Gandzia Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Zrobione, polecam się na przyszłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 dziękujemy za Wasz udział . liczymy na nowe literki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Wypełniłam ankietę i muszę stwierdzić, że jeszcze nie widziałam podobnej inicjatywy. Mam nadzieję, że jak najwięcej osób to wypełni. Nie mogę się doczekać wyników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Skończone, ciekawe wątki i fajnie sformułowane pytania, no nic tylko czekać na odpowiedzi. Brawo dziewczyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enter Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Rzadko tu piszę.. i w ogóle się udzielam, ale z chęcią wypełniłem tą ankietę. Na wyniki czekam z niecierpliwością Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez enter24 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socks Chaser Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Ankieta wypełniona towarzyszko! Chciałabym przeprosić za brak przecinków i przecinki stawiane w złych miejscach. ^^ Mam nadzieję że nie będą przeszkadzać. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kervak Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Czy w zainteresowaniach można wpisać "toczenie dyskusji z lewackimi ekstremistami"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Ankieta została wypełniona z wielką radością. Zawsze chciałem komuś się wyżalić udzielić wywiadu typu "Dlaczego rosły chłop ogląda jakieś tęczowe kuce?" Powodzenia w zaliczeniu przedmiotu. Gdybym nie mieszkał jakieś 400KM od Krakowa to zaprosiłbym was na kawę i trochę wam jeszcze opowiedział o Fandomie^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Dziękujemy Wam . Czekamy na kolejne osoby, które chciałyby się z nami podzielić swoimi pasjami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Również wypełniłem i czekam z niecierpliwością na wyniki. Podeślę tą ankietę jeszcze kilku znajomym Bronies, którzy nie korzystają z forum MLPPolska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Studentki UJ Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 super . serdecznie dziękujemy za pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Brakowało mi pytania (pytań) w stylu "jak oceniasz swoją znajomość serialu?" i tutaj parę leveli: -I jak dobrze ogarniasz podstawowe wątki (imiona mane 6 itd); -II wyższy poziom - czy wiesz kim jest Crysalis, Daring Do itd. i tak dalej. W pytaniu o pasje zabrakło mi gier planszowych :/ A także podstawowego pytania: ile odcinków obejrzałeś ;P Co innego powie osoba, która zna tylko jeden sezon, a co innego taki, kto zaliczył wszystko. Znam osoby, które oglądają FiM od początku, ale nie widziały np. 3 sezonu, bo nie uznawały angielskiej wersji. Ich odpowiedzi też będą inne. A poza tym to ankieta super. Miło było ją wypełnić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 W trakcie wypełniania ankiety czasami serwer szwankował i musiałem ankietę wypełniać od początku, ale za drugim razem się udało.Parę pytań było bardzo ciężkich, chociażby ulubiony odcinek... przykładowo uwielbiam odcinki skupione na Fluttershy (w szczególności Dragonshy, Stare Master, Hurricane Fluttershy i Keep Calm and Flutter On), ale pomimo tego najbardziej emocjonalne reakcje wywołują u mnie odcinki takie jak początek pierwszego sezonu oraz Sonic Rainboom. Czyli tak jakby podświadomie bardziej lubię inne odcinki niż świadomie. Albo coś w ten deseń.Poza tym myślę, że warto byłoby zbadać ilu członków społeczności jest zaangażowanych w gry fabularne, ile z tego to play-by-forum, ile to normalne spotkania towarzyskie, ile osób chociażby gra przez skype itp. Ile z tych osób jest zainteresowanych przede wszystkim lub wyłącznie grą o tematyce MLP, a ile preferuje gry fabularne o innej tematyce.Fajne byłoby też pytanie o to, czy dana osoba tworzyła OCki. Widziałem, że sporo osób nawet bardzo zaangażowanych w fandom nie bardzo ma ochotę wymyślać sobie kucykowego awatara, czy też nowe postaci do udziału w różnych zabawach na forum, grach fabularnych lub fanfikcji. I ciekawi mnie z czego to może wynikać, że niektórzy chętnie widzą siebie jako kucyka albo utożsamiają się z jakimś z istniejących kucyków, a inni pomimo dużego zaangażowania w fandom nie mają na to ochoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wypełniłam wczoraj ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wypełniłem. A takie pytanko zasadnicze. Po cóż wam ta ankieta? Macie zamiar robić o fandomie pracę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Gotowe. Myślę, że w jakimś stopniu pomogłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 I ja również. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wypełniłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wypełniłem. Ciekawe. Z chęcią zobaczę wyniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragyen Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Gemacht Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Jest to jedyna ankieta którą w pełni ukończyłem! <like a boss> Fajna ankieta,pytania sensowne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Done! Świetna ankieta. Powodzenia z projektem i jak inni czekam na wyniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 wypełnione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Wypełniłem. Naprawdę ciekawa ankieta ale niezbyt obszerna. Również jestem ciekaw wyników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się