Bakteria Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 PC Gothic 1 Gothic 2 + dodatek Noc Kruka Gothic 3 Gothic ArcaniA (dla mnie nie zasługuję na tytuł gothica ale poza tym niesłaba propozycja) Warhammer 40k Dawn Of War + dodatki Darc Crusade Soulstorm i Winter Assault Warhammer 40k Dawn Of War 2 Risen Revolt (Moje Błogosławieństwo jeśli ktoś to pamięta :J) Team fortress 2 Portal 2 (Ktoś ma pytania do sprawy gothica albo WH 40k to można do mnie wiem chyba wszystko o nich ) Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Snails zapomniałeś w Bastionie o MUZYCE!! Link do komentarza
Pillster Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Gothic 1 i 2 ze wszystkimi dodatkami, X3 Terran Conflict: 70 wylatanych godzin mówi samo za siebie, Devil May Cry 4: przy kombosach można palce połamać i to jest piękne! Hellgate London: z pozoru rpg, w istocie odprężająca siekanina z taktycznymi momentami Heroes of Might and Magic III : na tej cześć seria się skończyła, przynajmniej dla mnie. Na szarym końcu Skyrim za dobre skrytobójstwo i finiszery Link do komentarza
pannamigotka Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Będę staromodna i mało rozrywkowa: The Sims Link do komentarza
Avro Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Hipsterski Avro na ratunek! PS2 Kingdom Hearts :djTyy: Okami Dragon Quest VIII Ratchet Gladiator Naruto Ultimate ninja 3-5 Shadow Of The Colossus Klonoa & Klonoa 2 Final Fantasy X Warriors Orochi 2 PC Fly For Fun (MMORPG) Gothic 1-3 Kiedyś Counter Strike League of Legends Prince Of Persia (ten komiksowy) Jade Empire Rumble Fighter Rayman 3 Portale Fable : Zapomniane Opowieści Freelancer Worms 3 Worms Forts : Under Siege Worms 4 Link do komentarza
Wujek Tadek Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 O kurde, dużo by wymieniać : PC : Return to Castle : Wolfenstein Wolfenstein Enemy Territory Counter Strike 1.6 Wiedźmin 2 Call of Duty (wszystkie) Medal of Honor (nie pamiętam którą część) Dead Island Gothic 4 : ArcaniA (grałem we wszystkie inne, ale ta je bije) Assasin's Creed II i III Crysis 2 Jedi Knight II i III (grałem już jak miałem chyba 6 lat, u wujka na tym starym złomku) Quake 3 Arena (klasyka) Splinter Cell : Double Agent PS1 : Crash Bandicoot (A Wrath of Cortex) PS2 : Medal Of Honor (wszystkie) Call of Duty 1,2,3 Splinter Cell The Legend of Spyro (wszystkie) Ace Combat (5 i The Belkan War) GTA : Vice City (inne nie grałem) Harry Potter i Komnata Tajemnic Ratchet & Clank 1,3 Killzone Max Payne Rozpisałem się Link do komentarza
Ahito Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Na PC Grand Theft Auto1,2,3-moje ulubione części GTA,za młodu grałem tylko w to... Gothic IiII-Gry z jajami,tylko te dwie części lubie,Super klimat,bezio ,fabuła,Śniący,Smoki itd. Carmageddon TDR 2000-jedna z moich 1 wyścigówek,gra ogólnie nielubiana,ale ja ją wręcz uwielbiam,krew,flaki,rozwałka aut-to mi się podoba... Team Fortrees 2-za całokształt,owiele bardziej wole to niż csa Saints Row 3-tak porypanej(ale pozytywnie) gry ze świecą szukać,po gta3 moja 2 ulubiona gra typu "rozwałka po mieście" Total Overdose-Super bohater,mexico,klimat,fabułe,i "latanie po ścianach" NFS(II,Porschre,Underground,Underground II,Most Wanted,Nitro)-Bardzo fajna seria wyścigówek,niestety większąść części to kicze,ale są perełki(te podane w nawiasie) Hard Truck(wszystkie części oprócz Conwoy)i Euro Truck Simulator-te gry to moje dzieciństwo,w końcu ciężarówki to moje życie Na PS,PS2 Tekken(III i V) Mordobicie,kocham tego typu gry,niestety grałem tylko w te 2 części Soul CalibuIII-jeszcze lepsze niż tekken moim zdaniem Crash Bandicoot(III i twinsanity) zara po mario moje ulubione platformówki Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 (edytowany) Moje ulubione gry: -Rayman (1,2,3,M i trochę Origins), -Sonic (Wszystkie... oprócz 2006, "And The Secret Rings", "And The Black Knight"... Elise do mnie nie przemawia... arabskie klimaty nie są dla mnie ale Król Artur? Szkoda gadać -.- Zmieniam zdanie. Podobają mi się wszystkie oprócz 06 pod względem fabuły i bugów. Choć "It's no use" itp. jest fajne xD)-Spyro (1,2,3 i seria Legend of Spyro), -Ratchet & Clank (wszystkie części), -Joanna D'Arc, -Minecraft- Oczywista oczywistość-Sly Cooper: Thieves in Time/ Złodzieje w Czasie- Po prostu cudo -Klonoa, -Syberia 2, -Crash Bandicoot (Twinsaity... nie wiem jak to się pisze), -Disney'owskie gry, -Tomb Raider, -The Sims 2 (z dodatkami), -Madagaskar (1,2), -Epoka Lodowcowa 3, -Kangurek Kao Runda 2, -Kapitan Pazur, -Portal 2, -Nikita i Tajemnica Skarbu Piratów, -Dust: An Elysian Tail,-Freedom Planet,-Assassin's Creed, -Jazz Jackrabbit 2 The Secret Files, -NiGHTS Journey of Dreams, -BF3, -Ty The Tasmanian Tiger i cuś jeszcze... moja pamięć zawodzi Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez RainbowDash123456789 Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 To ja może nieco inaczej (i tak nie ma tu wszystkich tytułów, które na to zasługują): Wyścigi (zręcznościowe) - Burnout Paradise - ponad 80 i gram nadal. Może mam poryte gusta, ale dla mnie to najlepsze zręcznościowe wyścigi w jakie kiedykolwiek grałem FPS (z tych ambitnych) - Bioshock 2 - doskonała fabuła, fenomenalny klimat, świetne AI, GENIALNY dźwięk (zagrajcie na dobrych słuchawkach)... mógłbym tak wymieniać FPS - UT2004 - za klimat, tempo gry, ilość map, dodatków, modyfikacji... TPP - Silent Hill 2 - żadna współczesna gra nie przypadła mi do gustu na tyle żeby przebić to arcydzieło Przygodówka - Myst IV - po prostu - arcydzieło. RPG - Knights of the Old Republic - mój pierwszy i póki co niepobity RPG (action)RPG - Mass Effect - ale tylko pierwsza część Inne - Portal (seria) - po prostu WOW! EDIT - FOXX7896 dzięki za przypomnienie o UT Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 No to moje ulubione gierki: 1.) FlatOut 2 - Gra bez której nie mogę żyć. Nie ma to jak pożądane Demolition Derby. Na tym można się wyszaleć. 2.) CrashDay- Coś jak FlatOut, tylko że z uzbrojeniem i niestety gorszym systemem zderzeń i zniszczeń. 3.) Unreal Tournament - Rzeźnia! "gra, gatunek szczelanka, bardzo nawalanka" ~Klocuch12 . 4.) GTA VC - Najpiękniejsze co mogło powstać. Vice City... Ten klimat! Ufff... tęsknie za Infernusem, tą mapą i modowaniem. Do dziś pamiętam prawie wszystkie Easter Eggi.... 5.) Minecraft - Tu chyba nie muszę tłumaczyć 6.) Bridge It - Budujesz mosty tak by się nie zawaliły pod ciężarem pojazdów... To tyle xD 7.) Spyro - SPYRO! Dlaczego nie mam już PSX? To była najwspanialsza gra na tą zacną konsole. 8.) Crash Bandicoot - Tak jak UP ^^ 9.) Serious Sam - Gra do której podchodzę "na poważnie" Taka rozpierducha że... nie powiem co. Pierwsze starcie mi jeszcze zostało. 10.) Postal 2 + AW - Flaki, krew i Koleś. Jeszcze więcej zabawy z dodatkiem Apocalypse Weekend. 11.) Stunt GP - Pierwsza samochodówka jaką miałem. Jeszcze ją mam. 12.) DCS - Black Shark - Symulator lotu Kamov'em KA-50. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Moje ulubione gry: 1.Tekken 2.Pro evolution soccer[Pes] 3.God of war 4.Mafia 5.Punisher 6.Audiosurf 7.Gothic 1 8.Resident evil 5 To chyba tyle by było,albo zapomniałem o czymś :PP Link do komentarza
BiP Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 fear 1 , 2 gothic 1 ,2 skyrim seria total war battlefield bad company 2 battlefield 3 seria europa uniwersalis wiedźmin 1 desperados gta batman arkham asylum dragom age i wiele innych:molestia: Link do komentarza
DarkReaper11 Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 W moim przypadku są to: Gothic I i II Medieval II Total War League of Legends Warhammer 40 000 Down of War II Alien Swarm Oraz Wiedzmin I i II Link do komentarza
marvelus113 Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 My favourite games are (xD, nie mam co robić to po angielsku pisze): -Gothic I <3 -Mass Effect trylogia (gdyby ktoś chciał zagrać multi ME3 to pisać privy) -WoT <<<3 -Wiedźmin -Minecraft -Warcraft III -Disciples II -HoMM 3 i 5 Link do komentarza
KougatKnave3 Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Moje ulubione gry to: -Stronghold (wszystkie) -Mass Effect (Wszystkie, także dodatki) -Spore (+Kosmiczne Przygody) -GTA SA -Star Wars TFU -Seria Halo (Najbardziej Halo: Reach -Battlefield 3 Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 -jak dla mnie najlepsze gry, czyli Borderlands oraz Borderlands 2 - Need For Speed -Dead Space 2 -CoD -Mass Effect Link do komentarza
Sindri Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 U mnie to nie będą gry. Będą to serie: -Dawn of War (1 i 2) -Wiedźmin -Gothic -Total Wars -Company of Heroes -Guild Wars -Stalkery -King's Bounty. I gry ze świata Star Wars: KotOR, TOR i Republic Comando. Link do komentarza
krysztal Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Ulubione gry... Na pewno seria crasha na PSX i PS2, seria GTA tak od 3 na SA i VCS kończąc... Cave Story i Lost Land... Minecraft(kto teraz w to nie gra? ) Ratchet & Clank(generalna większość) Micro Mashines(a najbardziej te pierwsze ) Hmm... Chyba tyle. Link do komentarza
Nikern Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Ho ho ho. Czemu wcześniej nic tu nie napisałem? Trza to naprawić. Bezwzględnie najlepsza gra w jaką kiedykolwiek grałem to SW KOTOR. Jest genialna. a teraz już reszta ulubionych: Mass Effect(seria) Jade Empire (jak widać gry BioWare są moje ulubione) SW TOR Guild Wars(1 i 2) Obowiązkowo seria Dawn of War Battlefield 3 i Bad Company 2 GOTHIC!!!! ( ale tylko 1 i w z Nocą Kruka bo Gothic 3 i wyżej to już nie Gothic) DMC4 ^^ Borderlands GTA SA WIEDŹMIN!!! (oba) I to by chyba było tyle Link do komentarza
Teq Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 NFS Underground 2, Most Wanted, Carbon, Shift Burnout Paradise Tony Hawk Pro Skater 4 Minecraft Tibia GTA SA Link do komentarza
Yuzuki Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Najulubieńsze MMO: Lineage 2 [*] ;_; Najulubieńsza gra konsolowa: Okami Najulubieńsza gra z dzieciństwa: Spyro Najulubieńsza gra, którą gram/ grałam ze znajomymi: L4D2 Najulubieńsza gra ze względu na postacie: TF2 xD Najulubieńsza gra na konsole przenośną: Okamiden (Nintendo DS) Final fantasy VII Crisis Core (PSP) Najulubieńsza strategia: Warcraft 3 ofc :> Na chwile obecną tyle. Może potem uzupełnię ten post x) Link do komentarza
Middida Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Moi ulubieńcy : 1. Portal 2 2. Half-Life 2 + epizody 3. Bioshock 4. Silent Hill 3 5. Tomb Raider Underworld 6. The Walking Dead ( Telltale ) 7. Mass Effect 3 8. Batman Arkham City 9. Uncharted 2 10. InFamous + Metal Gear - to po prostu seria którą bardzo szanuję, ale nie jest moją ulubioną Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Do moich ulubionych gier dołączyła właśnie Red Faction Armageddon. I nie tylko za: Ale też inne "pukawki takie jak" -magnet gun - strzel w punkt A i B... patrz jak A leci do B (a łączyć można wszystko: przeciwnik > ściana, kontener > przeciwnik, sufit > podłoga budynku pełnego przeciwników) -singularity gun - po prostu dezintegrator... wymazuje do gołej podłogi całe budynki -black hole gun - strzela czarną dziurą... CZARNĄ DZIURĄ Do tego spore jak na grę o robalach i Marsie zróżnicowanie, całkiem sympatyczny bohater czy niezła fabuła. Link do komentarza
DeDanielosek Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 No to tera napiszę jakie gry u mnie należą do najbardziej ulubionych oj trochę tego będzie: -Seria Half-Life -Seria Portal -Seria Gothic(Bez Arcanii) -Seria Stronghold(Bez Trzeciej części) -Warcraft 3 -Counter-Strike 1.6,Soutce i GO -Battlefield 3 -Seria Medal of Honor -Contra -Duke Nukem 3D -Seria Call of Duty -Garry's Mod -Team Fortress 2 -Seria Left 4 Dead -Seria Spyro(PSX) -Seria Crash Bandicoot(PSX) -Seria GTA -Saints Row: The Third -Sleeping Dogs -Seria Far Cry i jeszcze wiele innych gier, ale mój post trwał by jeszcze dwie strony więc lepiej nie pisać. Poza tymi grami pokładam jeszcze wielkie nadzieje w MLP: Fighting is Magic, no i oczywiście w GTA V. Link do komentarza
Recommended Posts