Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Dobra,teraz ja Jestem w środku a obok moje frendse,wtedy jeszcze miałam dłuższe włosy ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Dobra,teraz ja Jestem w środku a obok moje frendse,wtedy jeszcze miałam dłuższe włosy ;-; Nieobecna koleżanka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Twoja ulubiona! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Twoja ulubiona! Nie mówię nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Ja i te moje głupie miny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Unbridle, jaka tam głupia zaraz... Btw, przypominasz mi kogoś. Któregoś z moich konwentowych znajomych... Haha, obecnie ciężko znaleźć jakieś moje zdjęcie nie-w-cosplayu... No ale niech będzie, sprzed roku: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Może kojarzycie mnie z meetów śląskich... Dawno nikt tutaj się nie śmiał,to macie ku temu powód : Zdjęcie w ogóle jakieś zamazane,zakryłam "moje dzieło" na ścianie które chciałam uchwycić na zdjęciu i nie objęło koszulki na którą czekałam 2 miesiące ( tak,dosłownie) Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez Tamara 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 A ja ciebie nie kojarzę, po prostu nigdy nie byłem na śląskim meecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 A ja podrzucę fotkę z Instagrama xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Significant Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Buahahhahaha! Ukarzę was, wszystkich ciekawych, wszystkich którzy spojrzą w spoiler! Jestem taka zua bo daję nie w kolorze Bum szakalalaka. xd W kolorze? Och, coś się znalazło...Ale co to jest, nie mam pojęcia... ale wiem jedno na stówę - to tęczowy potwór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 W cosplayu Mercera z Prototype. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Mój ryj z koncertu:3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Mój ryj z koncertu:3 OSOM!!! Martinez twój zaciesz powoduje mój zaciesz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Macie klaczysyny ~I'm Twilightliscous A teraz..... UWAGA....Najlepsze! Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Czytoholiczka 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Widzę...klatkę...WYPATRZYŁAM KLATKĘ W TYM KSIĄŻKOWYM BURDELU! Co tam w niej trzymasz~? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 TO NIE BURDEL,TO FORD!!!... I to nie moja klatka,tylko Tamary .Jej zawartość to Tia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Ford,burdel...jeden braders Mała ta klatka jak na Molestyne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Meh Macie moje zdjęcie A jednak Red to człowiek a nie jakiś tam super sajanin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Ładny ^e^ Tak,to moja świnka ochrzczona imieniem Celestia ale mówię na nią Tia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Lol prawie nie widać zmiany, no ale pewnie ty ją widzisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Masz zdjęcie bez brody ? Chciałabym zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Uwierzę ci na słowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Yay! Bo faceci w okularach zawsze ładnie wyglądają! (Czego wcaaaaaale nie widać po moim avku). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (Czego wcaaaaaale nie widać po moim avku). Wcale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Yay! Bo faceci w okularach zawsze ładnie wyglądają! (Czego wcaaaaaale nie widać po moim avku). Trust me. Są lepsze sposoby na znalezienie faceta. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się