Manfo12 Napisano Styczeń 26, 2016 Share Napisano Styczeń 26, 2016 Tak, mówimy o tym jak Lockdown razem z Lightiningiem pokonali Bestiala, wtedy Legat się wściekła i kazała ich zabić. Ale jak mówiłem to moje zdanie . Jeżeli ci się nie podoba to okej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Świetny rozdział Czekamy na więcej hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Bardzo fajny fik. Przypadł mi do gustu jak mało, który Rozbudowany świat, wiele dobrze oddanych postaci. Podoba mi się też, to jak potrafisz wpleść dodatkowe wątki do fika tak, że nie wygląda to ''sztucznie''. Ogólnie fik wypada super. Jeżeli pozbył byś się tych drobnych literówek, to było by jeszcze lepiej ale tak czy tak jest fajnie A i największa wada, ale nie fika tylko autora: Spoiler poderwała głowę Zethi, odsłaniając jej gardło - Ale teraz ten błąd naprawię. - odebrała Zethi jej sztylecik, prezent od Frontline’a i przyłożyła go do jej gardła. - Zegnaj… córeczko. Jakim potworem trzeba być żeby zakończyć rozdział w takim momencie xD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 20.02.2016 at 21:12 GałoK napisał: Autor taki proceder uprawia regularnie i specjlanie. No ale serio... Tutaj klimat się buduje, jest gęsto i w ogóle, a tu nagle Ares wylatuje ze sztylecikiem xD Aż śmiecham z tego fragmentu zacytowanego przez ciebie, GałoK xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 22 minuty temu vladzio napisał: Jak dla mnie ten tag byłby odpowiedni. Głosuję na TAK. To tak nie działa. Musisz napisać długi komentarz, w którym uzasadniasz, dlaczego uważasz, że fanfik zasługuje na tag [epic]. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 godzinę temu Zodiak napisał: To tak nie działa. Musisz napisać długi komentarz, w którym uzasadniasz, dlaczego uważasz, że fanfik zasługuje na tag [epic]. A co tu dużo pisać porostu EPIC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Wasze głosy po prostu nie zostaną uznane. Robicie krzywdę autorowi, nie mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Zodiak, Dolar wpadnie i wszystko wyjaśni. Ty się nie przejmuj Wysłane z mojego Z160 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Właśnie teraz Legion napisał: Zodiak, Dolar wpadnie i wszystko wyjaśni. Ty się nie przejmuj I powie to samo co Zodiak, bo taki jest regulamin działu opowiadań. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 To się zrzucimy na jakiś długi komentarz, każdy po trochu i będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Każdy głos na Epic wymaga uzasadnienia. Ta zasada powstała po to, żeby a) nie dopuścić do sytuacji w której słabe opowiadania będą dostawać głosy, bo ktoś dla żartu napisze "Fajne xD głos na Epic" inni zaczną naśladować b) Autorowi jest miło kiedy dostaje porządny komentarza a oddanie glosu takiego wymaga. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 (edytowany) Ten fanfik został moim faworytem, ze zniecierpliwieniem czekam na dokończenie go przez autora. Fabuła jest nieziemska, wciąga jak bagno. Z każdym rozdziałem chce się czytać więcej i więcej. Opisy też są takie, jakie według mnie powinny być- nie zbyt szczegółowe (żeby nie nudzić) i nie za krótkie. Jest bardzo niewiele błędów, zarówno językowych jak i stylistycznych(a przynajmniej nie są aż tak rażące). Podoba mi się główny ship. Dobrze, że autor pomyślał o opisaniu przeszłości głównych bohaterów. Każde z głównych postaci jest inne, mają zupełnie różne charaktery, czasem dochodzi do sprzeczek, ale próbują trzymać się razem i pokonywać przeciwności losu, pomagają sobie jak w rodzinie. Nie zabrakło też również spisków i miłych (lub nie) niespodzianek. W jednym zdaniu: fanfik jest napisany świetnie, nie nudzi,przyjemnie się go czyta i każda akcja jest przemyślana, wszystko splata się w całość. Moim zdaniem to opowiadanie zasługuje na tag [Epic]! Pewnie za mało napisałem, ale co tam. Edytowano Marzec 8, 2016 przez Czekoladowy Zbysiu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Noooo... behemotek niezły. Po 22 rozdziałach... Liczy w sumie Wyszło z obliczeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 703 ? Ale czego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Pewnie stron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Chyba tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 6 godzin temu Chief napisał: Pewnie stron 5 godzin temu Manfo12 napisał: Chyba tak No, raczej, że tak Sorry... Może niejasno się wyraziłem. Przepraszam Ale to kolejny Behemot do czytania :( A zdrowie się sypło. Będę miał do nadrabiania dużo tekstów :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Marzec 9, 2016 Autor Share Napisano Marzec 9, 2016 (edytowany) Ło, ło łoooo ło! ŁO....! Panowie, spokojnie. Czy ja dobrze czytam co tu widzę? Tag epic dal tych moich wypocin? Kurde... nie wiem co powiedzieć. Cieszę się że wam się podoba i wogóle, ale zdecydowanie tag EPIC może być przesadą. Owszem jakbym od pierwszego rozdziału poprawił co trzeba, doszlifował, dołożył szpachli tu i ówdzie, oraz przede wszystkim porządnie bejcą pierd***ą to może byłaby z tego podstawa do tagu epic. Jednak widzą takie zaangażowanie i nadzeje pokładane w moje opowiadanie, wyzwoliłem w sobie kolejne pokłady samozaparcia i motywacji. I jak wspominałem, do końca fika pozostało mi jakieś 3-4 rozdziały i może epilog, więc wyczekujcie ich. BTW... szkoda, że w moim temacie warsztatowym nie ma aż takiego ruchu, ale cóż, wszystkiego mieć nie można. Edytowano Marzec 9, 2016 przez Ares Prime 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 11, 2016 Autor Share Napisano Maj 11, 2016 Elo, mordeczki. Aby osłodzić co niektóym gorycz matur i przygotować do wakacji daję wam kolejny rozdział. Tak, jestesmy już coraz bliżej końca. Na szczęście moje i wasze. Zapraszam do czytania i komentowania. Rozdział XXIII Rozbicie https://docs.google.com/document/d/1ttoHglFG9fJ5j9WILjrESX1QWzhPVMvQVjF3e0Yr4r4/edit 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Maj 12, 2016 Share Napisano Maj 12, 2016 YAY ! A myślałem, że nigdy sięnie doczekam<3 Spoiler Hmm... może polonistą nie jestem i nigdy nie będę ale to wyrażenie aż kłuje w oczy : " - Spójrz na oczy, pasiasty durniu! " Ja bym to zmienił na "Przejrzyj na oczy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WybitnyYetiCHrupiacyOwady Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Fanfic porzucony, czy jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Październik 16, 2016 Share Napisano Październik 16, 2016 Cóż, może autor też ma życie osobiste? Bądźmy wyrozumiali 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Październik 16, 2016 Autor Share Napisano Październik 16, 2016 Ta ta... nowe życie prywatne w Anglii. W dużym skrócie. Ale fik porzuciny nie został, poprostu życie. Ale moje zmieniło się na lepsze odkąd wyjechałem, więc na dniach wreszcie ukończyłem rozdział i wrzucam go wam na przeczytanie. I tak powoli zbliżamy się do finału fanfika. Rozdział 24 - Oni Nadchodzą https://docs.google.com/document/d/131bhYGDV1WjAo3KWVvx9eWwBiZvAII_saJsEw-KDB48/edit 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czekoladowy Zbysiu Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Dzięki ci Panie Mój ulubiony fanfik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Listopad 4, 2016 Share Napisano Listopad 4, 2016 Spoiler Może mi ktoś na PW napisać z jakiego powodu KBiS wyruszyli, bo już zapomniałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się