Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 hahaha zapuszczone nerdy ^^ Spoko, ja też bym chciał tam być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Dobra, wybłagaliście mnie. Przynajmniej mnie poznacie jak przylecę do PL xd Duże foto: Pffff, no na pewno xD Musicie poczekać aż przylecę. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) Arjen... twoje zdjęcie jest takie piękne, że to co mam na myśli, lepiej wyjaśni zawartość mojego spoileru. A to focie z ostatniego odbytego Pyrkonu. Tutaj widać mnie, przed pójściem do fryzjera (tak obciąłem się), oraz Turbovvna (Turbofafałina). Teraz jednakowoż płaczcie. Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 A który to Wizio? Tyle tam ludzi jest A Arję niby taki wielki admin, a trolluje jak nie wiem. I ludzie, serio was wciąż obchodzi co to za jeden? Syskol, i zauważ jeszcze ten napis Crazy Ice nad Cynosem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 koszulka z Doctorem przyszła :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 A który to Wizio? Tyle tam ludzi jest A Arję niby taki wielki admin, a trolluje jak nie wiem. I ludzie, serio was wciąż obchodzi co to za jeden? Syskol, i zauważ jeszcze ten napis Crazy Ice nad Cynosem Ten lokowaty po prawej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Wizio, you're full of lok Fajny shirt, Yahate Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Hayate, nie masz renki D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) koszulka z Doctorem przyszła :3 Ładna koszulka. Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Hehe...ładnie na nim wyszłaś. Nie wiem o co ci chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Dam moje najładniejsze zdjęcie, może nikt nie shejtuje mojej brzydoty xD Pięknaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Hehe...ładnie na nim wyszłaś. Nie wiem o co ci chodzi Jacob ma rację. Ładnie wyszłaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Dobra, będę zły, hue hue hue Świętowałem zdanie sesji i sukcesy w pracy mojej współlokatorki. Ale jej nie zobaczycie. W zamian macie trochę Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ja z moją best friendką :-) I ja ze friendami :-) Wszystko na balu z okazji zakończenia roku :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Dziś świętowałam urodziny u koleżanki. :3 Śpiewaliśmy sto lat i takie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Ja z moją best friendką :-) Taa...frendką i to jeszcze best...Już nie długo Phin,jakie ładne włosy ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 a może friendzone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 nie ma czegoś takiego Hmm...jak koleżanka wstawi zdjęcia na FB to może i ja coś wstawię z mła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Lol nope Edytowano Luty 17, 2014 przez Kruczek Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Phin,jakie ładne włosy ;-; To tylko takie pozory, że są ładne. Ciężko je później rozczesać. ;v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Kruczek zabija wzrokiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Kruczek zabija wzrokiem Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Żal.ru, brzydkie, nieostre. :I Tak końcoworocznie, w proelo garniturze. Lolz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Hitman się przy tobie chowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Tisosek taki słodziaśny uroczy krawacik Uroczy bo firmowy, z PKP Intercity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się