Spoiler Cat Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 http://i.imgur.com/wqwMA.jpg LOL nie. - Chwilę przed uderzeniem teleportuje sie za Hulkretha szepczą mu do ucha - U r faget Ucieka czekając na banfany. A zapmniałbym - wyciąga jakiś kijek zza pleców - mam nowy kostur :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Umiesz oprzeć się urokowi syreny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 *Shadow podchodzi do Hulkretha* Wiej: Shadow nie! Shadow: Oj uspokój się Wiej to tylko ktoś kto ma duże mięśnie. Hej Hulkreth założę się że jestem szybszy od ciebie. Wiej: Shadow nie przebudzaj potwora. S:Lubisz słońce czy po prostu boisz się ciemności? W: *chowa się za ścianą i spisuje testament* Cały swój dobytek pozostawiam... S: *Biega wokół Hulkretha* Hahahahaha W:Pewnie gdyby mógł zginąć tylko raz to by się tak nie zachowywał. S: *wyczarowuje coś na głowi Hulkretha* Patrz co masz na głowie. To czaszka. *odbiega* hihihihi W: *nadal siedząc za ścianą* Litości, litości, litości..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Mam adres gościa ,który cheatuje w każdej grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Czy masz / zrobisz sobie jakiś tatuaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Dlaczego wszystko rozwalasz? To trochę bez sensu, nie uważasz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Służysz Celestii tak długi czas, może spróbujesz skraść jej serce, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Jako pokorny sługa Celestii mam do ciebie bardzo ważne pytanie nie sądzisz że bijąc wrogów Celestii jest jeszcze gorzej, chodzi mi o to że nie lepiej by ich zmusić do służenia Celestii bo tak będzie więcej wrogów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 *szturcha Hulkretha kijem* Ocknij się! A tak po za tym szturchaniem i krzyczeniem ocknij się to czemu wgl po co od razu wszystko rozwalać skoro można najpierw porozmawiać,a potem rozwalać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Jestem zbyt zmęczony by cię teraz wkurzać wiec zadam ci pytanie: Dasz mi jednego banhammera, do użytku prywatnego? (Wybrałbym się z takim w pewne miejsce ) *Po zadaniu pytania Faith szybko odchodzi by przypadkiem Hulkrethowi nie przyszły dziwne pomysły z podaniem banhammera* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Czy myślałeś kiedykolwiek o karierze kierowcy ciężarówki? Bo z tego co w filmach pokazują oni właśnie są tacy "wielcy" i umięśnieni :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Myślałeś może kiedyś by zacząć ratować ludzi, którzy utknęli pod gruzami zawalonego budynku? Z Twoją siłą i posturą mógłbyś być w tym niezły. Plusem jest oczywiście światowa sława. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 *przełyka ślinę* Ale... chyba się nie gniewasz o tego Harrego Pottera... i Adventure Time prawda? ...prawda? ._. ...p-prawda? D: *super chibi kawaii desu moey moe wzrok here* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczyca27 Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Czy był byś w stanie zniszczyc Statue Wolności bez większych problemów? *Po pewnym czasie staje przed Hulkrethem w swoim kostiumie Gandalfa* YOU SHALL NOT PASS! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 1.Podniósł być Kreml jedną ręką 2.zamierzasz robic farme bananów na księżycu? 3.Ile ty ważysz?! 4.wystrzelisz mnie na marsa albo dalej xD?(jestem samobójcą) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Załóżmy, że ktoś powiedział, że Cahir polubił Celestię. Co robisz w tej sytuacji? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Ile miałeś lekcji u Hardcorowego Kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 1.Jesteś niewątpliwie większy od innych przedstawicieli twojej "rasy" co jest tego przyczyną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 < Lemuur po długiej tułaczce po kosmosie, jakiej doznał po wystrzeleniu przez Hulkretha powraca, ażeby po raz kolejny zadać mu złośliwe pytanie >... ... Tylko jakie... Kurcze no brak weny, a pytanie zadać trzeba, ażeby się pośmiać... Bo Hulkreth jest zabawny! Hmm... ... ... ... Po długich godzinach ( czyli ok. 3 minutach namysłu ) Lemuur, o dziwo żywy jeszcze przemówił: Drogi Ty mój brutalny i nieobliczalny Hulkrethcie, wnioskuję, iż podobny jesteś do komiksowej postaci zwanej Hulkiem. Nawet tak samo jak on budzisz się, gdy gniew przekroczy granicę. Jednak nigdy nie pisałeś, a przynajmniej nie przypominam sobie ( a o 1 w nocy mogę mieć zaburzenia pamięci... ), by mówiono, jak znikasz. Kiedy Hulkreth przestaje być morderczą istotą niszczącą wszystko na swojej drodze? Jakie czynniki mogą się do tego przyczynić? Chodzi o zwykłe uspokojenie, czy może kryje się za tym coś głębszego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 *Dzięki oddziaływaniu magii doszedł do siebie po kilu godzinach* To miało być mocne? :3 *Przy pomocy swojego kijka i kilku skrzydeł leci nad Hulkretha aby zrzucić na niego balon z wodą* Tyle agresji, wzmożonego wysiłku... Na pewno się spociłeś... Ale co to? Nie ten balon... Wygląda na to, że to piżmo skunksa... Naaah też może być :3 *zrzuca trafiając Hulkretha w głowę, po tym czynie świadom konsekwencji teleportuje się do Canterlotu* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Heretyk, który niedawno został sprasowany i ostała się jedynie jego ręka, długo leżał. I tak to było jedyne co mógł aktualnie zrobić. Nie wiedział czy ma się cieszyć z tak łagodnego wyroku, czy dalej leżeć i czekać na zbawienie. Ostatecznie, ocalała kończyna, skorzystała z własnych płynów jako atramentu i zapisała kolejne pytanie. Czym według ciebie Hulkreth'cie, jest dobro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Hulkrecie czy jeśli miał byś do wyboru spędzić cały dzień z Celestią lub rozwalać wszystko co byś wybrał? Proszę tylko nie bij mnie za mocno . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Witaj Hulkreth... Mam takie pytanie... Tylko nie bij... Masz jakąś klacz na oku? I nie pytam o Celestię... Nie, proszę, nie bij... *Posealor ucieka* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 "Darth staje przed Hultrethem" Hej co sie stanie jesli ktos przyczyni sie do powrotu "Nocnej Zmory" :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Co zrobi Hulkreth? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts