Mici Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Dr House (Biologia na 4 ♥) Agenci NCIS Gra o Tron Zagadki Wszechświata z Morganem Freemanem (Fizyka na 4 ♥) Adventure Time Futurama I wiele anime, jeśli się liczy. ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cymcyrymcy Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Za każdym razem jak o tym myślę to zawsze o czymś zapominam, ale obecnie pamiętam o: Dr House House of Cards (aktualnie oglądam) Sherlock-a Top Gear (UK) The Walking Dead Breaking Bad South Park (kiedyś) i w planach jest Doctor Who Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Oglądałem: Czterdziestolatek Miodowe Lata 13 Posterunek Czterej Pancerni i Pies Ranczo Świat Według Bundych Świat Według Kiepskich Benny Hill Big Bang Theory Kapitan Bomba Generał Italia Bulionerzy Sabrina Nastoletnia Czarownica Halo Hans A w planach mam: Seks w Wielkim Mieście Breaking Bad Lśnienie (serial) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) Seks w Wielkim Mieście Nie polecam. Nudne to jak flaki z olejem, zdobyło popularność tylko dzięki niewyżytym i mało "obeznanym w temacie" dziewczynkom. Moje plany: House of cards Top Gear Zagadki Wszechświata z Morganem Freemanem Arrow Edytowano Listopad 27, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 -South park -Czas honoru (jeżeli akurat leci) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 (edytowany) Jak dla mnie najlepszym krótkometrażowym filmem animowanym była rodzima "Katedra" - Tomasza Bagińskiego. Coś niesamowitego, jak ten film został obmyślony, zaplanowany i wykonany. Liczba odniesień i symboli zawartych w tych siedmiu -ośmiu minutach poraża. Sam naliczyłem ich kilkanaście, ale na pewno jest więcej. Najgorsze w historii "katedry" jest to, że nie zdobyła Oscara. W moim mniemaniu przegrała z dużo gorszym TheChubbChubbs. Co lepsze - Bagiński, mimo że kręci filmy potwornie rzadko, nadrabia jakością, tak więc zachęcam do obejrzenia wszystkich jego arcydzieł, takich jak "Sztuka spadania", czy "Animowana Historia Polski". Edytowano Luty 12, 2015 przez Dark Feather Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 18, 2015 Share Napisano Luty 18, 2015 Wczoraj obejrzałem Death Nota'a i jest to moje pierwsze i ostatnie anime, jakie obejrzałem. Ostanie nie dlatego, ze mi się nie podobało, lecz po prostu nie przepadam za stylem anime oraz sam serial mnie wcale do tego nie nakłonił. Jednak i tak Death Note oceniam na 8,5/10 za ciekawy pomysł i fabułę oraz różnorodne postacie. W planie mam teraz oglądanie 2 sezonu Gry o Tron i w sumie, robię to głównie z ciekawości, gdyż książka mnie już wystarczająco zadowala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshewa Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Oglądam tylko mlp, wcześniej obejrzałem dr.Housa i to tyle z mojej przygody z serialami, nie chce rozpoczynać innych bo jeszcze mnie wciągnie, i stracę za dużo życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Obejrzałem drugi sezon Gry o Tron i.... to samo, co w przypadku 1, czyli takie słabe 7/10. Przyznam, że niektóre momenty były zrobione bardzo ciekawie i fajnie, lecz niektóre były niedorzecznie głupie, a pomysł zastosowany w książce zdawał się być o niebo lepszy. Na ogół serial zbyt komercyjny i zbyt przereklamowany, jak dla mnie. jednak pomimo tego, oglądało się nawet fajnie. W najbliższym czasie postaram się obejrzeć 1 sezon serialu, który obejrzeć chciałem już od bardzo dawna, czyli "Breaking Bad". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Teraz to już nie oprócz a zamiast. Może dobrym pomysłem byłoby oglądanie zaległych pucyków zamiast zaległego raka w wolnym czasie? Oglądałem doktora kto, wikingów, oglądam jutuby, chcę obejrzeć znów Czterech Pancerzy i Psa. I czasem dodaję anime do listy tytułów które chcę sprawdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 (edytowany) Oglądam: O mnie się nie martwChcę oglądać: The Carrie Diaries Doctor Who House of cards Sherlock Prawo Agaty Wniosek: Prawie w ogóle nie znam się na serialach Edytowano Marzec 26, 2015 przez Velvet Orchid (Orchidea) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoulsTornado Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 U mnie leci Supernatural, Doctor Who, Sherlock, Dr. House i okazjonalnie GoT. Próbuję zacząć Breaking Bad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Jeszcze pół roku temu oglądałem Spongeboba.... jest czym się chwalić? czy niekoniecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Jeśli to można uznać za seria to Sensacje XX Wieku. - Już są odcinki z 2015r I Od czasu do czasu Strażnika Teksasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Legend of Korra Avatar the last airbender Fairy Tail Planuje obejrzec American Horror Story Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Gravity Falls < 3 kocham to. Danny Phantom I niektóre hińskie bajki ;d Lubię też oglądać niektóre na CN - Adventure Time i Regular Show ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 (edytowany) Jak ja kocham The Walking Dead prawie tak bardzo jak MLP. Uwielbiam ten klimacik, chociaż znam kilka osób które nie lubią tego serialu bo ciągle ktoś ginie Niekiedy sobie myśle jak to by było żyć w takim świecie gdzie nie możesz nikomu ufać i prawie wszystko chce cię zabić Teraz czekam na kolejny sezon... Polecam Edytowano Sierpień 12, 2015 przez NajlepszyPrzyjacielKucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Skończyłem dawniej Breaking Bad i świetne doświadczenie ^^ Chwilowo stanąłem na 14 sezonie South Parku i gdzieś chęci do oglądania zanikły nie wiem czemu. Ale sam serial jest mega dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 (edytowany) U mnie jak zwykle, niezbyt oryginalnie : - Doctor Who - Sherlock BBC - Gravity Falls - Fargo - przeczytałam cały temat, ale nikt o tym serialu nie wspomniał, szkoda. Bardzo przyjemny kryminał z Martinem Freemanem i Billym Bobem Thorntonem. Co prawda dopiero jeden sezon, ale warto obejrzeć. Kiedyś tam jeszcze oglądałam serial Misfits, ale po 5 sezonach się skończył. Tak czy siak, również polecam. Edytowano Sierpień 12, 2015 przez Mandarynka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 (edytowany) Główne seriale, które oglądam to kreskówki Nie ma sensu tego wszystkiego wymieniać. Ogólnie rzadko oglądam seriale, ale to, co lubię, to "Śmierć na 1000 sposobów", "Miodowe lata", "13 posterunek", "Benny Hill", "Jaś Fasola", "07 zgłoś się" i takie, co leciały dawno temu typu "Wow" (taki polski serial o kulkowatym, lewitującym stworku ze świecącą się buzią), niedawno nawet było na TVP ABC. Edytowano Sierpień 20, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Listopad 25, 2015 Share Napisano Listopad 25, 2015 Od jakiegoś czasu oglądam Przygody Kota w Butach. Już w drugim odcinku pojawiła się kokaina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 (edytowany) -Czas honoru aktualnie sezon 5 -Code Geass: Hangyaku no Lelouch Edytowano Luty 14, 2016 przez Rapid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Luty 14, 2016 Share Napisano Luty 14, 2016 Ostatnio uzależniłem się od The Walking Dead. 1 dnia obejrzałem 8 odcinków. To samo drugiego dnia . Aktualnie oglądam 4 sezon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 Ostatnio natrafiłam na Miraculous Ladybug i wciągnęło mnie to strasznie. Ponadto zaczynam oglądanie The man in the high castle, ale jestem leniwym człowiekiem i szukanie w internetach boli :< A poza tymi dwoma, to zaczęłam 17 mgnień wiosny i Криминальная Россия , które oglądam jak mam czas i wenę na to. A także pytanie, bo może ktoś ogarnia runet. Wie ktoś może gdzie mogę znaleźć Чернобыль.Зона отчуждения? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireflyPL Napisano Luty 19, 2016 Share Napisano Luty 19, 2016 The Walking Dead sezon 6 i The 100 sezon 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się