Zaraza Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 ENTP - AppleBloom ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walekpl123 Napisano Luty 2, 2012 Share Napisano Luty 2, 2012 INFP The fun has been doubled! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Luty 5, 2012 Share Napisano Luty 5, 2012 INFP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 5, 2012 Share Napisano Luty 5, 2012 też jestem a zamawiałem , ale przynajmniej rządzę(a właściwie rządzimy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca YI Napisano Luty 5, 2012 Share Napisano Luty 5, 2012 Luna Ave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Luty 5, 2012 Share Napisano Luty 5, 2012 Wyszło mi ISFP, czyli Nie mam nic przeciwko temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Luty 5, 2012 Share Napisano Luty 5, 2012 ESTP heh coś tak myślałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 o tym teście na Wikipedii nie wiedziałem ;o na podstawie testu z wiki wychodzi mi :luna3:/:zecora: na podstawie tego: http://16typequiz.com/quiz.html (tricky one) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 No, ciekawy ten drugi test, Luk xd Więc... z pierwszego wychodzi | z drugiego: Podobają mi się takie wyniki ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Z testu wiki jestem Spikiem Z tego wyżej wyszło, że jestem RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Hmm... O dziwo, z tego Lukinerowego wyszło mi, że jestem Twi. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Zgodnie z wydarzeniami ostatniego odcinka, awansowałeś, jak Dash, na Eggheada What about no? =.=''' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 W tym takie coś mi wyszło Intuition (N): ||||||||||||| 50% Sensation (S): ||||||||||||| 50% ale wybrałem - N. Sprawdzam jaki jestem = PINKIE PIE W pierwszym wyszła luna ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 What about no? =.=''' Cahir the Egghead! Cahir the Egghead! Cahir the Egghead! Niklas the Offtoper! Niklas the Offtoper! Niklas the Offtoper! ~.~ Tarreth the Editor! Tarreth the Editor! Tarreth the Editor! xD (Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj 17:06 przez Neiter.) O hai, Neiter Screw u, Neiter, nie umiesz odróżnić mojego subtelnego cyjanjowego, od tego Tarrethowego... Czegoś? Shame on u! -.- Yay zaczynamy offtop w poscie Niklasa więc... Cahir kultysta ziemniaka Cahir kultysta ziemniaka Cahir kultysta ziemniaka Lol, ten cyjanek nie jest subtelny. A Tarr używa jasnoniebieskiego. Błękit nieba czy inny napalm o poranku. Blek is blek c: Toż to takie podobne kolory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 ok w/g Lukiner'owego testu jestem Trixie... ENTJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 INTP/INFP ( w 3 pytaniu nie mogłem się zdecydować xD )... Jestem Luną albo Twillight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Test Xyziowy Test Lukinerowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 test z wiki, ten 40 pytan oraz ten od Lukiego i ciagle mam to samo isfp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 U Lukinera: U Xyza: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Z Wikipedii wyszedł Spike, a z tego drugiego testu Sweetie Belle, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbatnik Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 ESTJ czyli trafiłem na naszą pracoholiczkę. Co do samego testu uważam że jest on nie tyle fajny ze względu na "kucyki" ("bo chce tam być tym czy tamtym") ale co do treści które nam przedstawia i czy pokrywają się one z rzeczywistością oczywiście że nie w 100 % (to by było mało realne poznanie kogoś w całości za pomocą "szablonu" ) lecz chociażby w małym stopniu możne dowiedzieliśmy się czegoś ciekawego o swojej osobie albo upewniliśmy się w swoich przekonaniach. Zachęcam do przeczytania odnośników poniżej (jeśli oczywiście mamy do nich dostęp) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Z Xyziowego Tia/Luna Z Lukierowego Luna Z jakiegoś dziadostwa na ponad 80 pytań Tia Waaaat .-. Dodać do tego Pinkie, RD i Rarity i już mamy większość mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Luty 8, 2012 Share Napisano Luty 8, 2012 Xyziek: Lukiner: Deadly combo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BronyCrypter101 Napisano Luty 9, 2012 Share Napisano Luty 9, 2012 Na obu mi wyszła Twilight ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Luty 22, 2012 Share Napisano Luty 22, 2012 Xyz test - i Lukiner test - uwagaaaa No to by było na tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts