BiP Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Dobra, mam noobskie pytanie. Jak się robi tak aby wszystkie tematy były przeczytane? xD (zdecydowanie nie mogę się w tym odnaleźć) Na dole strony jest... Link do komentarza
KochamChemie Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Yay! Działa. Dzięki wielkie... gdybyście mi nie powiedzieli to szukałbym dosyć długo. Ale jeszcze jedno... segregowanie postów według: nazwy/ilości postów/nazwy działu? Z tym też mam problem. Link do komentarza
Fragin Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Przydałoby się to gdzieś jeszcze wyżej umieścić. Link do komentarza
Magpie Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Będę szczery. Pomijam kwestie silnika, ulepszeń itp. Jesli chodzi o wygląd to nie podoba mi się ani troche : / Jak dla mnie stara wersja była idealna. No ale różne sa gusta... Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Wygląd forum akurat podoba mi się, lecz masa braków na nim już niekoniecznie... ps Czy jakiś Admin może tutaj wejść "Ogłoszenia, WAŻNE!"? Link do komentarza
Bluedraft Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Dziwne.. czemu w reputacji skoro mam 39 to w zakładce nie wyświetla mi żadnego kto mi dał punkt ? Link do komentarza
Dabi Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Ale zieleń. Myślałem, że wolisz fioletowy, Sipcio. Link do komentarza
Servant Saber Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Wreszcie doczekaliśmy się wersji mobilnej! No i zniknęły moje warny Teraz jednak jak reszta czekam na powrót naszego SB ^ ^ Z IPB nie mam dobrych doświadczeń, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby jednak się z nim zaprzyjaźnić. ( ; Link do komentarza
Beton Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Szczerze mówiąc zdecydowanie bardziej podobał mi się stary wygląd forum. Nowy styl strasznie razi w oczy (dobrze, że można go zmienić) Poza tym nowe forum jest zbyt szerokie i nie dostosowane do rozdzielczości 1024x768 przez co bardzo niewygodnie czyta się posty bo trzeba ciągle przewijać w poziomie. Mam nadzieję, że to zostanie poprawione. Link do komentarza
Sosna Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 mam pytanie czemu nie przeniosły si ę punkty reputacji? Link do komentarza
Artem Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Cóż, jeszcze kilka poprawek i będzie dobrze, obym się szybko przyzwyczaił ;] Link do komentarza
wiej007 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ja tam sobie jakoś poradzę w ogarnięcu nowego wyglądu ale na razie staram się znaleźć coś co w starym wyglądzie nazywało się "Pokaż nieprzeczytane posty" bo znaleźć czegoś takiego nie mogę a używałem tego często Link do komentarza
bobule Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Puki co pierwszy plus jaki widzę,to wygodniej się pisze odpowiedzi^^ To trzymam kciuki za wszelkie doszlifowanie^^ Póki co. grr!!! do tego rusycyzm dobra, informacje z profilu "o mnie" i "ulubiony kucyk" gdzieś zniknęły, ktoś wie gdzie mogły sobie pójść? poza tym fajnie by było gdyby tą Twilight na samej górze można było zmienić na np Flutterhy/Rarity, w sensie, żeby każdy user mógł sobie ustawić obrazek kucyka którego woli szkoda tylko, że teraz forum jest 2x dłuższe niż wcześniej, ale na szczęście da się to zniwelować no i wyróżnienie tematów "przypiętych" jest dosyć "średnie", ale może to kwestia przyzwyczajenia (tak samo to, że najpierw widzę avatar usera, a dopiero po kilku sekundach znajduję jego nick ) 1 Link do komentarza
Gość Elsword Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 To forum mi wygląda jak połączenie FB + YT Link do komentarza
Zoameldar Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Podoba mi się. Wygląda teraz znacznie bardziej "na czasie". Pierwszy raz myślałem że wszedłem na fimfiction xD Przede wszystkim dla mnie wielkim plusem jest, że teraz autopathwork. A tak z uwag, to logo można by jakoś tak ustawić, by nie zasłaniało twarzy Twilight, bo jakoś tak nieestetycznie wygląda gdy wszystko jest na prawej i lewej stronie a środek pusty Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Forum wygląda o wiele lepiej, w końcu silnik jest płatny. Styl ładny, nieprzeładowany pierdółkami. Jednakże jest jeden problem, a mianowicie nie ma opcji przejścia do ostatniego nieczytanego posta, co jest małym minusem. W dodatku można samemu sobie dać reputację, co przed chwilką sprawdziłem. 1 Link do komentarza
Imka2000 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jak dla mnie jest super ^ ^ mimo że zamiast zielonego fajniejszy był by lawendowy Link do komentarza
bobule Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 DiscorssBass informuje, że nie może pisać postów, ale za to tematy tak poza tym dodawanie hiperłączy chyba jest zepsute :( Link do komentarza
Skysplit Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 http://mlppolska.pl <- działa D: Link do komentarza
War Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Czasem sie zastanawiam czy ktos w ogole czyta te moje/nasze posty z Pomocnymi Radami. Jestem z komorki, ladnie, pieknie. Also w tym wordzie sie milutko dodaje obrazki, ale pisanie kolorami bez bb to nie to samo xD Dalo sie gdzies cos wlaczyc, pokombinuje Link do komentarza
Niklas Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Also stwierdzam, że jako mod mam... A raczej nie wiem co mam w panelu modów. Niby jakieś trzy aż funkcje, ale do czego to służy? No i nie można już userom zmieniać podpisu ;_; Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Also stwierdzam, że jako mod mam... A raczej nie wiem co mam w panelu modów. Niby jakieś trzy aż funkcje, ale do czego to służy? No i nie można już userom zmieniać podpisu ;_; Z tego co widzę, userzy mogą sami zmieniać sobie tytuły... Cóż, przynajmniej od tej pierdoły ekipa ma wolne. http://puu.sh/2Cfej Za to wam wielkie dzięki. Uniknięcie chaosu spowodowanego samodzielnymi zmianami nicków jest IMO bardzo mądrym posunięciem. @edit: Tak przy okazji... Nie sądzicie, że temat z sugestiami, który został jeszcze ze starego silnika, jest hmmm... Po części nieaktualny? Link do komentarza
Daktyl Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Przez ten nowy wygląd forum czuję się jak na Forum Biur Adaptacyjnych... Link do komentarza
Niklas Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Hmm, pomruki niezadowolenia incomming. Ale IMO serio te rzeczy socjalne to niekoniecznie są potrzebne Link do komentarza
DAVV3 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 MI się nowy wygląd forum nawet podoba. Wystarczy dopracować je i będzie idealnie. Link do komentarza
Recommended Posts