Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) 13 minuty temu Lemi napisał: Widzę że wstrzelę się w temat z zarostem, też mnie możecie zjechać xD Pokaż ukrytą zawartość A dziób gdzie? Btw co do zarostu jest dobry bo nie sterczy jak łoniaki błehehe Edytowano Luty 21, 2017 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 52 minuty temu Hi I'm Uzi Wanna Play? napisał: A dziób gdzie? Btw co do zarostu jest dobry bo nie sterczy jak łoniaki błehehe Zamiast dzioba jest szyderczy uśmieszek. Btw ja tak normalnie wyglądam, na każdym zdjęciu. Nic na to nie poradzę Co do zarostu jeszcze nie mam pomysłu jak go dalej ukształtować, ale sporo ludzi mi mówi że lepiej wyglądam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 (edytowany) 6 godzin temu Lemi napisał: Co do zarostu jeszcze nie mam pomysłu jak go dalej ukształtować, ale sporo ludzi mi mówi że lepiej wyglądam. Tylko błagam nie idź w tzw "neckbearda", to wygląda obrzydliwie i żałośnie, a trochę tak ci rośnie, życzę bujnej, drwalskiej brody Edytowano Luty 21, 2017 przez Paplok 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Luty 21, 2017 Share Napisano Luty 21, 2017 Darth i jego "Armor" Wersja zwykła + Przeróbka 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 (edytowany) Uwaga! Przed zobaczeniem zdjęcia skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, bo za dużo Twistera może zagrażać twojemu życiu lub zdrowiu Spoiler OSTRZEGAŁEM Edytowano Marzec 9, 2017 przez Twister 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 to moja kolej dzisiaj! Przynajmniej teraz będzie lepsza jakość Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 1 minutę temu Mielcar napisał: to moja kolej dzisiaj! Przynajmniej teraz będzie lepsza jakość Ukryj zawartość MUFFINKA!!!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hevra Napisano Marzec 9, 2017 Share Napisano Marzec 9, 2017 (edytowany) Jakiś pedał (toja) Spoiler Edytowano Marzec 9, 2017 przez Hevra 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atria Napisano Marzec 10, 2017 Share Napisano Marzec 10, 2017 Spoiler Bry Też się pokażę, a co. 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Marzec 11, 2017 Share Napisano Marzec 11, 2017 20 godzin temu Atria napisał: Też się pokażę, a co. Nie mieszkasz na podlasiu i nie masz przypadkiem brata? Strasznie przypominasz mi siostrę mojego znajomego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 11, 2017 Share Napisano Marzec 11, 2017 @Atria Drugi raz spotykam się, żeby awatar tak dobrze obrazował wygląd usera, za pierwszym razem jakaś dziewczyna wyglądała jak humanizacja Octavii. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atria Napisano Marzec 11, 2017 Share Napisano Marzec 11, 2017 5 godzin temu Zexel napisał: Nie mieszkasz na podlasiu i nie masz przypadkiem brata? Strasznie przypominasz mi siostrę mojego znajomego Mieszkam w okolicach Wrocławia i brata stety bądź nie, nie posiadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 (edytowany) Edytowano Marzec 13, 2017 przez WarmKapitan 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atria Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 3 godziny temu PervKapitan napisał: Pokaż ukrytą zawartość Praise the sun!~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 Magiczna koszulka, za pierwszym razem jak spojrzałem na ten fragment który wyciął Warmen to widziałem zdegustowaną twarz, a jak teraz zajrzałem, to byłem przekonany, że to dwaj całujący się faceci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 23 minuty temu Kruczek napisał: jak teraz zajrzałem, to byłem przekonany, że to dwaj całujący się faceci. Każdy widzi to co chce zobaczyć :kappapride: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 Buzie widze !!!!! Buzie wiedze w tym koszulku 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Marzec 13, 2017 Share Napisano Marzec 13, 2017 Zajefajna koszulka sunbro! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 Neon zrobił mi zdjęcie niespodziankę, jedno z niewielu jakie mam na fonie. Typical slav nerd. A tu stare jeszcze z brodą - patriarcha Wszechrusi intensifies. Tęsknię za nią ;-; 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 Tomeg, ja myślałem, że jesteś chudy, zawsze nosisz dres i wszędzie chodzisz przykucnięty a faktycznie wyglądasz jak ruski ksiądz D: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 17 minut temu WarmKapitan napisał: ja myślałem, że jesteś chudy, zawsze nosisz dres i wszędzie chodzisz przykucnięty Eee, to robię ja xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 Ale noszę dres czo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Marzec 14, 2017 Share Napisano Marzec 14, 2017 Tomek, poszedłbym z Tobą do cerkwi, a potem na paschę, prawdziwy pop z Ciebie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 15, 2017 Share Napisano Marzec 15, 2017 W sumie jestem prawosławny, we Wrocławiu jest cerkiew... hmmm... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się