swego znaku zodiaku, czuję się taka wyjątkowa. xD A tak na serio? W opisy znaków zodiaku nie wierzę. Jeśli jednak u kogoś się wszystko zgadza, to może to być przypadek. Charakteru nikt sobie nie wybiera, on się kształtuje w nas w połowie po rodzicach, zaś też w połowie na podstawie naszych przeżyć - moja teoria. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 15.08 Lew z niektórymi fragmentami się zgodzę z innymi nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 17.05 - Byk. Ale osobiście jakoś nie wierzę w te Znaki Zodiaku zbytnio, jednak w tym przypadku trochę się zgadza, szczególnie to że byki są powolne i z tym zdaniem też się zgodzę: '' trudno je przekonać do zmiany zdania, dlatego znane są z uporu. Byki lubią posiadać, zarówno rzeczy materialne, jak i osoby – przyjaciół lub partnerów. Świadomość, że mają coś lub kogoś swojego jest bardzo ważna dla ich poczucia bezpieczeństwa." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Mrs.Octavia to Waga 6.10 Z większością się zgodzę ciało: nerki, pęcherz moczowy co prosze? co z tym chodzi? A w chińskim jestem Smoczkiem i w indiańskim jestem Krukiem (rejwen XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się