Artiem Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Ciekawe czemu u mnie w Rossmanie(w Ropczycach) nic nie ma? Kiedyś dawno temu, w okolicach marca/kwietnia były breloczki z Rainbow Dash. Niestety nie zdołałem go nabyć ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Ciekawe czemu u mnie w Rossmanie(w Ropczycach) nic nie ma? Kiedyś dawno temu, w okolicach marca/kwietnia były breloczki z Rainbow Dash. Niestety nie zdołałem go nabyć ;/ Chyba nie we wszystkich. Ja niedawno widziałam kryształową Pinkie Pie w Rossmanie w Galerii Kociewskiej w Tczewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Nie ma co generalizować. To, że gadżety pojawiły się w jednym czy kilku Rossmannach nie znaczy, że są we wszystkich. U mnie nie ma nic kucykowego, w kilku innych które odwiedziłam przy okazji wyjazdów także nie znalazłam. Więc sugeruję powstrzymać się od wydawania nieprawdziwych przekonań. Niestety zauważyłam w tym temacie sporo uwag typu "Są u mnie, więc są wszędzie". Niestety tak nie jest, a często wprowadza to w błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 (edytowany) Będę miał okazję wpaść do Rossmana za około godzinę/dwie. Małe miasteczko, ale nie brakuje gadżetów. Dam znać gdy wrócę czy jest już 9 fala, ewentualnie cokolwiek nowego. Edytowano Styczeń 20, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Dziewiątą falę widzieliśmy dziś z Khornelem w CH Reduta w sklepie toys box. Niestety wszelkiego rodzaju blindy umiejscowione są na ścianie za kasą, więc podejść do nich się nie da. Co za tym idzie i wybieranie po kodach może być niemożliwe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Bardzo dużo Wave 8 widziałam wczoraj w Smyku w Arkadi, zaraz przy kasach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 U mnie w Rossmanie (Mońki, okolice Białegostoku) można kupić z 8, 7 i resztki 6. Oczywiście kolejność jest następująca: 6, 7, 8. Niech najpierw wykupią to co zalega w magazynie. Znajdują się nie tyle przy kasie co w dziale z zabawkami. Co mnie zdziwiło zmienili ich położenie - z niższych półek na wyższe. Pewnie z myślą o mnie, żebym nie nadwyrężał kręgosłupa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Bardzo dużo Wave 8 widziałam wczoraj w Smyku w Arkadi, zaraz przy kasach W Ch Reduta i Ch Blue City też jest tego tona, a w realu na Połczyńskiej mają jakąś starą falę, lecz drożej niż kiedyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 W Ch Reduta i Ch Blue City też jest tego tona, a w realu na Połczyńskiej mają jakąś starą falę, lecz drożej niż kiedyś. Z tego co pamiętam jest to szósta lub siódma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 U mnie w Realu w Kato są dostępne pojedyncze sztuki 5 fali. Kupiłam dla kumpeli Celestię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 U mnie wszędzie dominuje 8 fala, wyjątkiem są resztki siódemki w, przykładowo, Realu i ToysRus. Na Allegro pojawiła się już 9 fala, ale, oczywiście, z wysyłanymi losowo saszetkami plus pojedyncze sztuki głównie Fluttershy. Oczywiście po takich cenach, że wolę cierpliwie zaczekać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angius Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Pierwszy post i już na temat. Wybaczcie, ale nie lubię zakładać tematów typu "przedstaw się" Fala ósma w Empiku w Magnolii we Wrocławiu. Resztki co prawda, przebrane, pogniecione torebki, wymieszane z bbagami z jakiegoś Littlest Pet Shop, czy czegoś w ten deseń, ale znalazłem tam Rarity, widziałem też Raibow Dash. Przydrogo trochę - 14,99 - ale są. Jako, że kucyki są rozrzucone po całym Empiku to podaję lokacje: - Blindbagi na dole, przy schodach - Małe figurki z akcesoriami na górze, na lewo od schodów - Kawałek dalej w dziale z literaturą dziecięcą bodaj widziałem też figurkę Rainbow Dash do kolorowania, gdyby ktoś chciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Akurat ósma fala to jest teraz (niestety) wszędzie. Kiedyś narzekałem na szóstą... a teraz za nią tęsknię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Wczoraj w Tesco w katowickiej Silesii znalazłem 1 karton 9 fali. Wcześniejszych nie było, może jest reglamentacja i wykładają po jednym Fluttershy już niestety nie znaleziono /error 404/ ale za to była tęczowogrzywa z akcentami tęczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Ja też widziałam 9 falę. Tym razem w Galeri Kociewskiej w Tczewie nawet z małymi i dużymi maskotkami oraz Luną do pomalowania ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Kilka z dziewiątej fali widziałem w Carrefour reduta. Niestety trzy rozerwane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 W Smyku i ToysRus (w którym BB podrożały o złotówkę ) nadal brak dziewiątej fali. Chyba pora zajrzeć do hipermarketów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angius Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 W czwartek pojawię się w Galerii Dominikańskiej we Wro. Jest tam sklep z zabawkami i Carrefour, może znajdę coś wartego uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 (edytowany) W Carrefour we Wrocławiu na Hallera pojawiła się 9 fala- 11 zł sztuka. Właśnie kupiłam sobie Cadance, Rainbow i Fluttershy. Z kucykowego syfu są też kuce do czesania [w tym te w maskach], pojedynczo pakowane nie blind bagi z jednej z pierwszych fal, giga Celestie, kuce do dekorowania oraz lalki Equestria Girls- coś tam nawet mi na RR wyglądało, ale nie patrzyłam, bo mnie to nie interesuje. Edytowano Marzec 19, 2014 przez Cahan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) W Realu w Waszawie przy Puławskiej na Ursynowie widziałem Blid Bagi MLP po 8 PLN i Filly po 6 i 7 PLN blisko wejścia, gdzie leżą ołówki i inne tanie rzeczy. To pewnie jakaś promocja. Nie wiem która to fala, ale takie z Flimem i Flamem. Edytowano Marzec 23, 2014 przez Maklak2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 My ciągle czekamy na 9-tkę, a na EqD info o 10 fali http://www.equestriadaily.com/2014/03/wave-10-blindbag-checklist.html Niestety (imho) same brokaty, dobre formy marnują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Brokatowa princess Twilight? Dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Ale to jest brzydkie... Taki Tom mógłby robić za dyskotekową kulę, a to coś co ma być księżniczką Twilight to po prostu przemalowana Cadance... a tak, obsypali ją też bajeranckim brokatem. Albo na siłę... LUNA! Tak, to musi być znak! Twilight zastąpi Lunę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Po cholerę znowu Sassaflash? Czemu nie zrobią postaci, które jeszcze nie doczekały się swojej figurki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Wow! A mnie się ta fala podoba ona już jest w USA czy to są dopiero prezentacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts