Gość Maniek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Co proszę? Broda w wieku 14 lat? Ludzie nie rozśmieszajcie mnie, to że pojawi wam się na twarzy włosek czy 2 to nie jest broda. Nie mówcie publicznie o jakiejś brodzie bo was wyśmieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 @Maniek 1. A masz może nadczynność tarczycy i zawyżoną produkcję hormonów. 2. I tak zawyższyłem sobie wiek, bo 14 lat będe miał w marcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Już ja mam lepszą brodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 @Cahan spróbuj żyć w rodzinie gdzie każdy uważa że brodę trzeba golić :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Nie wiem jakie poglądy na ten temat ma moja rodzina, nie rozmawiałam. Ale tej Twojej brody to tak jakoś nie widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 W wieku 14 lat to ty możesz co najwyżej mówić o dziewiczym wąsie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Nie żebym był złośliwy ale ja serio po ogoleniu się 3 dni temu miałem dłuższy zarost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 1 minutę temu Maniek napisał: Nie żebym był złośliwy ale ja serio po ogoleniu się 3 dni temu miałem dłuższy zarost. Same here Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Ok, niech wam będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 (edytowany) Nie słuchaj tych hejterów, jeszcze będziesz miał bujną brodę jak wiking i splądrujesz wioski każdemu kto skomentował twój gładki podbródek. Albo będziesz drwalem i zetniesz drzewo którego potrzebowali żeby im w życiu do kompletu spłodzonego syna i zbudowanego domu nie brakowało. Możesz też zostać magiem, świat niedługo będzie stał przed tobą otworem, zawyżona produkcja hormonów Ci jeszcze pomoże. Edytowano Luty 19, 2017 przez Kruczek 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night Sky Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 25 minut temu Kruczek napisał: Nie słuchaj tych hejterów, jeszcze będziesz miał bujną brodę jak wiking i splądrujesz wioski każdemu kto skomentował twój gładki podbródek. Albo będziesz drwalem i zetniesz drzewo którego potrzebowali żeby im w życiu do kompletu spłodzonego syna i zbudowanego domu nie brakowało. Możesz też zostać magiem, świat niedługo będzie stał przed tobą otworem, zawyżona produkcja hormonów Ci jeszcze pomoże. Płacze ze śmiechu, ale dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 (edytowany) @Night Sky wow, mam w klasie ludzi wyglądających młodziej, a to pierwsza liceum xD Edytowano Luty 19, 2017 przez Mielcar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 (edytowany) Męska broda to świętość, jej się nie tyka, ją się szanuje i kocha. Ja swojej nigdy nie tyknę. Ale u cb. @Night Sky żadnej nie widzę. Musisz poczekać jeszcze parę latek. A jak już będziesz miał to nie zapomnij że trzeba ją wyrównywać (składać ofiarę dla boga brody) bo będzie wyglądała jak łoniacze. Pozdrawiam. Edytowano Luty 19, 2017 przez WilczeK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 Czy jeśli niewyrównywana broda wygląda jak łoniacze to wyrównywane łoniacze wyglądają jak broda? *myśli* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Luty 19, 2017 Share Napisano Luty 19, 2017 8 minut temu Paplok napisał: Czy jeśli niewyrównywana broda wygląda jak łoniacze to wyrównywane łoniacze wyglądają jak broda? *myśli* Pokaż, ocenimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Dobra to ja Tez yebbne zdjecie niech bedzie to, 4:22 (ukonczenie stawianie serwera od 22). 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 5 godzin temu Paplok napisał: Czy jeśli niewyrównywana broda wygląda jak łoniacze to wyrównywane łoniacze wyglądają jak broda? *myśli* Wiem jak to jest, kumple do mnie że wstyd ze mną na Miasto wychodzić bo mam łoniaki na twarzy ( broda i baki ) a co ja poradzę że tak mi rośnie xD godzinę temu Ciastek napisał: Dobra to ja Tez yebbne zdjecie niech bedzie to, 4:22 (ukonczenie stawianie serwera od 22). Myślałem że ten krzyż jest odwrócony xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Co poradzisz? Ruszyć tyłek sprzed kompa, maszynka do łapy i do roboty Też mam w wieku już 21 lat tak żałosny zarost, że trzeba to regularnie golić, taka moja uroda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Za to ja mam dwukolorowy zarost 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pate Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Raz sie żyje. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastek Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 @Hi I'm Uzi Wanna Play? mam, ale nosze na zmiane odwrócony z tym krzyzykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 Pozdrawiam wszystkich w których płynie Słowiańska krew Spoiler Spoiler bieg 10 km w górach,38 miejsce na 260 zawodników 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 8 minut temu Major Degtyarev napisał: Pozdrawiam wszystkich w których płynie Słowiańska krew Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość bieg 10 km w górach,38 miejsce na 260 zawodników Wow szacun Ja mam za to ojca co ma prawie 50 lat i se na luzie traithlony robi... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 20, 2017 Share Napisano Luty 20, 2017 5 minut temu Mielcar napisał: Wow szacun Ja mam za to ojca co ma prawie 50 lat i se na luzie traithlony robi... xD Mój ma 60 i teraz idzie na ultra maraton chojnik to rodzinne u nas. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Widzę że wstrzelę się w temat z zarostem, też mnie możecie zjechać xD Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się