GoForGold Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Zdjęcie sprzed roku, niby lipa, że w lustrze i trochę się zmieniłem, ale nie chce mi się robić nowego.A ta gównojakość to specjalnie, joł. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Acid Drinkers? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 @Sosna Wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 fajna koszulka i jednak dobrze rozpoznałem logotyp also... to chyba twoije pierwsze zdjęcie, które widzę z tak bliska... ostatnie jakim mi się chwaliłeś było robione z większej odległości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Haha, a ja mogę zapodać tylko coś takiego Z reguły nigdy nie publikuję swoich zdjęć w internecie i tutaj też tego nie zrobię. Tutaj jestem niczym Darth Sidious, który chował się pod kapturem i nikt nie znał jego tożsamości Edytowano Październik 8, 2015 przez SebastianRichCountryOwner 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Haha, a ja mogę zapodać tylko coś takiego Z reguły nigdy nie publikuję swoich zdjęć w internecie i tutaj też tego nie zrobię. Tutaj jestem niczym Darth Sidious, który chował się pod kapturem i nikt nie znał jego tożsamości Ukryta zawartość 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Spoiler Usunęłam bo Gold mnie zastraszał. ;-; Jestem kaczką. Yolusie. Edytowano Styczeń 9, 2017 przez Gruntowny zamachowiec 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Ukryta zawartość Jestem kaczką. Yolusie.Coś mało piór jak na kaczkę, ziomeczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Coś mało piór jak na kaczkę, ziomeczku.Nie odbieraj mi mojego prawa do bycia kaczką!Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Nie odbieraj mi mojego prawa do bycia kaczką! Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka tips >uszko causes euphoria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Trochę pikseloza, ale macie Cloud z sierpnia 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Ukryta zawartośćTrochę pikseloza, ale macie Cloud z sierpnia Fajna palma pod obrazem, aprobuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Fajna palma pod obrazem, aprobuję.Wiadomo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 (edytowany) Nya https://www.youtube.com/watch?v=Am12GlkJktc Edytowano Październik 10, 2015 przez Siper 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Duch po prawej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Seksi podkolanówki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Ty /sb/ rób a nie zdjęcia. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Hue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Wszystkie kociska na kanapie, a co.Btw. tak chwalę się swoim nowym kigurumi, bo wreszcie mam kotka. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Świeży Cygnus. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Dzisiaj tak jakoś ładnie wyglądałam, więc chciałam sobie zrobić jakieś ładne zdjęcie. Nie udało się :o 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Dzisiaj tak jakoś ładnie wyglądałam, więc chciałam sobie zrobić jakieś ładne zdjęcie. Nie udało się :oUkryta zawartośćBez urazy...przypominasz mi Jokera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Dzisiaj tak jakoś ładnie wyglądałam, więc chciałam sobie zrobić jakieś ładne zdjęcie. Nie udało się :oUkryta zawartośćDamn it, jesteś śliczna :_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Czo ten łabuńdź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Bez urazy...przypominasz mi Jokera Jej Joker jest super Damn it, jesteś śliczna :_;Nie zakochaj się ;-; Nie jestem śliczna. Jestem bajeczna, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się