Arjen Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Wiem, że wydaje się wam to zabawne, ale chyba zacznę karać za takie rzeczy. Czerwoni czytają ten temat, a takim zachowaniem tylko spychacie ważne rzeczy do naprawienia, czyli sami sobie szkodzicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Problem z emotikoną. Dwie istnieją pod tą samą nazwą: ,,rapidash". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Problem z emotikoną. Dwie istnieją pod tą samą nazwą: ,,rapidash". Naprawiono, do drugiego emotikona dodałem po prostu cyfrę 2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Witam wszystkich. Mam taki problem i nie wiem co z tym zrobić. Otóż wczoraj zachciało mi się zmienić login. WEszłam w panel użytkownika, kliknęłam w 'zmień login', wpisałam nowy (Leah jeśli coś) a się nie zmienił. Nie ma drugiego takiego użytkownika bo sprawdzałam. Nie mogę zmienić drugi raz bo się nie da. (tam chyba raz na 183 dni można czy coś w tym stylu) Czy ktoś może mi to wyjaśnić? pozdrawiam i oczekuję odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Każda taka prośba jest sprawdzana przez administrację... w przeciągu 24 godzin... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 aA..... Nie wiedziałam. Dziękuję za szybką odp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Czołem, mam taki eee błąd? Ponieważ to już drugi raz, kiedy ilość moich postów maleje o ok 60 postów. Gdy tylko dojdę do ok 850, to "licznik" wybija mi ok 770, za pierwszym razem to olałem, ale to się już drugi raz zdarza mi... Ktoś wie w czym przyczyna może tkwić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Po prostu posty jakie napisałeś trafiły do kosza, po 7 dniach zostały usunięte i ktoś przeliczył liczniki postów... Ja coś ostatnio przeliczałem, ale chyba więcej w tym przypadku niż zamierzonego działania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 A co tym razem się popsuło z shoutem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Mam pytanie, czemu nalicza mi co 4-5 post, zaczyna mnie to irytować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Niektóre działy mają wyłączone naliczanie postów. np. offtop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Zacytuje siebie cytującego Lemuura. Ja nie dam spokoju :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 W dziale Sesje RPG/PBF [+18] znajduje się notka: "Uwaga! Dział +18 Dział ten może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli taką nie jesteś, opuść ten dział." Wg tego jako, że jestem pełnoletni, czyli nie jestem niepełnoletni, powinienem opuścić dział. Tak tylko mówię, bo chciałem sobie przejrzeć tamte sesje i w końcu nie wiem czy mi wolno :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Notki ostrzegające o treściach 18+ są w działach z takimi treściami niezbędne - działają na takiej samej zasadzie, co oznaczenia PEGI na pudełkach gier czy tagi fanfików. Uprzedzają, na co możesz trafić, żebyś potem nie płakał: "ale ja nie wiedziałem, że tam je krew, cyce i szatany!'. Innymi słowy - możesz te działy przeglądać, nie mając na karku 18-stki, ale robisz to na własną odpowiedzialność. Nie możesz winić administracji forum za treści, które tam znajdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Ale koledze chodzi o to, że w tym zdaniu jest błąd logiczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Notki ostrzegające o treściach 18+ są w działach z takimi treściami niezbędne [...] Innymi słowy - możesz te działy przeglądać, nie mając na karku 18-stki, ale robisz to na własną odpowiedzialność. Nie możesz winić administracji forum za treści, które tam znajdziesz. Wiem, przecież nie urodziłem się wczoraj. Ale koledze chodzi o to' date=' że w tym zdaniu jest błąd logiczny.[/quote'] Dokładnie tak. Widać zagmatwałem się we własnej ironii i nie wyjaśniłem problemu dostatecznie jasno xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Czyli w zasadzie dział dla nikogo Well, najwyżej ścignę jakiegoś czerwonego i poproszę o edycję tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 @Fragin jak byłem adminem miałem to zrobić D: Czemuś mi nie spamował codziennie o tym? xD Teraz trzeba poprosić jakichś Xyzuff albo Siperuff żeby zrobili ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Ciemny styl, kolorki nie takie, już pokazuję, wszystko będzie jasne. To w nazwach poddziałów. Ciemnejsze tło pod literkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Hmm, coś jest chyba nie tak ze znajomymi, bo nie trzeba nic potwierdzać - kilkasz tylko przycisk i masz znajomego http://i.imgur.com/Z8IBYgm.png - za ciemne kolory. http://i.imgur.com/xNcVlt1.png - linki nie działają w statusach, nie wiem czy to błąd, czy feature Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Ja zauważyłem błędy w profilu... źle poustawiane napisy: "Coś o sobie", "Kontakt", "Gadu-Gadu" itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Taki to przekłaniec xd Chyba wynika nieco z różnych rzeczy na mybb i na ipb xd http://i.imgur.com/t10hf73.png - coś za ciemne to. Panel moda wyświetla się jedynie na stronie głównej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Jeśli jestem na stronie głównej forum to widzę, że mogę wbić do panelu moda ale jak już jestem w jakimś temacie to nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 W ankietach mozna głosowac ponownie. W ankietach, w których na pewno głosowałem zagłosowałem dziś drugi raz i zmieniło to wyniki. Niestety nie widać tego czy użytkowinicy są online czy offline. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Odnośnie znajomych: w profilu jest zmiana tego, jeśli nie chcesz by cię wszyscy dodawali. :3Ankiety... nie wiem jak to wyglądało, ale zapewne przy konwersji tablic została utracona informacja o tym, który głos do kogo należał. Zapewne jakoś by się dało to poprawić przy dużej dozie kombinowania, ale moim zdaniem nie ma co dodawać roboty Czerwonym (szczególnie że mają jeszcze do ogarnięcia to piekielne sb i inne duperele). nn"Online/offline - w temacie o zmianie jest, że dodadzą zapewne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts