Vieg Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Mnie dobija jédna rzecz. Wszędzie gdzie jestem otaczają mnie idioci. Szkoła-idioci, Dom-idioci, sklep-idioci, Nawet mój były best friend jest idiotą. Dlaczego? Zerwał ze mną kontakt po tym, jak mu powiedziałem że dziewczyna miała prawo go rzucić (taa.., Powinienem powiedziec ze była szmatą). I jestem prześladowany przez tych idiotów i ich idiotyzm. A najgorsze jest to że tacy idioci mają w życiu łatwiej... To sensu nie ma... Prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Mnie dobija jédna rzecz. Wszędzie gdzie jestem otaczają mnie idioci. Szkoła-idioci' date=' Dom-idioci, sklep-idioci, Nawet mój były best friend jest idiotą. Dlaczego? Zerwał ze mną kontakt po tym, jak mu powiedziałem że dziewczyna miała prawo go rzucić (taa.., Powinienem powiedziec ze była szmatą). I jestem prześladowany przez tych idiotów i ich idiotyzm. A najgorsze jest to że tacy idioci mają w życiu łatwiej... To sensu nie ma... Prawda?[/quote'] Nie martw się , to problem XXI Wieku .Idioci są wszędzie. Ludzie teraz dążą tylko do pieniędzy czy np w szkole do ,, SZACUNU" . Palenie , picie,ćpanie i inne używki to wszystko żeby zaszpanować . Żyjemy w świecie w którym każdy próbuje się wybić czyimś kosztem i nie chce słuchać kogoś mądrego lub poprostu dobrej rady.Myślą że są fajni , że robienie sobie z czyichś pleców drabiny jest idealną przepustką do fajnego życia. Na szczęście są jeszcze takie grupy ludzi jak Bronies albo poprostu dobrzy ludzie którzy nikogo nie udają i grają fair. Trochę już wiem o życiu , i na moim przykładzie mogę powiedzieć że bycie sobą i nie dążenie za tłumem .Teraz wszyscy Ci którzy Cię dręczą mają ,,fajnie" .Ale jak będziesz od nich mądrzejszy to spójrzmy prawdzie w oczy osiągniesz dużo więcej w dorosłym życiu od nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoirak124 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Zgadzam się u mnie w szkole jest tak samo i będzie tylko po to by mieli o tobie jakieś zdanie nie wiem po co to ludziom ale to się zaczyna robić trochę chore. Już lepiej zamiast takich znajomych mieć Toma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Taaa... Tylko trzeba mieć mocną psychikę żeby nie stać się takim jak ONI. Gimnazjum przetrwałem, łudziłem się że w liceum to się skończy. Poza szkołą można się odizolować i trzymac ze swoimi, ale w szkole niestety... A tu zonk, liceum pełne idiotow. Mam 16 lat, i już się zmęczyłem życiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Znajdź sobie jakiś cel w życiu , coś co Ci będzie dodawało otuchy w takim otoczeniu. Taki jest mój sposób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 @Up Sam cel nie wystarczy, trzeba nauczyć się ekstremalnej olewki. Ale dziéki pŕzynajmniej ktoś wysłuchał mojego lamentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoirak124 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 @Up Sam cel nie wystarczy, trzeba nauczyć się ekstremalnej olewki. Ale dziéki pŕzynajmniej ktoś wysłuchał mojego lamentu Najlepiej to przechodzić koło takich osób, u mnie to wygląda mniej więcej tak jak by był jedynie wiatr. Mam w szkole parę takich co się chcą ze mnie pośmiać to po prostu koło nich przechodzę i tyle po pewnym czasie im się nudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Co ty , człowieku , sam cel wystarczy ! Wystarczy żeby był wyjątkowo ważny . Nie wiem , jakaś ważna osoba w życiu albo powołanie , Hobby ! I życie staje się prostsze ! Zaufaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 To ja też się wyżalę D: W mojej szkole otaczają mnie idioci D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 To ja też się wyżalę D: W mojej szkole otaczają mnie idioci D: Jak wszędzie, są tacy i tacy i nic z tym nie zrobisz. Miałem podobnie w swojej szkole... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Zakochałem się w Cadance od kiedy pierwszy raz ją zobaczyłem... ta możecie się śmiać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoirak124 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Zakochałem się w Cadance od kiedy pierwszy raz ją zobaczyłem... ta możecie się śmiać... Czemu mielibyśmy się śmiać ? Kto co tam lubi to już jego sprawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 No to ja się wyżalę : Żaden z moich przyjaciół/przyjaciółek nie jest bronies/pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 No to ja się wyżalę : Żaden z moich przyjaciół/przyjaciółek nie jest bronies/pegasis To źle ? Mam to samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 wszyscy się ze mnie śmieją że jestem "dzieckiem szatana" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Wyżalę się. Nie mam kolegów ani dziewczyny i jest mi smutno. Ale jest jeszcze gorzej bo w czasie pisania tego posta nie działa shoutbox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoirak124 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 wszyscy się ze mnie śmieją że jestem "dzieckiem szatana" Czemuż tak to ja tak niszczę psyche kumplom w szkole i mnie tak jeszcze nie nazywają co takiego robisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 wszyscy się ze mnie śmieją że jestem "dzieckiem szatana" 1. Poćwicz przed lustrem taką minę: 2. Wmów znajomym, że od urodzenia masz na głowie bliznę w kształcie 666. Szkoda, że nie urodziłaś się w 1999 roku. Co dają trzy odwrócone 9? 3. Ustaw taki dzwonek w komórce - A tak na serio - gdyby zobaczyli, że sama się z tego śmiejesz dali by sobie spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Wyżalę się. Nie mam kolegów ani dziewczyny i jest mi smutno. Ale jest jeszcze gorzej bo w czasie pisania tego posta nie działa shoutbox Nie mam dziewczyny, ostatnio dopiero "wyrobiłem" ekipę. Koko spoko, dasz radę. Ludzie to ku**y. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Po co komu dziewczyna, tylko problemy z babami. A co do narzekania, nie mam weny, wkurza mnie pogoda, nie chce mi się śpiewając wyciągać czystych tonów i fałszuje, etc, etc. Słucham Applebuckin' Aviatora i smutam, mógłbym tak wymieniać, ale po co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Bądźmy realistami choć na chwilę i szczerze stwierdźmy że każdy chociaż raz w życiu został kopnięty porządnie w dupę przez los Trzymajcie się ludzie ! Nie jesteście sami ! Być może ludzi z takimi problemami jak wy są miliony W kupie raźniej ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Kumpli... można znaleźć na imprezie. Na przyjaciół trzeba zapracować, co nie jest łatwe Swoich znalazłem dopiero na studiach, gdyż tam spotyka się ludzi o podobnych zainteresowaniach i aspiracjach, a także charakterach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nie mam żadnego talentu, nic nie umiem, jestem nieśmiały i biedny, nie umiem nawet napisać coś porządnego, jestem tępy. life=shit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nie mam z kim organizować meeta w moim mieście :( a do innych miast jest za daleko :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Jestem nikim... jestem żałosny... nic nie osiągnąłem etc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts