Flippyn Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Random bo od temperatury mi mózg wyparował (że niby go wcześniej miałem ) WilkU zgadzam się , tylko beret na czerwony zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 (edytowany) Random bo od temperatury mi mózg wyparował (że niby go wcześniej miałem ) Naszywka Monolitu, pełna aprobata. Edytowano Lipiec 21, 2014 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Estherenn masz bardzo ciekawy uśmiech Aż mi przypomniało Huey hoga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Dzisiaj z kolei zahaczyłem o Biedronkę. I stoję, stoję, stoję. Po czym rzucam okiem na dział z alkoholami, po czym wybałuszyłem oczy. Następnie zacząłem się śmiać z powodu ciekawej perspektywy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 http://4.bp.blogspot.com/-48DcY07UNA0/UxNqU9Bg_HI/AAAAAAAAjWw/Hy1hnnO1zFo/s1600/Screen+Shot+2014-03-02+at+16.57.04.png If you now what i mean Zdjęcie robione wystruganym na Podhalu drewnianym klockiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) http://imgur.com/zKIgkrZ "Ale banderarz" ~ Sosik ;-; Edytowano Lipiec 27, 2014 przez Po prostu Tomek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 http://imgur.com/zKIgkrZ "Ale banderarz" ~ Sosik ;-; o kurna Jezus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Wrzucam swoje zdjęcie, ciekawe czy kogoś obudzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) ~Taka ja~ ~A przynajmniej podobna, bo brakuje okularów~ Edytowano Lipiec 30, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Po co chcecie się dowiedzieć jak wygląda taka brzydula jak ja? No dobra pokaże się. Tylko się nie śmiać! Takie znalazłam. Widzicie? Brzydka jestem. To jest zdjęcie z wakacji w Witkowie jak wspięłam się na drabinkę i ktoś zrobił mi zdjęcie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Jezusmaria jeszcze nie doczołgałaś sie do gimnazjum a juz zaraziłaś sie tym babskim gadaniem że "taaaka brzydka jestem ale dam fote". NIE. Dajesz fote to nie piszcz bez sensu. Ładna jesteś. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Wyrośnie z ciebie ładna dziewczyna. Tylko jak zaczniesz dojrzewać nie nakładaj sobie tapety i tony makijażu. Masz niskie poczucie własnej wartości, doceń chociaż tyle, że nie jesteś zdeformowana, a uroda przyjdzie sama z czasem, naucz się cierpliwości i zaakceptuj siebie. Właśnie, wiele osób tu pisze, jacy to są brzydcy. Nie wiem, jaki ma być tego sens. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Specjalnie piszą że są brzydcy aby inni temu zaprzeczyli. Chwyt stary jak świat xD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Chcą atencji! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Polubiłam spamowanie zdjeciami. Daję moją okejkę, ale why duckface, dammit? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Prawie każda dziewczyna pisze, że jest brzydka, tylko po to by wszyscy zachwalali urodę, a jeden znajdzie się co nie zaprzeczy, to zaraz skargą, że obraza majestatu ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Po co chcecie się dowiedzieć jak wygląda taka brzydula jak ja? No, masz racja. Straszna z ciebie brzydula . wyglądasz jak dziecko które chodzi do 1 podstawówki ;w; aww.. Nie lubię dzieci 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Wyrośnie z ciebie ładna dziewczyna. Tylko jak zaczniesz dojrzewać nie nakładaj sobie tapety i tony makijażu. Masz niskie poczucie własnej wartości, doceń chociaż tyle, że nie jesteś zdeformowana, a uroda przyjdzie sama z czasem, naucz się cierpliwości i zaakceptuj siebie. Ja tam chyba nie będę nosiła makijażu. Już, jestem w 5 klasie a moje dziewczyny z klasy noszą staniki i nakładają sobie makijaż na buzię. Ja taka nie jestem. Po co mam jeszcze stanik nosić? Młoda jestem jeszcze. No, masz racja. Straszna z ciebie brzydula . wyglądasz jak dziecko które chodzi do 1 podstawówki ;w; aww.. Nie lubię dzieci Jeśli nie lubisz dzieci, to nie lubisz mnie, bo mam 11 lat. -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 No wiesz, stanik to raczej nosić powinnaś... dobra, nie wtrącam się, ale potem cyc...piersi źle rosną czy jakoś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Ja nosiłam stanik już od 4 klasy, bo mama twierdziła, że powinnam. W sumie to stanik powinno nosić się podobno od 11-stego roku życia. Ja bym proponowała w sumie spróbować, czy będzie Ci w nim wygodnie (do niczego nie zmuszam). Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Estelle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Ciekawa dyskusja, nie powiem. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Jak to dobrze być facetem XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Nie ma cyckuf, jest Agletusia Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Arturia Pendragon 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 No wiesz, stanik to raczej nosić powinnaś... dobra, nie wtrącam się, ale potem cyc...piersi źle rosną czy jakoś tak. To się zapytam mamy :3 Jak to dobrze być facetem XD A co jeśli byłbyś dziewczyną ? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Nie ma cyckuf, jest Agletusia Okulary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się