~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Mój nick to poprostu imie mojej OC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Eevee :3 -Jakoż iż to mój ulubiony pok. No i jest trochę kotowaty dodałam więc ':3' Żadnego głębszego myślenia Kawaii-Hipsta-Neko-Lampa - Obmyślony przez cudowną Octavię ~ Złączenie mojej hipstowatości uroczości i kotowości złączone z przedmiotem stworzyło jakże cudownego nicka, a zarazem pseudo odzwierciedlenie mnie x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 (edytowany) Proste wytłumaczenie: nazwa owocu lub połączenie mojego nazwiska(Mazur) z imieniem(Karolina) + jeszcze zdrobnienie tego co wyjdzie Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Mój nick można wytłumaczyć jednym zdaniem: angielska wymowa moich inicjałów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 A ja tylko często mówię na Celestię Celestyna, a skoro ją lubię to czemu nie miałabym, mieć takiego nicku? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Połączyłem słowa Brony i Pony A BRO zrobiłem z dużych liter bo tak . Jestem tak bardzo kreatywny :'3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Tak bardzo kreatywnie mój nick wziął się od mojego pseudonimu z podwórka, a ten wziął się od nazwiska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 PISKLAKOZAUR złożyłem z dwóch wyrazów: Pisklak-to Nazwa własna. Imię mojego ptaszyska- nimfy, bardzo czepliwej, drażliwej i słodkiej O - to spójnik -zaur, to kawałek wyrazu zaczerpnięty od Tyranozaura. I tak właśnie powstała Equestria ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 Sosna: niech zgadnę, Sosnowski jesteś? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 tak jestem Sosnowski, tylko nie lubię jak ktoś zwraca się do mnie po nazwisku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 (edytowany) OK, a mogę ci mówić Bezczelny Naczelny Fan Spitfire Edytowano Październik 4, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 tak to jest akceptowalne przeze mnie stwierdzenie (znaj łaskę pana ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Mój nick? A więc pochodzi on od mojego nazwiska, które jest nieco dłuższe. Nie ma to nic wspólnego z tą starą walutą, czy też tymi dolnośląskimi krakersami. Od nazwiska. Jednak sam na to nie wpadłem, żeby się tak nazywać. Mówiono tak na mnie od bodajże podstawówki. Jednak, z uwagi, że mam starszego brata, to on był pierwszym "Talarem". Dlaczego też czasem występuje także pod nickiem "mlodytalar", co miało oczywiście znaczyć młody = młodszy. Tak czy siak, bardzo podoba mi się ta "ksywka" i nie lubię, gdy ktoś mi się notorycznie zwraca po imieniu. Jestem Talar i koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Z mangi ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Z gry xd :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDashie Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 A czy ja jestem tą rrrrrrainbow daaaaaaaaash? Nie! AppleDashie to może i połączenie dwóch imion, ale chyba ma to jakiś sens! No więc... Była sobie dziewczyna, która uwielbiała jabłka xD Jako 5-latka jej ulubioną literą była L. Lubiła wszystkie słowa z tą literą. Stąd Apple. Była najszybsza z dziewczyn jak Rainbow. Poza tym kiedy zaczełam naprawę lubieć kucyki z g4 to Dashka była pierwszym kucykiem, którego lubiłam (kiedy niezbyt lubiłam MLP była to Twilight). A bardzo spodobało jej się zdrobnienie, które wymyśliła Pinkie - Dashie~ A jak się pewnie domyślacie tą dziewczyną byłam ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Lisica-chan...? Powiem szczerze - pierwszy człon z początku nie miał mieć jakiegokolwiek związku z lisami ( ), ale z moim pierwszym OC - Lis, ale imię jej było, za krótkie, aby powstał "normalny" dłuższy nick więc dodałam końcówkę "ica", i tak powstał pierwsza część nazwy. Drugi człon dodałam później, kdy to Szanowna Panna Mrs. Octavia zwróciła się do mnie per "Lisica-chan", a jako, że i się przypodobało to dołączyłam go do nick`u i tak powstała aktualna wersja mojej nazwy. Teraz już wiecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Kruczek, od nicku w csie "KruK" w którego przegrałem około 3 lata. Van Dort, jako znak małżeństwa z Nocturnal i symbol świetnego filmu Tima Burtona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Mój jest prosty po prostu czytałam książkę, a tam jedna główna bohaterka tak się nazywała i tak zostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Mój nick pochodzi od jedynego tematu MLP z innego forum, który to pomagałem utworzyć. Temat ten nazywał się "BroniesiPegasis", zaciekawiła mnie ta nazwa i gdy dołączyłem na MLPP, to wybrałem sobie właśnie tę nazwę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 zmieniłam nick, więc nowa historia. Otóż od jakiegoś czasu jestem podmieńcem i szukałam odpowiedniego imienia popracowałam z tłumaczem google i znalazłam Keyhole to znaczy Dziurka. A zmieniłam nick z dwóch powodów pierwszy wspomniałam, a drugi to to że mi pasuje do avka, a tamten był głupi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LongMan Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Mój nick wywodzi się z mojego nazwiska xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Z anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Potrzebowałem nowego nicku do tego forum. Akurat leciała "Lekcja historii klasycznej" J. Kaczmarskiego -> Juliusz Cezar -> Cytaty -> "Civis pacem parabellum". Nie chciałem, żeby nick był kojarzony z pociskiem 9x19 mm, więc dodałem pasujące mi słowo ze słownika. Ta da! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Mój nick więc nicki których przeważnie używałem nie pasowały mi jakoś na fora o kucykach więc uznałem że wymyśle jakiś inny nie wiem jakoś w głowie zrodził się po prostu ten pomysł spodobał mi się i zostałem przy nim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się