Avro Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Bardzo ciekawe zdjęcie z przed czasów zanim mnie ostrzyżono . I ta tęcza w tle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 http://puu.sh/1uC0v Tak bardzo MLK i tak bardzo 30 minut snu xD Tak... ja to ten w środku, po lewej Sky a po prawej Cygnus ^^ I wiem... peruki mi się już nie chciało zakładać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Oj tam,zdjęcie i tak wygląda miło i zabawnie troszkę ;P.Ja postanowiłem swoje zdjęcie daje na święta :>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Jestę Kingję. Wypier:yay:ać bom Majestat z dodatkowym serem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Kolejne zdjęcie... tym razem zarąbałem je z FB Sam go nie mam, więc wiecie xD Oczywiście mina w stylu "Dat Plot" i tym razem peruka na głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Guise, I'm stoned. Guise? GUISE HALP! Nos wyszedł w cholerę duży, bo napchali mi za dużo waty, celem uszczelnienia słomek przez które oddychałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 http://puu.sh/1ws85 HUEHUEHUE Wybaczcie jakość, ale dat moja kamerka... I fajny odlew, Mike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 macie i bójcie się http://puu.sh/1wNzG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Heh, wreszcie się pokazałeś, Sylwesterze XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwek1191 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Heh, wreszcie się pokazałeś, Sylwesterze XD widać ze nie zaglądasz tu już kilka razy wstawiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 widać ze nie zaglądasz tu już kilka razy wstawiłem Nom, nie zaglądam Z reguły nie mam po co... Jak naprawię swojego lapka, to przez steama se potem pogadamy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Jakość do bani, ale taka już moja kamerka. Drżyjcie Grzesznicy!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon78657 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Walka o topór (pierwszy plan człowiek w okularach z profilu) żeglowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 A oto najnowsze foto Dartha Evilla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Z ciekawości weszłam na stronę mojego gimnazjum i znalazłam swoje zdjęcie z pierwszej klasy z "kocenia" i pomyślałam "Czemu nie?" No i w tej oto pasjonującej opowieści zawarłam historię pojawienia się tego zdjęcia w tym temacie: Na tym oto zdjęciu zobaczyć możecie najpiękniejsze trampki świata i moją ulubioną bluzę. (Tak,ta której wkładają rękę do czegoś różowego to ja.Podobało mi się,a jakże.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 RIP ulubione bluzy... Z jednej wyrosłem, drugą zniszczył czas, to takie smutne . Estherenn, tak z ciekawości, co to jest do czego ty rękę wkładałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Na moje oko wygląda jak mięso mielone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 RIP ulubione bluzy... Z jednej wyrosłem, drugą zniszczył czas, to takie smutne . Estherenn, tak z ciekawości, co to jest do czego ty rękę wkładałaś? No,biedne bluzy :< W mojej kumpela zrobiła dziurę na łokciu $*&^%$ A to do czego wkładali mi rękę to było coś między galaretką kisielem i budyniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Ta mina :avanę: I takie coś... To chyba tyle Póki co... PS. A tu z Torunia! Ja to ten po prawej... w połowie urwany D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Też tam jestem .....ale odwrócony bokiem.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Poszperałem i znalazłem zdjęcie ze Stachulem, tylko akurat nie paczył się w obiektyw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Boni mnie rejpił ;_; Dlatego ta mina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Chciałem coś wrzucić, ale okazało się że żadnego zdjęcia nie mam więc na szybko sobie kilka zrobiłem ( więc są do kitu ) wrzucam tylko te które wyszły jakoś znośnie jak będę miał jakieś inne w miarę normalne zdjęcia to dorzucę ale na razie mam tylko te. Z lekkiego profilu: I od przodu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Ja sobie wstawię zdjęcie sprzed 3 lat, w stroju w którym grałem na przedstawieniu Ni wyglądam za ładnie, ale za to mundur jest pro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 @scalefrom_pl Jaką rolę grałeś i w czym ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się