Ares Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Ja jednak uważam' date=' że Twi nie przyjmie tytułu księżniczki ze względu na resztę.[/quote'] I ja tak uważam to samo było w odcinku np. biletomistrzyni to wydaje mi się że Twii będzie w takiej samej sytuacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Muszę cie rozczarować bo Twi w 4 sezonie będzie uczyć jak być księżniczką(alicornem jak sądzę). @up I co wszystkie będą alicornami. tak już to widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Nie widzi mi się teoria Alicorn Team :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Może będzie na stałe księżniczką, a może nie. To wiedzą tylko ci od Hasbro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Z tego co wyczytałem to nie jesteś do<>informowany. Ona "będzie" księżniczką na stałe i w czwartym sezonie będzie się uczyć jak nią być. Czyli jak mi się zdaje będzie się uczyć jak być alicornem. Ortografia i stylistyka. Proszę schludniej pisać posty. ~Tisosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 z tego co wyczytałem to nie jesteś do informowany. Ona "Będzie" księżniczką na stałe i w czwartym sezonie będzie się uczyć jak nią być. Czyli jak mi się zdaje będzie się uczyć jak być alicornem. A w formie Alicorna Twilight dostanie głos Freemana... Proszę cię. Ale Gordon Freeman nic nie mówi przecież ~Siper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 mi się zdaje że głos Twi się nie zmieni, a raczej jestem pewien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 mi się zdaje że głos Twi się nie zmieni, a raczej jestem pewien. Jesteś pewien? Lubisz teorie spiskowe, czyli w to powinieneś uwierzyć bez problemu. Oficjalny wpis z Twittera Tary Strong Just announced!! Morgan Freeman to play "Twilight Sparkle" in the MLP feature film "ShawFlank Redemption"— tara strong (@tarastrong) June 20, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Um... przepraszam, że się wtrącę... ale czy Twi nie jest już księżniczką? To znaczy, od czasu ślubu Shining Armor'a z Cadence? Jeśli się mylę, to przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Chyba nie. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Nie, księciem jest jej brat. Czyli oficjalnie należy do rodziny królewskiej, ale nie zajmuje żadnego ważnego stanowiska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Ona jest rodziną z Cadence, Luną i Celestią, ale mi się zdaje że jeszcze nią nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Hm, racja, źle to ujęłam. Przepraszam. Chodziło mi właśnie o to, że, jak napisał BlackHawk, nalezy do rodziny królewskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Ona jest rodziną z Cadence, Luną i Celestią, ale mi się zdaje że jeszcze nią nie jest. Twalöt nie jest rodziną z Luną i Celestią. Nie mamy potwierdzenia, że kredens jest spowinowacona z Luniakiem i Celestią, poszlaki=/=dowody. Owszem Twilight ma powiązania z Celestią, ale raczej na drodze uczennica<=>Nauczyciel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Hawajek1, wybacz, ale... Skąd ty do cholery te informację bierzesz? Twi rodziną z Celestią i Luną? Zamiana w Alicorny dla reszty Mane 6? Ta, a na dodatek w 5 sezonie będzie miała chłopaka i będą mieli dziecko? Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Siper, Jak ja tak patrzę to nie wiem czy się śmiac czy płakac z kąd oni to biorą i kto powiedział że 5 sezon będzie? wątpie w to bardzo. A to wszystko to tylko domysły i plotki prawdę dowiemy się kiedy będzie wyemitowany sezon 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 5 sezon powinien być, choć po Hasbro można spodziewać się wszystkiego. Mam nadzieję, że sezon 4 będzie zaraz po wakacjach, albo pod koniec sierpnia (w to drugie wątpię, ale nadzieję można mieć). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Przyszłe sezony będą Wiliam Anderson pisał na DA,że czeka nas jeszcze dużo sezonów,jak dla mnie minimum sześć. Może zamiast pleść trzy po trzy obejrzycie spoiler najnowszego odcinka?Fajny jest. Macie link. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 jak powiedział na polaku mój kolega "say what?" ona ma tę listę na fryzurę? dobrze zrozumiałam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Wszystko się okaże i nie ma co snuć hipotez. Ja nie uwierzę w Twicorna, póki go nie zobaczę. Edit: Tymczasem pośćmy wodze fantazji i mylśmy sobie, cóż za wspaniałe sceny przygotowało dla nas Hasbro ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motte Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Jakoś nie widzi mi się Twicorn. Będą przed nią klękać, będzie mieszkała w zamku w Canterlocie, czego ona ma być księżniczką? Co z listami do Celesti? Mam nadzieję, że to tylko na 1 odc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 będzie mieszkała w zamku w Canterlocie Nikt nigdy nie mówił o mieszkaniu w Canterlocie. Równie dobrze mogłaby mieszkać w każdym innym miejscu. A co do Twi jako alicorna to od początku wiedziałam, że kiedyś to zrobią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Nikt nigdy nie mówił o mieszkaniu w Canterlocie. Równie dobrze mogłaby mieszkać w każdym innym miejscu. A co do Twi jako alicorna to od początku wiedziałam, że kiedyś to zrobią. tak właściwie to ona mieszkała już w zamku w Canterlot (takich nazw się nie odmienia) tylko na czas studiów mieszka w Ponyville, tak przynajmniej słyszałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alup Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 No raczej że mieszkała w Canterlot, no chyba że nagle okaże się że Cel nauczała ją drogą elektroniczną przez skajpa albo inny internetowy kurs magii . Klękać przed Twi? A czy przed Cadence ktokolwiek klękał? Skoro już mamy tą różową alikornicę to chyba najlepiej na nią patrzeć odnośnie przyszłości Twi. Jak ktoś już wspomniał Cadence również nie dostała królestwa z marszu i większość czasu zajmowała się takimi niewdzięcznymi pracami jak opieka nad dziećmi, nie będąc księżniczką chyba niczego . No bo sorry chyba nie mówimy że Cadence jest jakąś księżniczką Miłości czy Bóg wie czego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 Co do najbliższego odcinka, zatytułowanego Games Ponies Play mam pewne obawy. Oglądając nowo wstawione zdjęcia (nie widziałem filmu ani nic nie czytałem) coś mi się wydaje, że Cadence wygląda na znudzoną klacz, która pozwala sobie na zbyt dużo, nawet jak na Księżniczkę. Na zdjęciu jacyś dwaj pomagierzy wyglądają na zakłopotanych, a Cedence wygląda jakby była po mocnym melanżu. Mam nadzieje, że ten odcinek będzie o kucykowej Olimpiadzie, a nie o kompleksach Cadence lub czymś podobnym. Nie wiem, czy jest coś na ten temat, ale wdaje mi się, że będzie w tym odcinku piosenka. Na razie nie wiadomo też, kto jest autorem tego odcinka, ale mam dwa warianty: Meghan McCarthy lub Merriwether Williams. Jeśli była by to ta pierwsza osoba, to odcinek byłby bardzo fajny, a fabułą kręciła by się koło sportu, a jeżeli nasz nieudolna scenarzystka, to odcinek byłby, moim zdanie niesamowicie kiepski, a wątek sportowy byłby zepchnięty na bok, lub w charakterze "zapchaj dziurę", a na pierwszy plan poszedł by nudny i pewnie bezsensowny motyw "zakłopotanej" księżniczki. Jeśli chodzi o ten odcinek, to wydaje mi się, że albo będzie świetny, albo strasznie kiepski, ale to zależy od tego, czy wykonała go osoba, która ma poukładane w głowie, czy też nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się