Komputer Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Niemcy spojrzeli z surowym wyrazem twarzy - Nie, zasady nie pozwalają nam jeść takich rzeczy na służbie. Sam Fuhrer tak kazał, a jego słowo jest rozkazem. - Odparł chłodno jeden z nich, protestowanie może się nieciekawe skończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 - No dobra... To co, panowie żołnierze, kupili wszyscy? Mam jeszcze parę miejsc do odwiedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 - Tak, tak. Możesz już iść. - Odezwał się głos z głośników, najwyraźniej ktoś się dobrał do mikrofonu w gabinecie Kristiana. A to jest dość... samobójcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Chłopiec wyszedł i oddalił się. Po przejściu kilku ulic skręcił w boczną uliczkę. Tam czekał na niego starszy mężczyzna. - Zadanie wykonane, druhu drużynowy, okupant dostał czekoladę ze środkiem przeczyszczającym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 ( O.M.G, przeczyszczający?! Za mało toalet jest D: ) Żołnierze Waffen-SS z poważną miną obserwowali stado żołnierzy biegnących do toalet, cóż wygląda na to że tylko oni i komputerowe zabawki muszą zająć się pilnowaniem bazy. Przed budynkiem chodziły dwa plutony SS, na wszelki wypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 [Zamarznę na tej swojej pokojowej demonstracji. Jak się wkurzę, to wolontariusze zamiast młodzież pilnować kopsną się po gazrurki i mołotowy. Chwilowo masz prawie mini Majdan.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 *Siedziba FOL* *Tego dobrego FOL* - To jak, panowie? - spytał wiceszef. - Jak tam transfer gotówki? - Całkiem nieźle. Pieniądze są już w trakcie prania. - Doskonale. Jakieś jeszcze pomysły na zaszkodzenie RFL? - Na razie brak. (Pomysły kupię, sprzedam, zamienię!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) [Hmmm. Sabotaż. Gdzie bądź. Rabuj ich zaopatrzenie wojskowe i rozdawaj cywilom czyt. mnie!] Edytowano Marzec 8, 2014 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) [Tomek, jak twoi demonstraci podniosą ręke na moich żołnierzy to w obroty idzie ostra amunicja.] W bazie RFL przywieziono kolejne publiczne łazienki, są pierwszy raz tak potrzebne. Obok demonstracji ludzi jadą czołgi Type-99 razem z chińskimi "ochotnikami" by pilnować porządku, i nie dopuścić do jakiś akcji. Edytowano Marzec 8, 2014 przez Komputer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) Elizka Informejszyn: - NIE WYZYWAMY SIĘ, KOMPUTERZE. DODATKOWA NIEDZIELA SŁUŻENIA GANDZI twój plebs Sam jesteś plebs. Nie ładnie tak. Edytowano Marzec 8, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (HAHAHA to dopiero ostra kara xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 [ Ale chodziło o demonstrantów :c, poza tym jaką może mieć inną opinię o nietypowych demonstrantach żołnierz przekonany o wyższości swej rasy. A to te z niedzielą to żart... prawda D:? Choć trzeba przyznać że ta sobota mija spokojnie... zbyt spokojnie.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (Komputer zasłużył. Trzeba było nie wyzywać XD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 [W sumie to demonstracja w absolutnej ciszy stoi w miejscu przed twoją przemyską siedzibą. No i zaczynają się ludziom nie podobać te czołgi i "ochotnicy". Tak informuję. Nie odpowiadam za zmarzniętych, lekko głodnych i niesamowicie wkurzonych Polaków i Ukraińców. Komputerze, miłego pokojówkowania.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 (Komputerze, zrozum, ludzie to nie plebsy nie jesteśmy w czasach średniowiecza. A twój post wskazywał na to, że wywyższasz swoich żołnierzy. A tak na serio to jestem zmęczona i nie wiem co pisze. Nie ważne, jeden dodatkowy dzień w różowym stroju króliczka(Gandziu liczę na ciebie!) nic ci nie zrobi ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 ( Czy mi coś zrobi to zależy co Gandzia wymyśli, a poza tym mam zrozumieć że jutro też misja będzie wstrzymana?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) (Taa... nie mam czasu kilkadziesiąt listów do napisania na Rezydencję. Zapraszam to zobaczysz o co chodzi. Jeszcze teraz piszę po angielsku. Ale w poniedziałek już misja kontinju i rozmawiamy o sojuszach) Edytowano Marzec 8, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) [Na pocieszenie dodam, że zawsze możesz iść ze mną demonstracja vs. wojsko. Ale tylko na mołotowy, kamienie, gazrurki, tulipany... I tym wesołym akcentem kończę Mój Mały Offtop®.] Edytowano Marzec 8, 2014 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 ( Uwielbiam gdy ktoś próbuję mi uprzykrzyć życie :3, a co do demonstratów to jak chcesz zacząć potyczkę to zaczynaj) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 [A kto powiedział, że ja? To ty z czołgami na procesję wyjeżdżasz... Jak do domu dojdę, to może zacznę, jak nie, to jutro będzie.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 ( No to ja zacznę... ) Czołgi Type-99 zablokowały drogę dla demonstratów robiąc z siebie skuteczną barykadę, za nimi stali chińscy "ochotnicy". Jeden z wyższych wszedł na wieżę i przemówił przez mikrofon. - Proszę opuścić teren prywatny, odmowa zostanie potraktowana siłą. RFL nie życzy sobie przebywania cywili na tym terenie. - Teraz chińczyk czekał na odpowiedź, ciekawe jak zareagują. Nie są tacy głupi aby odmówić... chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (Chwilę mnie nie ma, a tu takie rzeczy się dzieją! Ojej, niedziela z króliczkiem! Marzyłem!) Grupka FOLowców przemknęła w cieniu, mijając nieświadomego niczego strażnika. Ich cel - magazyn RFL - był już niedaleko. Ciekawe, co jest w środku... Ekipa podbiegła do drzwi. Jeden z nich zaczął piłować blokującą drzwi kłódkę i po chwili byli wewnątrz. Powłączali latarki. Ich oczom ukazały się dwie ciężarówki i masa zaopatrzenia wszelakiego. - Dobra, chłopaki, łapiemy jedno, psujemy drugie i zmywamy się! Sprzęt zaniesiemy naszym polskim majdanowcom, więc sto punktów dla tego, kto znajdzie granaty! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Strażnik usłyszawsze jakieś dźwięki z magazynu, wezwał na wszelki wypadek wsparcie i zaczął zbliżać się do drzwi. Zapukał na wszelki wypadek i zaczął ostrożnie je otwierać. - Halo! Kto tu jest?! - Zapytał lekko przerażony ostrożnie wchodząc. Jedna z automatycznych wieżyczek strażniczych wycelowała w magazyn, walka z nią to samobójstwo. Każda stała przy wejściu do bazy i kluczowych punktach, jak magazyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Nagły cios ogłuszył strażnika. Stojący na czatach FOLowiec przeszukał nieprzytomną ofiarę w poszukiwaniu pilota, ewentualnie czegoś, co służy wieżyczkom do odróżnienia swoich od obcych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Ciężka cisza poczęła się nieznośnie przeciągać, ludzie marzli, nawet mi lodowaty wiatr wciskał się pod kożuch. Rosjanie zostali w tym okamgnieniu zastąpieni przez... Chińczyków. Cofnąłem się o kilka kroków, bezwiednie osłaniając się zdobionym krzyżem. Mieli barykadę, i to nie byle jaką, bo sobie przed siedzibą RFL czołg ustawili. Tłum za moimi plecami zaszemrał niepokojąco. Widać groźba użycia siły nikomu się nie spodobała. Poleciały obelgi. - A was tu kto zapraszał? Sejm? - poszło spod polskiej flagi. - Na gestapo nas zabierzecie, czy od razu do Oświęcimia? - Ticho! - zawołałem donośnie. Wolontariusze próbowali uspokajać. - Na Ukrainę też wejdziecie? A może czerwoni to zrobią? - ozwał się głos mniejszości. - Ticho! Zaczynało się robić ciekawie. Ktoś mało zapobiegliwy wypchnął naprzód, do mnie, drugiego popa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts