Alcyone Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Bo jest zmęczona ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Już jutro wielce wyczekiwany dzień...(podśpiewuje sobie),,Ten dzień będzie idealny,to rodzaj dnia o którym śniłem i marzyłem cały czas'':chrysalis: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 A o której się zacznie 3 sezon ?? Bo jutro mam 12 h w robocie , aż do 19 !! :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Z tego co wiem premiera(w Polsce)będzie około 16/17...a na youtube 1/2 h później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 chyba o 16, ale napisy będą jakieś może 3 godziny później Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 3 godziny :O Ja do odcinka db z korektą robiłem jakieś 15 bo to wymagało dobrego timingu i wogóle, a to wtedy ile osób oprócz FosiQ i kogoś jeszcze bo pamiętam, że robił z nim ten odcinek będzie robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Ok , dzięki za odpowiedzi , zapewne jak wrócę z roboty o tej 19 , to daję głowę , że tutaj pojawi się kuupa komentarzy i linków do odcinków z 3 , więc jakoś sobie poradzę i nadgonię z lekkim poślizgiem thx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Ooo.. trzeba się przygotować na 3season już tylko 15h 41min Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juventino Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 No, panie i panowie, (prawie) dotrwaliśmy, na przekór tym, którzy twierdzili, że fani wykruszą się w przerwie między sezonami Ze spoilerów widziałem tylko ten pierwszy, najkrótszy, więc do końca nie wiem, czego się spodziewać. Słyszałem opinie, że odcinek będzie przewidywalny... Ok, a który taki nie był? Najlepsze w MLP jest to, że nawet pozornie ograne motywy serwuje w smacznej i zaskakującej oprawie. Więc jasne, Sombra/Somber/whatever zostanie pokonany, być może w dość banalny sposób, ale jestem pewien, że po drodze dostaniemy dużo dobrej akcji, okraszonej świetnym humorem i różnymi smaczkami. Nie wiem jak wy, ale ja właśnie dlatego oglądam ten serial, niekoniecznie po to, żeby być zaskakiwany fabułą samą w sobie. Choć nie powiem, 'Canterlot Wedding' potoczyło się nie do końca tak, jak przewidywałem. No ale to odcinek klasy światowej, nie wymagam aż tak wiele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ja z tego ostatniego spoilera zobaczylem tylko epickie okulary shininga i cadance bo idealnie w takie momenty trafiłem Uch, dobrze, ze wytrzymałem bez spoilerów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Jeszcze tylko 14 godzin .Swą drogą szybko te napisy będą jak tylko 3 godziny później i w sumie to dobrze ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 nie mówiłem za ile dokładnie będą... Nawet nie wiem ile zajmuje takie przetłumaczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 To wybacz mój błąd,w sumie zaraz idę spać bo senny jestem już.Mi się wydaje że jak ktoś umie w miarę angielski to nie potrzeba tak dużo czasu,ale mogę się mylić.No nic pozostaje poczekać,bo już coraz bliżej xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Jeszcze 6 godzin i będzie THIS IS MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Będę się śmiał jak ludzie będą nie zadowoleni z odcinków:lyra2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ja tam nie narzekam nawet na Odc. z Sezonu 1 i 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 jeszcze 3 godziny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 :yay::yay::yay::yay::yay::yay: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Eee tam na pewno im się te odcinki udały, będą się podobać ludziom myślmy pozytywnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek223 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Myślę że odcinki będą świetne:fluttershy4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Mam nadzieję na więcej Luny i jakieś scenki z Derpy Hooves. No i coś o rodzinach pegazów i rodzicach Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonim Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Ciekawe czy będzie więcej krendens i czy zajdzie w ciąże lub coś o przeszłości celesti i luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Może w tym odcinku 1-2 sezonu 3 to Twilight nie zda tej próby Choć nie to nie możliwe by Twili testu nie zdała ;D Twilight is the best Pony ever ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel666 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Jak nie zda to Equestria leży i kwiczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Co racja to racja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się