TheWitcher Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 _--_--_--_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Unbridle mówisz jakbyś była brzydka o_O Tylko napisałam, że jesteście ładni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Fajna fota, Leeth xd Wszyscy jesteście tacy piękni. Ja nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Fajna fota, Leeth xd Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 szłyt focia w lustrze, tak po innemu żeby było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Ha. Pod względem ilości zdjęć ze Stachulem chyba tylko Hayate może konkurować. Trza chyba policzyć kto ma więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Ha. Pod względem ilości zdjęć ze Stachulem chyba tylko Hayate może konkurować. Trza chyba policzyć kto ma więcej Albo oddzielne tematy założyć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 czepiacie się! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Hayate, mam takie same skarpetki xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 A tutaj kolejna ze stylizacji, określana najczęściej jako Królowa Śniegu/Sylfida Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 @Hayate Masz rację ;_; czepiają się strasznie D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Rose Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 *Paczy i się straszy* Strasznaś. A królowa śniegu wyszło ładnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Tak, nie chce mi się robić zdjęć gdzie indziej niż przed komputerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Hedzio, fajny kontrast masz - to twoje zdjęcie i twoja sygna xD Rose - no, interestująca stylizacja... Królowa Śniegu jest adekwatnym określeniem twojego wyglądu ^^' Bella, co tak serduszkujesz przed kompem? Nie masz co robić? W piątki nie ~Bella Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 To drugie zdjęcie Hedzia... Wziąłbym go za perkusistę jakiegoś zespołu metalowego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Dobra, czas dać legendę, nie wiem, czy ją już dawałem, no ale cóż... niech będzie jeszcze raz, co mi tam. Spam mode on. Nie, nie powiem Wam o co chodzi. Ja też nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Just random Pinkie Pie :3 Moze gdzieś się czai za oknem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 To ja bym bardzo prosił, żeby to był metal symponiczny. Albo derp metal. I koniecznie weźcie do zespołu też Stachula. Czemu? Nie mam pojęcia, ale jakoś nie wyobrażam sobie zespołu derp metalowego bez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 I koniecznie weźcie do zespołu też Stachula. Czemu? Nie mam pojęcia' date=' ale jakoś nie wyobrażam sobie zespołu derp metalowego bez Stachula [/quote'] Niech gra jako wokalista. Po za tym ładne zdjęcia Hedzio. ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Hedzio na perkusiste, Warmen na gitarzyste, Tarreth wokal, Arjen menager i mamy Forumowy Zespół Metalowy znaleść ino nazwe i gotowe. A co do Tisoska, Warmen bardziej przeraża xD Warmen na rzucać "grzywą" na prawo i na lewo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 To drugie zdjęcie Hedzia... Wziąłbym go za perkusistę jakiegoś zespołu metalowego xD Ja bardziej za Gabe'a Newella, czy jak się nazywa ten gość z Valve Dać Hedziowi okulary! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 A to ja na meecie ;_; Nic nie wiem o tym, bym był tam też gdzieś bez spodni potem... Wieeeeem mam sexi klatę i bez okularów wyglądam epicko, ale nie trzeba mi tego mówić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Tak bardzo mi zdjęcie Stachula nie działa ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Zasadniczo wczoraj przeżyłem wielki zawód i rozczarowanie widząc post Arjena (tak bardzo bez zdjęcia :(...), ps Smokul, Twoja fota jest jakaś niewidoczna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się