Razjel666 Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Tłumaczenie jest bezdyskusyjnie w znakomitej jakości. Dlatego też tak się niecierpliwimy. Bronies potrafią docenić dobrą robotę Jak to się mówi - " Apetyt rośnie w miarę jedzenia " Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 U-wiel-biam tooo!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 U-wiel-biam tooo!!!! A kto nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 A kto nie? Nikt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Nikt Znam takich, co jeszcze tego nie czytali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Ci co tego nie czytali nie wiedza co traca;p to jeden z najlepszych ficow;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Szybki jesteś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 mam nadzieję cichą, że tłumaczenie wyjdzie przed tegoroczną Wigilią Serdeczności, nie żebym był jakoś tam niecierpliwy,bo wiem że macie dużo nauki i tych innych bzdetów ,ale chciałbym w końcu zobaczyć ja wam wyszło tłumaczenie ostatnich rozdziałów tej epickiej historii [Nyx to mój ulubiony oc zaraz obok oc z Discworld, Lotr i moiich] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Ja to juz przeczytałem dawno;p a tłumaczenie jak sie nikt nie podejmuje...to w połowie listopada moge zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Najlepszy Fik ever & forever! Nie mogę się doczekać nowych rozdziałów... I to już od dawna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 KIEDY KONTYNUACJA??????!!!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Cały czas pisanie o tym nie przyspieszy prac. Ekipa zajmująca się tym, z pewnością działa i wkrótce dostaniemy w swoje niewdzięczne łapki naszego ulubionego fanfica. Zachowajcie spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Wiecie ile tłumaczenie zajmuje? Sam tłumaczę jeśli mam tylko czas i np minuta filmu przy takiej powyżej średniej wiedzy języka angielskie, czyli mojego poziomu zajmuje mi nawet do godziny. Taki fic, jak ma być w 100% dobrze zrobiony, nawet przy pracy kilku osób może na spokojnie trwać kilka tygodni. Zważcie też na to, że czasami niektóre zdania ciężko prztłumaczyć na polski bo są one bezsensu na nasz językm, jak to ja się natknąłem z czymś takim w tłumaczeniu MLD. Ważne żeby wyszło im to jak najlepiej i życzę powodzenia w dokończeniu tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 MT ma zdecydowanie racje, ja też życzę wam powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Ta chwila gdy masz blokadę i utknęłaś na 7 rozdziale... motywacja plz ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Czytaj;p będzie się dziać;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Czytaj flutt czytaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Ta chwila gdy masz blokadę i utknęłaś na 7 rozdziale... motywacja plz ._. Czytaj yay bo im dalej tym ciekawiej. W prawdzie jak dojdziesz do ostatniego rozdziału to dostaniesz padaczki ze wściekłości "no bo jak to ?! Gdzie następny rozdział !!!" Ale ogólnie na prawdę warto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Przeczytałem 18 rozdziałów i nie mam odwagi czytać dalej. Boję się jakiegoś zwrotu akcji i padaczki ze wściekłości Dawno nie czytałem tak dobrej powieści. Jest po prostu fantastyczna. Myślałem, że będę zagłębiać się powoli, po 1/2 rozdziały dziennie. Jednak gdy zasiadłem wczorajszego wieczoru w fotelu, zorientowałem się, że jest trzecia nad ranem. Wyrażam ogromny podziw dla tłumaczów za trud włożony w tą prace. Czekam z niecierpliwością na 2 ostatnie rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Yay, ty wszędzie i na wszystkim masz blokadę Zawsze marudzisz. Powiedz wprost, że ci się nie chce xP Ech, a ja pewnie będę musiała czytać wszystko od nowa, bo już niewiele pamiętam, a nowych rozdziałów nadal nie ma ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Uporałem się tym. I powiem jedno. Ta powieśc jest fantastyczna. Kilka razy wręcz się (a co mi tam) popłakałem. To nie prawda, że faceci nie płączą. Jest to najlepszy tekst, jaki przeczytałem od bardzo bardzo dawna. Autorów powinno się nosić za to na rękach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Kiedy w końcu pojawią się ostatnie rozdziały ????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Gdy szanowny Gravis raczy ruszyć swój zad i dokończy to, co zaczął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Miejmy nadzieję że niedługo...bo jak nie to szykujemy kochanemu tłumaczowi hiszpańską inkwizycję, co nie bronies i pegasis? (doczytałbym po angielsku ale jestem leniwy -_-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Jakby to powiedziała Twilight - "Clock is Ticking" .... no offence Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się