Trum Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Lololo Solar ma irokeza ? xDD Syskol jakie klawe portki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Jestę Technikę http://i.imgur.com/oJtcD.jpg Mylisz się to ja Jestę Technikę.... Nie tyyyy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Resty Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Już gdzieś wrzucałem jakieś swoje zdjęcie. Jeżeli wam się tylko chce szukajcie sobie. A patrząc pod kątem ilości moich postów zadanie nie jest trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Mylisz się to ja Jestę Technikę.... Nie tyyyy... http://www.picshot.pl/pfiles/227144/09112011012.jpg >_> Obserwuję cie. Miej się na baczności >_> Ej zaraz... TY NIE JESTEŚ TECHINIKĘ! TY JESTEŚ ZE STRAŻĘ MIEJSKĘ!!! NIEBIESKI!!! D_D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 A teraz skoro były Techniki to pora na innego przyszłego technika (miejmy nadzieję) w roli Cesarza ^^ Zdjęcie (jedno z trzech) z XV KATOWICKIEGO MEETU Tak bardzo Stachul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 A teraz skoro były Techniki to pora na innego przyszłego technika (miejmy nadzieję) w roli Cesarza ^^ Zdjęcie (jedno z trzech) z XV KATOWICKIEGO MEETU http://img819.imageshack.us/img819/9130/img20121006172101.jpg Tak bardzo Stachul Już nawet nie wiem co robić.... Śmiać się czy płakać Ale i tak jest lepszy filmik jak tańczysz..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Tak bardzo chciałbym zobaczyć inne zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Tutaj z Cesarzową A tutaj COMBO! xD Dzięki wielkie Lamie za dodanie Lamaface... kiedyś zrobimy wspólną i też wrzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Yep, tak bardzo Stachul xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Te ostatnie zdjęcie genialne jednym słowem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Ostatnie chwile moich kudłów. ;_; Trzeba je ściąć, dać głowie odpocząć i znowu zapuścić. http://puu.sh/1cJF8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 HEAVY AND METAL tylko to mi przychodzi do głowy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Amolek, uratowałeś moją psychikę, już myślałem że tylko ja jestem na tyle że zapuszczam długie, ścinam i tak w kółko.. ;p Ale bez takich ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Dobra też dam zdjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Amolek jaki jest sens zapuszczać, ścinać i zapuszczać znowu, skoro włosy bardzo długo się zapuszcza? Nie lepiej po prostu skrócić o końcówki lub np o 1/3? To dodatkowo wzmacnia włosy ponoć! Ja będę zły, znów was skażę na oglądanie szpetnego pyska tego szpetnego pegaza! A to wszystko przez to, że pegaz ten nudził się na wykładzie z marketingu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Już po ścięciu... możecie sobie porównać. http://puu.sh/1d0nq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Popełniłeś duży, bardzo duży błąd, Amolku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Jak wyżej ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Fil lajk gagzta XDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Moim zdaniem z krótkimi włosami ci lepiej... Długie włosidła podkreślały ci kości trzewioczaszki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Amolineum, plz, wat r u do D: Bierz teraz coś na porost włosów xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Amol, życzenia szybkiego odrostu włosów ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Amol wyglądasz teraz jak tępy dres. Bez urazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Mogę się poświęcić - zetne se połowę* włosów i Ci je wyśle (ale klej załatwiaj na własną rękę ) * 15 cm, ale zawsze coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Już po ścięciu... możecie sobie porównać. http://puu.sh/1d0nq Amol, YOUR HAIR IS BAD AND YOU SHOULD FEEL BAD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się