Tarreth Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Kwintesencja Gniewu i nienawiści względem tych, którzy kpią z księżniczki Celestii jest nieposkromiona. Przez najbliższy tydzień Hulkreth będzie szalał, szukając i niszcząc wszystko, co mu się... No nie spodoba. Odważysz się do niego podejść...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Jakich odżywek używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 *Wyciera twarz z kropli krwi MaxyBlacka, po czym podchodzi bliżej ze zdjęciem w ręku* Drogi Hulkrecie, co powiesz na to zdjęcie naszej Imperatorki, oby jej rządy były krótkie kochanej Księżniczki Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Ej co ja zrobiłem? TY MIAZGA! TY NIE GADAĆ! No to miazga doda, że się nie boi księzn.... Tyranki solarnej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Mój przyjaciel masochista kazał przekazać,że Celestia jest gruba,bo żre ciasta za dużo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 1. Czy wiesz, że sterydy powodują impotencję? 2. Czy ty padłeś kiedyś ofiarą Moles... znaczy Celestii, że tak jej zajadle bronisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Podchodzi do Hulkreatha i strzela go z liścia. Chcesz reprezentować Celestię w TAKI sposób?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Celestyna musi być z ciebie strasznie dumna, jesteś teraz jak tajna policja. Tylko oni pozbywali się opozycji dyskretnie, a ty robisz to oficjalnie. 1.Jak to jest być potworem? Dzieci przed tobą uciekają? 2.Jak kogoś dorwiesz i zabijesz to zjadasz go czy zakopujesz? 3.Boisz się Geralta z Rivii? Chociaż wyglądasz trochę jak kosmita to może jednak Duke Nukem dorwie cię pierwszy. 4. Jak to jest być sługusem Tyranki? == Pogoda: Pochmurnie z szansą na uderzenie banhammera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 *szturcha hulkretha kijem* Hue. Hue Hue. Hue Hue Hue. A tak z ciekawości... Te skrzydła unoszą resztę tego paskudztwa do góry, czy nie? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Dlaczego Twoje imię w niewyjaśniony sposób kojarzy się z moim nickiem? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Czy jak zechcesz zrobić facepalma to przebijesz sobie ręke rogiem? A może upaćkasz się śluzem z nosa? Moje ulubione pytanie: "Dlaczego?" Czy wewnętrznie jesteś subtelnym intelektualistą-romantykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Co sądzisz o osobach popierających powstanie enklawy w Equestrii. Chodzi mi o autonomięNowej Lunarnej Republiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Lubisz banany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 1. Cożeś robił, kiedy Twa suzerenka cierpiała katusze w kokonie? 2. Mógłbym poznać szczegóły Twojej diety na masę? 2. Ależ masz pompę, a dałbyś radę poodkręcać mi w domu trochę słoików, bo zalakowały się przez zimę skurczybyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Powiedz mi dlaczego Celestia jest ZŁA! ( to taki podchwytliwe pytanie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Hmm... tak się zastanawiam... czy nie dałoby się w jakiś dyplomatyczny sposób załatwić sprawy z wrogami naszej drogiej Księżniczki Celestii? Hm? Po co się zaraz tak złościć i straszyć wszystkich? Na wszelki wypadek chowa się w chmurkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Takiś kozak? Dlaczego nie wyzwoliłeś swojej Celestii, gdy cierpiała zniewolona przez Chrysalis? Z jakiej przyczyny jesteś takim bezwględnym fanatykiem? Czy Twoja Pani pochwala takie postępowanie? Co sądzisz o Gummym? Moim zdaniem bardzo dobrze spisałby się na miejscu władcy Equestrii. Umyłbyś może zęby? Hej stary! Jaka pogoda na górze? Dobra... Może ja już sobie lepiej pójdę. Run for your life!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 *robi najsłodszą minkę jaką umie* Hi! C: Co sądzisz o księżniczce Lunie? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Tarr y u so mad? Albo nie. Czy rage nie przysłoni ci zdrowego rozsądku? Zamierzasz zniszczyć wszystko? HARDKOROWY TARRU/Hulku? Hulkrethcie, lol? Albo czy jesteś fanatykiem? Prawda, że NLR i SE ssą? Co sądzisz o forum? Prawda, że w sprawie wrogów Celestii dyplomacja staje się zbędna? Jedyny i niepowtarzany warmi, *tu było coś o rzezi, śmierci, terrorze, ogniu, wybuchach, Thorze i mocy. wstaw cokolwiek* zapytał. Liczymy na wyczerpującą odpowiedź ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Będziesz walczył z Najmanem ^^? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Okej... zmutowany gamma-kucyko-potwór jako obrońca Celestii. Odpowiadaj na moje pytania : Sądzisz że dałbyś radę Discordowi, któremu ostatecznie Celestia nie dała rady ( bez Elementów Harmonii of coz ) ? Co porabiasz w czasie kiedy akurat nie miażdżysz ? Chcesz się nauczyć paru fajnych chwytów ? Jak by co to mogę cię podszkolić, abyś lepiej miażdżył antyfanów Celestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 *bierze poduszkę i bije* Tarrciu ocknij się! *bije dalej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 O Wielka Kanapko. Co się z tobą stało, dziecino? Chcesz o tym porozmawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Chcesz sie przytulić? Mnie to zawsze uspokaja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Lubisz grać w berka? *wyrywa Hulkrethowi jedno piórko ze skrzydeł* Gonisz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts