Moonlight Night Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Są tak puszyste żeby zasłonić 3/4 względnie 7/8 twarzy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Mam tylko jedno pytanie, czemu akurat owca? :<<<<<<<<<Bo owca jest lepsza niż baran Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Kotkozwierzątka i piesełowate wszelakie, ew jaszczursony, a nie jakieś tam owieczki. Co ty, pasterkiem jesteś? >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Owca, bo koza może się źle kojarzyć...Btw. Siper bez brody dla mnie wygląda prawie jak Laska... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Pewnie po to ją zapuścił 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Nie mam kotko-piesełków i innych takich.Wilkowe kigurumi sprzedałem.Chcę kotkowe, ale nie mam. Zostałem więc owcą, ok.Tylko, że wtedy miałem taką bardzo fab emo-grzywkę [*] 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Wilk będzie spoko, polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Uwaga. Szeregowa ścięła grzywkę już jakiś czas temu xDJakość płacze, ale to przez moją deskę do prasowania zwaną Sony Xperią J ;-; 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 robiłaś to przednią kamerką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Wiadomix, przednie kamerki są swagerskie/moe. Also, SE LWW robił całkiem ok zdjęcia, był mały, poręczny i zabójczy, do tego miał szkło na przedzie miast plastiku, bardzo czuły ekran, dwa szatańskie głośniki i w ogóle same zalety. Tylko brakowało mu kocich uszek, ale już przywykłem. Wszędzie ich brakuje.Co do zdjęcia, ten gest, który widać w popularnych rzeczach o japonii x3 Co(ś) on oznacza? ^w^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Zdjęcie sprzed roku, niby lipa, że w lustrze i trochę się zmieniłem, ale nie chce mi się robić nowego.A ta gównojakość to specjalnie, joł. 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Acid Drinkers? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 @Sosna Wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 fajna koszulka i jednak dobrze rozpoznałem logotyp also... to chyba twoije pierwsze zdjęcie, które widzę z tak bliska... ostatnie jakim mi się chwaliłeś było robione z większej odległości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Haha, a ja mogę zapodać tylko coś takiego Z reguły nigdy nie publikuję swoich zdjęć w internecie i tutaj też tego nie zrobię. Tutaj jestem niczym Darth Sidious, który chował się pod kapturem i nikt nie znał jego tożsamości Edytowano Październik 8, 2015 przez SebastianRichCountryOwner 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Haha, a ja mogę zapodać tylko coś takiego Z reguły nigdy nie publikuję swoich zdjęć w internecie i tutaj też tego nie zrobię. Tutaj jestem niczym Darth Sidious, który chował się pod kapturem i nikt nie znał jego tożsamości Ukryta zawartość 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Spoiler Usunęłam bo Gold mnie zastraszał. ;-; Jestem kaczką. Yolusie. Edytowano Styczeń 9, 2017 przez Gruntowny zamachowiec 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Ukryta zawartość Jestem kaczką. Yolusie.Coś mało piór jak na kaczkę, ziomeczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Coś mało piór jak na kaczkę, ziomeczku.Nie odbieraj mi mojego prawa do bycia kaczką!Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Nie odbieraj mi mojego prawa do bycia kaczką! Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka tips >uszko causes euphoria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Trochę pikseloza, ale macie Cloud z sierpnia 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Ukryta zawartośćTrochę pikseloza, ale macie Cloud z sierpnia Fajna palma pod obrazem, aprobuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Fajna palma pod obrazem, aprobuję.Wiadomo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 (edytowany) Nya https://www.youtube.com/watch?v=Am12GlkJktc Edytowano Październik 10, 2015 przez Siper 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Duch po prawej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się