Eter Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 Postanowiłem że i ja w końcu dodam jakąś swoją fotkę tutaj . Ta-dam ! Oto i ja. Pozdrawiam wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 to kiedy idziemy na piwo / colę (wersja dla Stachula)l ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 (edytowany) Cloud +milion za te zdjęcia, stoję i biję brawo :'3 Edytowano Czerwiec 17, 2013 przez Cygnus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 (edytowany) mart, spróbuj, zabije. Cloud, doprowadziłaś mnie, boba i stachula do załamania, idę się spić... Mnie też. Ej.. patrzcie.. Aziz pokazuje facjatę... Polecam chloroform lub mocny alkohol. Za to powinienem dostać warna tak w ogóle. Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez Aziz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Po lewej ja, po prawej Hayate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Po lewej ja, po prawej Hayate. A kto jako Demoman? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 nasz dobry przyjaciel - Pan Przytulas :3 takie tam z Ciapkiem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Takie tam z Wietnamu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 milordzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) Hayate przypomina mi Doktora Neda na zdjęciu powyżej... a tu macie czemu http://theawesomer.com/photos/2009/11/112409_ned_t.jpg http://oyster.ignimgs.com/ve3d/images/05/81/58102_orig.jpg Edytowano Czerwiec 19, 2013 przez Nikern Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 moje zdjęcie z przed kilku dni (teraz mi "łyso" :|) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Kotek... Nie żebym się czepiała, ale mam wrażenie że nie kontrolujesz... Wrzuciłeś trzeci raz to samo zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) Kotek... Nie żebym się czepiała, ale mam wrażenie że nie kontrolujesz... Wrzuciłeś trzeci raz to samo zdjęcie. lol nope :3 (to inne ._.) http://mlppolska.pl/watek/1245-daj-swoje-foto-p/page-59#entry292151 <--- to stare :3 Edytowano Czerwiec 19, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 lol nope :3 (to inne ._.) A jednak mam dziwne i niepokojące nawet wrażenie że to nie różni się wiele od poprzednich... ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Oto ja w całej swej wesołkowatości http://tnijurl.com/1c55573303a2/. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 No cóż, pan Avatar Cadance : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 A taki tam, Ukeś ze swoją pracą semestralną Tak kocham tą lalkę, że aż muszę tu wrzucić swoją gębę z nim Mój Vincent ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Ukeeeś, farbnęłaś się na stałe, pianka, czy peruka? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Ukeeeś, farbnęłaś się na stałe, pianka, czy peruka? :3 A o który kolor pytasz? XDDDD Bo wiesz zią, generalnie od dziś godziny 16 jakoś jestem szczęśliwą posiadaczką zielonych włosów na mojej głowie Kamerkowo zajedobra jakość. I w sumie one są jeszcze bardziej zielone niż na zdjęciu xD A blondo-żółtko też było farbowane. Czego ja na tym łbie nie miałam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 A o który kolor pytasz? XDDDD Bo wiesz zią, generalnie od dziś godziny 16 jakoś jestem szczęśliwą posiadaczką zielonych włosów na mojej głowie Kamerkowo zajebista jakość. I w sumie one są jeszcze bardziej zielone niż na zdjęciu xD A blondo-żółtko też było farbowane. Czego ja na tym łbie nie miałam xD Nom właśnie pytałam o -jak to zgrabnie ujęłaś- blondo-żółtko. A zielone fajnęęęę zią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Ukeś zajedobre włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Jak było to do pieca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 cóż za gruby blancik xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Rose Tyler R63 (Cygnus), Tisosek i Solaris z brodą jak Wolverine. Ultimate nerd party! Edytowano Czerwiec 22, 2013 przez Jack Syskeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się