JimJoy Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 I znowu ten sam błąd... Luna nie była NA księżycu, ona była W księżycu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 To księżniczka. Jej siostrą była księżniczka. Jedna i druga z nudów mogą sobie ruszać planetami, gwiazdami i księżycami. Wydaje mi się, że dostęp do pożywienia nie był problemem. Zakładając nawet, że księżyc Equestrii jest jak nas księżyc - bez życia. Bo wcale taki nie musi być przecież. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Jeżeli będzie tam jakieś królestwo, to w dalekiej przyszłości na pewno Hub zabierze nas na podróż do gwiazd. Jestem tego pewny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Jeżeli będzie tam jakieś królestwo, to w dalekiej przyszłości na pewno Hub zabierze nas na podróż do gwiazd. Jestem tego pewny. może w 4 sezonie ?? fajnie by było . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Dyskusja osiąga poziom krytyczny przy Lunie. Ale ja tam wolę co będzie AJ robiła w Sezonie 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 A mnie najbardziej interesują pomysły Pinkie Pie bo już na tym fragmencie widać, że jej charakter się nie zmienił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Bo za mało widziałeś internetu http://3.bp.blogspot.com/-ucoEy_fUQH4/TkhOsyovWsI/AAAAAAAAKcQ/T2u1fzBarSw/s1600/45345+-+absurd_res+artist+miketheuser+dolphin+luna+lunar+moon.png Cytowanie z bbcode... usuwamy tagi oraz z cytowanego tekstu, pierwsze i ostatnie ostrzeżenie ~Keola To mnie rozwaliło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Spróbowali by tylko zmienić Pinkie. Zbyt dużo osób ją kocha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 UUU noktowizja. Pinkie Pie zawsze była i zawsze będzie najlepsza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Noktowizja bardzo pasuje do Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 No, bo Pinkie jest najlepsza. "Uuuuu, notkowizja." Hehehe. Ona mnie rozwaliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Teraz dostała jeszcze zdolność unoszena się w powietrzu XD Dowód: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Czy ktoś już wstawił ten filmik?Widocznie go tu nie ma,więc proszę http://www.youtube.com/watch?v=E38ZAC4MteU&feature=g-all-c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Teraz dostała jeszcze zdolność unoszena się w powietrzu XD Dowód: http://imageshack.us/a/img9/4606/beztytuuvpd.png Unoszenia? Ona przecież potrafi nawet chodzić w powietrzu: Czy ktoś już wstawił ten filmik?Widocznie go tu nie ma,więc proszę Filmik był już chyba z 5 razy i cały czas toczy się dyskusja na temat co wniósł nowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Pinkie jest magiem powietrza i unosi się w powietrzu :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Pinkie Pie Feel Like a Ninja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 W końcu wiadomo, że Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Pinkie jest magiem powietrza i unosi się w powietrzu :O Dokładnie , przecież co ona by nie umiała ( o magii nie wspominam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Będę się dobrze bawił oglądając 10 razy PP jako Ninje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 no najlepszy fragment tego filmiku , to ten z PP !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 ale reszta mane zaczynała się smucić że nie dają rady , nie lubię jak się smucą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 OK... Mała poprawka nie jest on king Somber, tylko king Sombra . Prawdopodobnie znaczenie jednak pochodzenie jest podobne do somber, może w połączeniu z umbra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 W tym spoilerze była TS , RD ,PP , Fluttershy.Jedynie Rarity i AJ nie zauważyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Wkleję, bo chyba nikt tego nie zrobił. A jak zrobił, no to trudno. To jest okładka DVD tych odcinków. Dat grzywy! Flutterka i Rarcia są śliiiiczneee! A Kadencja za bardzo się błyszczy, lekko przesadzili :/ I dziś śnił mi się ten King Sombra. Jakkolwiek się to pisze. Mój pierwszy fanatyzm w MLP! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 kryształowe emo kucyki będą emować w 3 sezonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się