Gość Elsword Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Skoro to artefakt to musiała buchnąć Daring Do jak wychodziła ze świątyni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 znak na naszyjniku Twilight wygląda tak samo jak symbol magi powietrza w avatarze legendzie Aanga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elsword Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Masz rację , troche to dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 1. Tak jak wiele innych kuców miało się tak bardzo zmienić po pewnych odcinkach. No i cóż' date=' one są jednak praktycznie takie same. Jak dla mnie w dwóch pierwszych odcinkach pierwszego sezonu Twili raczej nie wątpiła w siebie i była normalna (tylko nie miała na początku przyjaciółek u boku i w ogóle przyjaźń była dla niej zua).[/quote'] Tak, ale w odcinku z Discordem, coś chyba jednak zrozumiała.... Dlaczego bez sensu? Trixie została pokonana i ośmieszona przez TS, więc logiczne, że chce zemsty teraz . Możliwe, że zwiększył jej złość i nie nawiść, ale przecież była już poniekąd taka jeszcze w pierwszym sezonie, a teraz jak została wzmocniona przez magię Sombry, który też ma na pieńku z mane 6, to wiadomo jak się to skończy ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Dlaczego bez sensu? Trixie została pokonana i ośmieszona przez TS, więc logiczne, że chce zemsty teraz . Ja bym w każdym razie chciał zemsty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ja bym w każdym razie chciał zemsty. Jak dla mnie to jest logiczne i w 100% pewne, że leci tam o zemstę, a jeśli faktycznie Trixie, połączyła siły z tym Królem, to już na 200%, bo on też jest wrogo nastawiony do mane6 . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Właśnie nie wiadomo co Sombra chce osiągnąć. Ciekawym by było gdyby sombra chciał przeciągnąć mane 6 na "ciemną stronę. Kto wie... jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Jak dla mnie to jest logiczne i w 100% pewne, że leci tam o zemstę, a jeśli faktycznie Trixie, połączyła siły z tym Królem, to już na 200%, bo on też jest wrogo nastawiony do mane6 . Wolał bym żeby Trixie jeżeli pod takowym jest to pod koniec odcinka uwolniła się z pod tego wpływu, ona jest niezależna i twarda nie ma takiej opcji by służyła jakiemuś królowi, sama jest sobie królową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Sombry nie będzie już wo gule w 3 sezonie, moja intuicja mi to mówi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Wolał bym żeby Trixie jeżeli pod takowym jest to pod koniec odcinka uwolniła się z pod tego wpływu' date=' ona jest niezależna i twarda nie ma takiej opcji by służyła jakiemuś królowi, sama jest sobie królową[/quote'] No tak, ale jeśli jesteś za słaby aby wygrać ze swoim wrogiem, to co robisz ??? Szukasz sojuszników, a to że Sombra i Trixie, mają ten sam cel to wiadomo, że była by dobrana para nie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Sombra i Trixie' date=' mają ten sam cel to wiadomo, że była by dobrana para nie ?[/quote'] Shipping!!! A tak serio, to czuję, że Sombra będzie takim "nie ma, a jest" sezonu. i na końcu walną takie coś Z ciemności wyłania się widmowa sylwetka króla. Spogląda na Twilight i przyjaciółki i mówi: - [Cristallsss ] Więc, moje małe kucyki... [ gadka o tym jak jest zły]. Jednak nie przejrzeliście mojego planu do końca. Chciałem was zniszczyć posługując się jeziorem... ale sobie z tym poradziliście... Potem Trixie, pokładałem w nią nadzieję, ale zawiodła.... Taki motyw byłby świetny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Jakim jeziorem??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Tym z Too Many Pinkies (kurde miałam tu już nie wchodzić xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 A tym dobra mój ulubiony odcinek a zadaje głupie pytania. Ale ja tam chciał bym żeby wygrała Trixie, później dogrywkę Twilight, a Trixie się z tej przyczyny załamała, a inni próbowali pocieszyć (ja pierniczę co za ambitna wypowiedź) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 A tym dobra mój ulubiony odcinek a zadaje głupie pytania. Ale ja tam chciał bym żeby wygrała Trixie' date=' później dogrywkę Twilight, a Trixie się z tej przyczyny załamała, a inni próbowali pocieszyć (ja pierniczę co za ambitna wypowiedź)[/quote'] No popieram, taki sam motyw jak AJ, przegrała walkę o farmę w drugim sezonie, a po chwili zwrot akcji .... I tutaj np. TS przegrywa ten pojedynek i won z miasta, a tłum zamiast podziwiać Trixie, nagle ją wygwizduje i ona odchodzi z miasta ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Tak to wydaję się bardzo prawdopodobne, ale jeżeli Trixie jest opętana to nie będzie się przejmować gawiedzią tylko siać spustoszenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Tak...zgadliście kolejny spoiler z odcinka tym razem chwila na chwile przed poprzednim spoilerem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 haha Rarity... :PP coraz lepiej się to zapowiada. No i tak muzyczka przy Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Poprzedni to ten https://www.youtube.com/watch?v=zAIvuB4dJog , ten od Sttark w czasie jest wcześniej. Oglądać 1. 2. https://www.youtube.com/watch?v=zAIvuB4dJog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Czyli widzę,że będzie grubo.Btw.od kiedy Trixie ma czerwoną magię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 To bardziej magia tego amuletu A pro po przypominam wszystkim że magia Sombry była granatowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Twixon... Od nowego odcinka (tak ja wcześniej pisałem spowodowane jest to jej nowym naszyjnikiem(ja gorąco liczę to na ,że ma to związek z Sombrą)). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczko Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 1. Nie rozumiem ... 2. Nie o to mi chodziło Chodziło mi raczej o to, że TS w dwóch pierwszych odcinkach pierwszego sezonu chce bić się z NMM, a w odcinku z Trixie nagle boi się pokazać swoje umiejętności... Chodziło mi właśnie w takim sensie, że to nie miało sensu ... Jeśli chodzi o powód zemsty to ja nigdzie nie napisałam, że to nie ma sensu. Powód zemsty jest oczywisty i logiczny więc nie wiem co wy wszyscy nagle na mnie naskakujecie, że tego nie rozumiem :twilight9:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 1. Nie rozumiem ... No zrozumiała, że bez swoich koleżanek nic nie zdziała ( ten moment czytania listów od Celestii ). 2. Nie o to mi chodziło Chodziło mi raczej o to' date=' że TS w dwóch pierwszych odcinkach pierwszego sezonu chce bić się z NMM, a w odcinku z Trixie nagle boi się pokazać swoje umiejętności... [/quote'] I znowu ... w tych pierwszych odcinkach tak faktycznie chciała się bić z NMM, w pojedynkę, bo nie znała mane 6 jeszcze. Natomiast po spotkaniu się z Trixie, to TS nie chce szpanować swoją mocą, bo właśnie boi się utracić swoje koleżanki, ale pod koniec odcinka okazało się to bezpodstawną obawą i teraz jest już bardziej śmiała przy kontakcie z nową Trixie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ookami88 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Twixon... Od nowego odcinka (tak ja wcześniej pisałem spowodowane jest to jej nowym naszyjnikiem(ja gorąco liczę to na ' date='że ma to związek z Sombrą)).[/quote'] Natomiast ja obstawiam Kamień Filozoficzny (lub coś podobnego), albo magię zebr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się