Pinkamena(!) Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Jak najlepiej i najłatwiej zdobyć punkty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 O jakie punkty Ci chodzi? Jeżeli o punkty reputacji, to uprzedzam, że żebranie o reputację nie jest tu mile widziane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkamena(!) Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Coś ty! Jestem nowa, więc chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Punkty reputacji można zdobyć pisząc wartościowe (lub nie) posty. Userzy wyrażają nimi najczęściej uznanie dla treści danego posta. Punkty ostrzeżeń można zdobyć podpadając mi chociażby poprzez nieprzestrzeganie regulaminu, bądź zatrważająco niską prezencję. Oferuję też kneble i stosy. Posty same przychodzą z czasem : P Nie mam pomysłu o jakie jeszcze punkty może chodzić, have a nice day! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkamena(!) Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Dzięki! Niet probliema. Do usług itd ; ) ~Moe Warmen 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Czy można usunąć Tematy ? Jak ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 W pierwszym poście twojego tematu, w prawym górnym rogu tuż obok "dodaj odpowiedź" masz takie trochę zaciemnione "moderacja działu". Po naciśnięciu pojawi się opcja "usuń". Zatwierdź i tematu nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 1. Temat musi być twój. 2. Tyle w temacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Jak najlepiej i najłatwiej zdobyć punkty? Wstaw mema z dark momentum do tematu jakiegoś bulwersującego się trolla. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Jak najlepiej i najłatwiej zdobyć punkty? Ostrzeżeń czy reputacji? Ostrzeżeń - poklnij sobie, obraź kogoś, w dowolnym poście wklej więcej emotek niż słów... PROFIT! Reputacji - napisz coś mądrego lub - co do tego nie jestem pewien, ale przyznaj je sobie sama (swoją drogą... da się? ) EDIT. Przykro mi, nie da się. Pozostaje pisanie, mądrze, ciekawie i na temat. Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (swoją drogą... da się? ) Nie da się, strzałka ci znika pod twoimi postami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Pytanie bardziej do administracji /Avatarów niż użytkowników. Czy mogę sam przenosić tematy do subforum, czy muszę prosić adminów? Chodzi mi o stworzenie dwóch działów w subforum:Zabawy muzycznego duetuPamiętnik Vinyl i Octavii Póki co w kąciku muzycznym mam tylko "Zapytaj...". Przeniesienie zabaw uporządkowało by trochę dział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Z jakich działów nabijają się posty w liczniku na profilu, a z jakich nie? Bo gdzieś przeczytałem, że licznik nie nabija postów w dziale Off-topic, a gdzie indziej, że w całym podforum Wymiar Discorda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Posty w całym offtopie, czyli całym Wymiarze Discorda, nie liczą się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Czy mogę zmienić swój Nick? Rozumiem, że potrzebuję zgody administracji skoro nie mogę tego zrobić w edycji profilu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Czy mogę zmienić swój Nick? Rozumiem, że potrzebuję zgody administracji skoro nie mogę tego zrobić w edycji profilu... Ależ możesz! klikasz na strzałkę w dół obok swojego awatara i nicku( czy jak to tam się odmienia?), wybierasz ustawienia otworzy ci się panel kontrolny. wybierasz w zakładkach po lewej i voila! Wpisujesz nowy Nick w okienko nowa nazwa wyświetlania, a pod spodem hasło. Klikasz zapisz zmiany, i gotowe, od teraz na forum wyświetla się twój nowy nick. Niestety podczas logowania, musisz nadal wpisywać, starą nazwę użytkownika. Mam nadzieję, że pomogłem .A tak swoja drogą, gdybym chciał założyć nowy temat na forum w "inne postacie" i nie chodzi mi tu o jednorazowy wybryk, ale całą koncepcję, coś w stylu Chatki Zecory lub budki doktora whoovesa, to do kogo mam się zgłosić, moderatora, inkwizycji, adminów? A może trzeba założyc to w temacie "inne postacie" w "innych postaciach"(tak wiem, durnie to brzmi, ale ktoś to tak ustalił)? Prosiłbym o w miarę szybka odpowiedź, z góry dzięki za pomoc 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 A tak swoja drogą, gdybym chciał założyć nowy temat na forum w "inne postacie" i nie chodzi mi tu o jednorazowy wybryk, ale całą koncepcję, coś w stylu Chatki Zecory lub budki doktora whoovesa, to do kogo mam się zgłosić, moderatora, inkwizycji, adminów? A może trzeba założyc to w temacie "inne postacie" w "innych postaciach"(tak wiem, durnie to brzmi, ale ktoś to tak ustalił)? Arjel bądź Tarreth mają decydujący głos w tych kwestiach. Arjel to mi możesz mówić na priv ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Wiem że głupie pytanie ale jak wstawić zdjęcie na sygnaturę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Sygnatura nie może przekroczyć dozwolonych rozmiarów, ale patrz w dół jak wstawiać grafikę. Potem klikasz to A potem wstawiasz link do grafiki tutaj i zatwierdasz Wiem że głupie pytanie ale jak wstawić zdjęcie na sygnaturę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 dzięki za odpowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Jak zrobić Spoiler? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 [ /spoiler] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) Otwórz nawias kwadratowy, wpisz spoiler, zamknij nawias kwadratowy, wpisz treść, którą chcesz mieć w spojlerze, otwórz nawias kwadratowy, wpisz /spoiler, zamknij nawias kwadratowy. (spoiler)(/spoiler), przy czym ()=[] @up - ninja... Edytowano Październik 31, 2013 przez Gandzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 @up - ninja...Pierwszy, lol, get on my level. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się