Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Ciastek! Łapaj Kowadło! Moja! Fajnie to musi wyglądać, takie dzieci bijące się o skalną kupę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Syzyf wniósł skałę która cię zmiażdżyła. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Rzucam w ciebie żabą, a to niebyła żaba tylko CZUŁG! MOJA GÓRA ! Edytowano Sierpień 24, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Nasłałam na ciebie moją siostrę Ninje. Moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Twoja siostra walczy jak baba. Nie masz ochrony. Spadasz. Dobranoc i góra znów jest w moim posiadaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Spycham cię z góry niczym rugbysta! Ave ja i moja góra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Mój sojusznik do tej zabawy lepszego nie ma Skopał cię z góry. SPARTA! Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Meh, Leonidas już dawno jest w moim gangu beybe. Celestia zabiła cię bananem ! Moja skała Edytowano Sierpień 24, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Nie zabiła. Banan odbił się i trafił w Celestię. Góra. Jest. Moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Luna cię wezwała do siebie na dywanik Moja Skała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Faceci w czerni uznali że jesteś kosmitą.Zabijają cię.Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Podchodzę od tyłu i ciebie spycham. Moja góra! *wywieszam flagę ZSRR* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Zachodzę cię od tyłu i straszę, przez co spadasz z góry. MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Podchodze do ciebie i się uśmiecham ukazując żółte zarosty...Uciekasz.Moja góra!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Smutni panowie w czarnych garniturach stwierdzili, iż jesteś niebezpieczna dla otoczenia. Moje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 MOJA GÓRA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Dostałeś szpica od Księżniczki Obamy Moja Góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Dashie! Twój tata wrócił z delegacji i kazał ci wracać do domu! Moja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Moja góra!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Dostałeś metalowy widelec. Walnął cię piorun i zwęglony spadłeś. MOJA GÓRA! Poatomowy krater :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Używam hipnozy która każe Ci spaść. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Moja góra. Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Eternal 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Hakuje serwer i usuwam ci spod nóg górę przy czym spadasz. Górę stawiam pod sobą. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) Siłą mojej wiary przenoszę górę spod twych stóp, po czym wdrapuję się na nią. MOJA GÓRA~! Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Yuna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się